Без книжка,някой ако може да помогне
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Re: Без книжка,някой ако може да помогне
SHEGAJIQ написа:така...знам че постъпката ми е глупава и безотговорна но вече е факт.след проверка на документи трябваше да надувам дрегер.отказах защото са ми казвали че ако мислиш че дрегера ще покаже повече от 1.2 промила по добре да откажа.по този начин автоматично получавам 1.2 промила и ми се взима свидетелството.въпросат ми е :колко ще е глобата и колко време ще седя без свидетелство? пропускам подробностите около спирането ми за проверка(без палка,без патрулна кола,без представяне) Благодаря предварително,срамувам се от постъпката си
Разпитай за някой добър адвокат и отиди и му обясни за какво става въпрос и няма да ти вземат книжката ама ще ти струва бая

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
x3m написа:SHEGAJIQ написа:така...знам че постъпката ми е глупава и безотговорна но вече е факт.след проверка на документи трябваше да надувам дрегер.отказах защото са ми казвали че ако мислиш че дрегера ще покаже повече от 1.2 промила по добре да откажа.по този начин автоматично получавам 1.2 промила и ми се взима свидетелството.въпросат ми е :колко ще е глобата и колко време ще седя без свидетелство? пропускам подробностите около спирането ми за проверка(без палка,без патрулна кола,без представяне) Благодаря предварително,срамувам се от постъпката си
Разпитай за някой добър адвокат и отиди и му обясни за какво става въпрос и няма да ти вземат книжката ама ще ти струва бая
Че да може утре пак да се накваси,защото знае,че пак ще го пуснат и като мине пиян през дето ти или през теб самия никак няма да ти е хитро...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Zubcho написа:Дано направят акциза на алкохола и цигарите толкова голям, че 50гр. да струват към 500лв и да се приключи с това каране на градус.
Е тогава гледай кво ше стане ! Наркотиците ще станат ХИТ на пазара щото ще са по евтини и от алкохола и ще станем наркоманска държава

ПС: Колега ти като не пушиш и не пиеш не значи, че всички са като теб и ще им е приятно като вдигнат тези акцизи ! Аз лично не пуша, но пия умерено и внимавам като съм с колата да не превишавам определени граници ! Не слагай всички под един знаменател !!!

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
RSxRacer написа:x3m написа:SHEGAJIQ написа:така...знам че постъпката ми е глупава и безотговорна но вече е факт.след проверка на документи трябваше да надувам дрегер.отказах защото са ми казвали че ако мислиш че дрегера ще покаже повече от 1.2 промила по добре да откажа.по този начин автоматично получавам 1.2 промила и ми се взима свидетелството.въпросат ми е :колко ще е глобата и колко време ще седя без свидетелство? пропускам подробностите около спирането ми за проверка(без палка,без патрулна кола,без представяне) Благодаря предварително,срамувам се от постъпката си
Че да може утре пак да се накваси,защото знае,че пак ще го пуснат и като мине пиян през дето ти или през теб самия никак няма да ти е хитро...
Да се надяваме че ще си е взел поука и няма да го направи
П.С. не ме разбирай погрешно колега и аз не обичам пияните шофьори
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
x3m написа:RSxRacer написа:x3m написа:SHEGAJIQ написа:така...знам че постъпката ми е глупава и безотговорна но вече е факт.след проверка на документи трябваше да надувам дрегер.отказах защото са ми казвали че ако мислиш че дрегера ще покаже повече от 1.2 промила по добре да откажа.по този начин автоматично получавам 1.2 промила и ми се взима свидетелството.въпросат ми е :колко ще е глобата и колко време ще седя без свидетелство? пропускам подробностите около спирането ми за проверка(без палка,без патрулна кола,без представяне) Благодаря предварително,срамувам се от постъпката си
Да се надяваме че ще си е взел поука и няма да го направи
П.С. не ме разбирай погрешно колега и аз не обичам пияните шофьори
И ти не ме разбирай погрешно,но даваш кофти насоки... Както писах и в темата за кой колко пил е карал и т.н снощи ходих да прибирам един мой и макар,че познавах катаджийте не го спасих за да си вземе последствията.Колкото и да го обичам като собствен брат докато не си изтърпи наказанието няма да миряса.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SHEGAJIQ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 M52B20 coupe
- Мечтае да кара: E46 M3 Convertible
Осъзнавам че съм виновен и ще си търпя последствията. безгрешни хора няма...така че някои да не ми се изкарват светци ! просто попитах .. . Айде със Здраве
PS:Всеки има право на мнение...взимам си поуки сега
PS:Всеки има право на мнение...взимам си поуки сега
http://www.youtube.com/watch?v=JTMhcN2o0N0 За това си говорим 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
nakoone написа:Дано направят акциза на алкохола и цигарите толкова голям, че 50гр. да струват към 500лв и да се приключи с това каране на градус.
Дано.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
Пич от 500 до 1000лв, минимум 6 месеца книжката на трупчета и това в най-добрия случай с адвокат и прочие.
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2