Проблем с PC :(
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Проблем с PC :(
Тъй значииии... заключи ми се PC-то
и не помня паролата...
Има ли вариант да го отключа без да преинсталирам уиндоуса?
Казаха ми че някъде през сетъпа ставало....,но съм твърде неук
Ще съм благодарен ако някои помогне защото имам доста неща които не искам да губя

Има ли вариант да го отключа без да преинсталирам уиндоуса?
Казаха ми че някъде през сетъпа ставало....,но съм твърде неук

Ще съм благодарен ако някои помогне защото имам доста неща които не искам да губя

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Re: Проблем с PC :(
Ако Windows-a ти е инсталиран така да се каже напълно стандартно, то вграденият акаунт Administrator не би трябвало да има парола. Ако това е така ето начин да премахнеш паролата на твоя акаунт. Стартираш компютъра, и започваш периодично да натискаш F8. Трябва да ти изскочи екран с избор на варианти за стартиране на компютъра. Избираш Safe Mode. След като зареди ще ти даде избор за логване с твоя потребителски акаунт или с този на Administrator. Избираш Administrator. От там, Start->Control Panel-> User Accounts. Избираш твоя потребител и ще има някъде опция Remove Password. Цъкаш, подтвърждаваш. Рестартираш и си готов. Успех.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
NKolev написа:Ако Windows-a ти е инсталиран така да се каже напълно стандартно, то вграденият акаунт Administrator не би трябвало да има парола. Ако това е така ето начин да премахнеш паролата на твоя акаунт. Стартираш компютъра, и започваш периодично да натискаш F8. Трябва да ти изскочи екран с избор на варианти за стартиране на компютъра. Избираш Safe Mode. След като зареди ще ти даде избор за логване с твоя потребителски акаунт или с този на Administrator. Избираш Administrator. От там, Start->Control Panel-> User Accounts. Избираш твоя потребител и ще има някъде опция Remove Password. Цъкаш, подтвърждаваш. Рестартираш и си готов. Успех.

Хиляди благодарности!!!

Ключ моля!
Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
NKolev написа:Ако Windows-a ти е инсталиран така да се каже напълно стандартно, то вграденият акаунт Administrator не би трябвало да има парола. Ако това е така ето начин да премахнеш паролата на твоя акаунт. Стартираш компютъра, и започваш периодично да натискаш F8. Трябва да ти изскочи екран с избор на варианти за стартиране на компютъра. Избираш Safe Mode. След като зареди ще ти даде избор за логване с твоя потребителски акаунт или с този на Administrator. Избираш Administrator. От там, Start->Control Panel-> User Accounts. Избираш твоя потребител и ще има някъде опция Remove Password. Цъкаш, подтвърждаваш. Рестартираш и си готов. Успех.
А как става номера, когато единствения Юзър на компа е Administrator ?
Питам защото има и такива случаи, а когато е така и да влезнеш в сейф мод пак ти иска парола, а тогава нямаш избор на друг админски акаунт.

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
Когато ти се наложи пусни тема, ще ти пратя файлове да си направиш буутваща дискета с tool-че, което премахва паролите.
Или ми драсни на ЛС.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Ако си през администраторска парола отваряш кутията на компа и махаш малката батерия която е на дъното за няколко минути и после я лагаш я и си палиш компа. Обаче ако си с лаптоп незнам 

Никви батерии... има един малък ДЖЪМПЕР до батерията.. отваряш интернет пишеш името на дъното...намираш схема ...намираш джъмпера.. четеш в кво положение е и как да се ресетне и си ти....
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам но тук сте с грешка. Батерията пази така наречените CMOS настройки, настройките на BIOS-a, съответно и паролата за достъпа до тях, ако има set-ната такава. Тази батерия няма нищо общо, с която и да е от паролите на Windows, който се пазят в криптиран файл, т.нар. SAM.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
NKolev написа:Съжалявам но тук сте с грешка. Батерията пази така наречените CMOS настройки, настройките на BIOS-a, съответно и паролата за достъпа до тях, ако има set-ната такава. Тази батерия няма нищо общо, с която и да е от паролите на Windows, който се пазят в криптиран файл, т.нар. SAM.
Именно

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
drinoff написа:Никви батерии... има един малък ДЖЪМПЕР до батерията.. отваряш интернет пишеш името на дъното...намираш схема ...намираш джъмпера.. четеш в кво положение е и как да се ресетне и си ти....
А на като ползваш лаптоп?

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Toneloker написа:drinoff написа:Никви батерии... има един малък ДЖЪМПЕР до батерията.. отваряш интернет пишеш името на дъното...намираш схема ...намираш джъмпера.. четеш в кво положение е и как да се ресетне и си ти....
затваряш го наобратно и повече никога нема ти иска парола

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Toneloker написа:drinoff написа:Никви батерии... има един малък ДЖЪМПЕР до батерията.. отваряш интернет пишеш името на дъното...намираш схема ...намираш джъмпера.. четеш в кво положение е и как да се ресетне и си ти....
аз се сещам само за еднпо нещо....
а именно....чупиш си главата докат се сетиш за паролата...или слагаш диска на който пише windows XP и почваш да слагаш отначало.. нема как
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Аз така си го бях оправил преди мноооогоо време

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе и лаптопите си имат батерии...ама каква игра е докато стигнеш до тях... 

15 мнения
• Страница 1 от 1