ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА
RSxRacer написа:djina написа:Та значи, купувам си карта, регистрирам я, после я продавам на някой на черно. И тя стои изключена месеци. Бандитът си я ползва в един момент , засичат му разговорите и какво? Аз казвам че съм я изгубил...Как ще го хванат?
Тъй и тъй си още минувач,защо не вземеш да подминеш форума и да спреш да ни занимаваш с ограниченото мислене а? Когато изработят майкати,баба ти или друг твой близък и той си тегли въжето,като бабичката в Мартен,тогава ще те питам ква е цялата файда. А като нямаш акъл за 2 стотинки и си продадеш картата на бай х. и те нагласи тогава ще има да те клатят като гладен циганин джанка!!!Първо се хвани помисли малко за всичките глупости дето изписа и тогава се опитай да ми отговориш...
+1
Мда да това си е ужасен глобален проблем , всичко е конспирация сега няма да мога да спя , щото в Мтел или Глобул ми имат ЕГН-то баси
Абе хора живейте си живота и не се занимавайте с такива глупости 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
djina написа:Та значи, купувам си карта, регистрирам я, после я продавам на някой на черно. И тя стои изключена месеци. Бандитът си я ползва в един момент , засичат му разговорите и какво? Аз казвам че съм я изгубил...Как ще го хванат?
И каква е цената на Прима Карта на черно ?????
Сега ги дават за по 5 лева с вкл. 10лв за разговори, и куп други простотиии (ножчета, раници, алкохолни напитки и т.н.) Още повече и за 10 лв. има телефони + карта прима с еди-колко-си-време за разговори....
Аз съм твърдо за това нещо.... ще се спрат доста измами и "тел. тероризъм"
Ako я продадеш "на черно" - ще носиш отговорност, защото си един виден "бизнесмен"

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- djina
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW
робско мислене
ние - "робите" ползваме абонаментни карти с дългосрочни договори и подходящи планове за разговори, и не си купуваме ваучери. 

Да караш Peugeot е страст!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Eva* написа:ние - "робите" ползваме абонаментни карти с дългосрочни договори и подходящи планове за разговори, и не си купуваме ваучери.
щото сме глупави и можем да си позволим да си дадем ЕГН-тата

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Eva* написа:ние - "робите" ползваме абонаментни карти с дългосрочни договори и подходящи планове за разговори, и не си купуваме ваучери.
Точно така. Отделно от това вече предплатените карти не са оферта дори за децата да ги купуваш. При толкова различни планове (от 5лв. до ХХХХлв.) Вече са си изцяло (айде предимно да кажем) инструмент за измама и други такива "вредни" дейности
Иначе като цяло в БГ има доста голям проблем с личните данни и тяхната защита, но това не мисля че е само при предплатените карти ... На още хиляда места доста повече застрашават правната ти сигурност, а за тях не си ревнал (примерно в хотели с техните глупави адресни карти и т.н.)
Последна промяна kriso85 на 16 Окт 2009, 13:28, променена общо 2 пъти
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

djina написа:робско мислене
Олрайт Бос аре са цъкни червения хикс , щото ми писна да чета за световната конспирация с Прима карти ебаси.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
kaligilo написа:djina написа:робско мислене
Олрайт Бос аре са цъкни червения хикс , щото ми писна да чета за световната конспирация с Прима карти ебаси.
Ми ходи в страхотни историй да четеш за Волво системите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:kaligilo написа:djina написа:робско мислене
Ми ходи в страхотни историй да четеш за Волво системите

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
е те тия раути се носят в полицията,не е хотелска прищявкаkriso85 написа:(примерно в хотели с техните глупави адресни карти и т.н.)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Имам италиански карти на всичките им оператори...
В Италия няма опция да си купиш предплатена карта без да имат копие на документа ти за самоличност - независимо дали си местен гражданин или чужденец.
В Италия няма опция да си купиш предплатена карта без да имат копие на документа ти за самоличност - независимо дали си местен гражданин или чужденец.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
прави разлика между скот и роб... мизерията е подобна но много различна на вкус...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Въх-въх-въх

Аре ,Джинка ся ако се обосновеш цена няма да имаш

Казваш с две-три думи това което те притеснява .....пък може и някои да те разбере

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание