BMW Simple - 2 литра на 100 км
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: BMW Simple - 2 литра на 100 км
BMWPetar написа:Абе, тебе защо не те махнат от форума?
и кои ще ни разсмива

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
ME4KY написа:Заглавие: BMW Simple - 2 литра на 100 кмSpit-Fire написа:Да наистина много дразниш, тая тема не е за тоя раздел ако въобще е за някаде. Няма ли свободни регистрации в дата.бг или тийнпроблема ?
аве еи шматка утрепана.....да не ти са случи случка
Шушмул, пиши тука бе, само ми пълниш пощата

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Azrail
- UFO Pilot
-
МЕ4КУ,
Това ти е последно и този път публично предупреждение.
Недей да пускаш новини за щяло и нещяло във форума - не сме новинарски форум, пък и хората, които се интересуват от новини, ще си ги прочетат на правилните места. Има си го даже в правилата на подфорума.
Следващото писане с ГЛАВНИ БУКВИ (да не говорим даже червен цвят... хах), неспазване на правилата на форума (с които горещо препоръчвам да се запознаеш) или каквото и да е друго нарушение, ще резултира в перманентен бан.
Това ти е последно и този път публично предупреждение.
Недей да пускаш новини за щяло и нещяло във форума - не сме новинарски форум, пък и хората, които се интересуват от новини, ще си ги прочетат на правилните места. Има си го даже в правилата на подфорума.
Следващото писане с ГЛАВНИ БУКВИ (да не говорим даже червен цвят... хах), неспазване на правилата на форума (с които горещо препоръчвам да се запознаеш) или каквото и да е друго нарушение, ще резултира в перманентен бан.
MORE BEER!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2