РЗС ядосани за 25-те хил.лв отпуснати от Борисов за джамиитe
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: РЗС ядосани за 25-те хил.лв отпуснати от Борисов за джамиитe
Alex-BMW|e36 написа:Нека им пуснат пари от Турция, бе :@
Момко, пиян ли си?

Има една сентенция, повтаряна многократно в този форум - който плаща, поръчва музиката.
Сега, помисли малко, искаш ли точно от Турция да поръчват своя музика у нас.
Щото честно казано, Доган може още утре да ги отремонтира тез джамии, че и да ги направи по-големи и внушителни от преди (при все, че най-вероятно той ги е подпалил)...
и после всички мюсюлмани ще се изреждат в сарая да му целуват ръка (и не само)

Би трябвало държавата изобщо да не се бърка в религията.Не може апапите от синода и мюфтийството да крадат пари на поразия и в същия момент да реват за пари.Няма по долна мърша от разни мюфтии,ходжи,попове,владики и тн.Преди няколко месеца присъствах на страшно грозна сцена,попа отказал да опева починала самотна баба защото нямало кой да му плати 45 лева,след обилни шутове и шамари от няколко съседа попа на бегом се върна да припева.
Та при комунизма само това беше хубаво,забраняваха религията.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ME4KY написа:Пилев написа:Ей ще земе да избухне някоя гражданска война с тия провукации постоянни.
ми...тя отдавна се заформя....той бачо ти бойчо е и той с турчалята...иначе що им обещава джамий в софия ?? да може да гласувкат за негомного скоро определени хора ще бъдат разстреляни
Ало колега - слез малко на земята . Ти ако живееш във Индонезия,например и ти забранят да ходиш на църква - как ще се чувстваш ?
Аз съм абсолютен атеист и заигравки със религията са ми смешни - кой в каквото иска да вярва,стига да не пречи на другите. И ако проблема са смешни 25 хил . лев (на фона на държавния бюджет) , за възтановяване на културен паметник (пък и не бил български) - то това наистина се използва за спекулация и извличане на дивиденти от други партии .
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
КАТО ЗАПАЛЯТ НЯКОИ ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА В ТУРЦИЯ И КАТО ТУРЦИТЕ ПЛАТЯТ ЗА РЕМОНТА ОТ ДЪРЖАВНИЯ СИ БЮДЖЕТ МОЖЕ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ
да построиш джамия в БЪЛГАРИЯ е по лесно отколкото ЦЪРКВА
след като сме православна държава
ЩО ЛИ

ME4KY написа:КАТО ЗАПАЛЯТ НЯКОИ ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА В ТУРЦИЯ И КАТО ТУРЦИТЕ ПЛАТЯТ ЗА РЕМОНТА ОТ ДЪРЖАВНИЯ СИ БЮДЖЕТ МОЖЕ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ![]()
Именно турската държава плати за желязната църква. Разбрахме ли се?

ME4KY написа:да построиш джамия в БЪЛГАРИЯ е по лесно отколкото ЦЪРКВА
ЩО ЛИ
Пазарна икономика батка

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
flame написа:ME4KY написа:КАТО ЗАПАЛЯТ НЯКОИ ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА В ТУРЦИЯ И КАТО ТУРЦИТЕ ПЛАТЯТ ЗА РЕМОНТА ОТ ДЪРЖАВНИЯ СИ БЮДЖЕТ МОЖЕ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ![]()
Именно турската държава плати за желязната църква. Разбрахме ли се?
ME4KY написа:да построиш джамия в БЪЛГАРИЯ е по лесно отколкото ЦЪРКВА
ЩО ЛИ
Пазарна икономика баткаЗа съжаление православието е едно от най-бедните вероизповедания
Ако си забелязал в католическите храмове не събират никакви такси за каквото и да е (венчавка, погребение и т.н.) - ако приемеш католицизма може и БМВ да ти подарят
И може би е излишна да ти казвам, че петролните шейхове са мюсюлмани и наливат яко пари за такива работи.
В католическа църква се плаща за погребение,не питай от къде знам !
В католическата църква не се плаща за погребение. Питай ме откъде знам и ще ти кажа
Всъщност да уточня, че наблюденията ми са за Пловдив
Така че - ако имаш зор свиркай и ще те уредиме!

Всъщност да уточня, че наблюденията ми са за Пловдив

Така че - ако имаш зор свиркай и ще те уредиме!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acho.rs написа:Ало колега - слез малко на земята . Ти ако живееш във Индонезия,например и ти забранят да ходиш на църква - как ще се чувстваш ?
Aчо, примера ти е доста неподходящ, там негласно е забранено / ти сам няма да искаш де/ да ходиш на църква.......
В тоя ред на мисли единствено християнските държави са толерантни спрямо мюсюлманите, в обратен ред нещо не е така. Да оставим настрана замалко БГ, те са се настанили трайно в ЕС в САЩ и къде ли не, а пробвай да направиш църква в Сауди или Дубай и т.н. или Либия

А католиците са най големия комерс, във Франция влизаме да разгледаме една катедрала /никога не бях влизал/, и вместо свещички, пускаш едно евро и ти светка една лампичка

Сондьора написа:единствено християнските държави са толерантни спрямо мюсюлманите, в обратен ред нещо не е така
...
пробвай да направиш църква в Сауди или Дубай и т.н. или Либия, там глас нямаш, тук си търсят правата, а там тряя да следваш техните правила
Така е за съжаление

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
flame написа:Сондьора написа:единствено християнските държави са толерантни спрямо мюсюлманите, в обратен ред нещо не е така
...
пробвай да направиш църква в Сауди или Дубай и т.н. или Либия, там глас нямаш, тук си търсят правата, а там тряя да следваш техните правила
Така е за съжалениеНо мисля, че грешката е в техния телевизор, а не в нашия
ДА - те като са забулили жените си - хайде и ние . Защо трябва и ние да сме тесногръди и фанатици ?
Защо ли ми се доповръща само като чуя името на която и да е партия...
А относно темата - всичко е пропаганда
Важното е, че БАТ' БОЙКО ще спре заплатите на нс, да си мълчат там, че ...

А относно темата - всичко е пропаганда

Важното е, че БАТ' БОЙКО ще спре заплатите на нс, да си мълчат там, че ...

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2