Съседски неволности
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Съседски неволности
Преди години имах същият проблем с комшиите-като аз бях от страната на студентчетата
и доста е неприятно някой да ти дава тон в живота защото всеки си е прав за него.Но колега имай в предвид че и други хора,които не са студенти могат да шумят.Най-добре качи се горе и им обясни за какво иде реч-полиция работа няма да свърши!
Успех!

Успех!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
alx написа:"неволности"?
тез съседи без да искат ли го вдигат целия тоя шум?
Неволностите на едни - неволи за други.

Never mistake motion for action...
Малко
,имам един съсед ,добре облечен бизнесмен,та същия докато стегаше къщата до нас живееше на квартира в една сграда на същата улица.Та тоя пристигаше с керван Г-класи и целата сграда заставаше мирно.Та случката по същество,има мач на ЦСКА и Левски,над него съседите са се събрали тумба чорбари и гледат мача.Десет минути след началото се звъни на вратата и един от лайновозите му ги предупреждава официално с жълт картон да намалят децибелите.Групата знае за какво става въпрос и започва да играе по правилата.Да ама по някое време чорбата вкарва гол и както се очаква почва дружна веселба
След минута две входната врата пътува в посока кухнята и влиза двуметровия тип ,втори жълт картон няма и дава направо червен за грубо нарушение
,телевизора заминава директно през прозореца.
След случая в сградата започнаха да ходят по търлъчки. 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
GVT написа:Малко,имам един съсед ,добре облечен бизнесмен,та същия докато стегаше къщата до нас живееше на квартира в една сграда на същата улица.Та тоя пристигаше с керван Г-класи и целата сграда заставаше мирно.Та случката по същество,има мач на ЦСКА и Левски,над него съседите са се събрали тумба чорбари и гледат мача.Десет минути след началото се звъни на вратата и един от лайновозите му ги предупреждава официално с жълт картон да намалят децибелите.Групата знае за какво става въпрос и започва да играе по правилата.Да ама по някое време чорбата вкарва гол и както се очаква почва дружна веселба
След минута две входната врата пътува в посока кухнята и влиза двуметровия тип ,втори жълт картон няма и дава направо червен за грубо нарушение

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
GVT написа:Малко,имам един съсед ,добре облечен бизнесмен,та същия докато стегаше къщата до нас живееше на квартира в една сграда на същата улица.Та тоя пристигаше с керван Г-класи и целата сграда заставаше мирно.Та случката по същество,има мач на ЦСКА и Левски,над него съседите са се събрали тумба чорбари и гледат мача.Десет минути след началото се звъни на вратата и един от лайновозите му ги предупреждава официално с жълт картон да намалят децибелите.Групата знае за какво става въпрос и започва да играе по правилата.Да ама по някое време чорбата вкарва гол и както се очаква почва дружна веселба

e тва и да ми се случи ше помисля, че е сън честно

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
acer написа:Ееее, аз съм баси каръка!!! няма как от 1 седмица се нанесох в новото си жилище и не знам кво му стана на собственика отгоре, даде си апартамента на някви студентчета пълни селяни с гоуфове. Не съдя хората по колите, ама тия са пълни.... чалги, запои и оргии, вече 2-ри ден заспижам към 4 и съм като зомби. Няма нищо лошо в купоните и аз съм студент, ама не е това мястото. Собственика отгоре явно го е ударило здраво кризата, кооперацията е пълна с малки деца и честно казано хората в кооперацията всичките са с някакво социално положение и никой не иска след работа, когато хората имат няколко часа да се наспят и починат да слушат стенанията на к**ва, които си водят, няма да споменавам за паркоместата.. Няма да прибягвам до крайности, че съм много ядосан ще викна един фр с багерчето и ще видят те дали хлопелите могат да плуват в марица... Нали излезна някъв закон за етажната собственост, според, който като се съберат подписи от всички съседи въпросният обитател бива изгонван, дори жилището да е негово го карат да бъде продадено... в някъв определен формат ли трябва да бъде??
бате не си подритвай късмета с казаното в последните редове

acer написа:, ако тогава не престанат, след смяната на няколко чифта нарязани гуми и развалени ключалки сами ще разберат, че не са желани. Няма да говора с тия пишлемета, щот съм сигурен почти на 99%, че няма да има ефект, а и така после не мога да правя пакости
Така ли си решаваш проблемите

Само че тая постъпка те поставя на едно ниво с въпросните голфаджии/опелджии, дори малко по-ниско.
Ебати смелия си, брат, ше им залепиш на вратата анонимна подписка, последвана от анонимно рязане на гуми ЕВАЛА ТИ БИЧИИИМ!!!
In Ban We Trust!
Не ми е ясно какво отново месите ГОЛФОВЕТЕ?
Първо били голфаджии ,пък после ще им хвъргаш опелите. Последно кво карат или пак гледате да изкарате ненавжиданите и презряни Голфъри 

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Аз патих цяла година от комшиката си, тя е на около 80-85 г. Но е по пъргава от мене и е напълно луда , нека да доуточня , че е Рускиня която живее в България от 50 г. и не знае Български и че е преживяла обсадата на Сталин-град , преди 2 години старческата и деменция ескалира в много лош варинат помисли си че комшииката над нея (която е много добро момиче ) е пускала музика с психологическо въздействие с цел да я накара да се самоубие !!! След което в пристъп на ярост ( при които имах късмет да се прибирам точно за да я видя ) тя нападна момичето с точилка и добре че бях там да я спася и да и взема точилката, че незнам какво щеше да стане . От там нататък вече тя съвсем превъртя и почна да си мисли, че комшиите пускаме газ по тръбите на парното за да я удошим , че я подслушваме , че сме анти- съветски агенти , дори когато празих ремонт вкъщи и само за да ми стане банята реших безплатно да сменя и неините тръби тя не искаше да ме пусне във тях защото си мислеше, че ще сложа психотропни вещества в тръбите или бръмбари в апартамента и когато звъннах на дъщеря и да и кажа какво става с майка и разбрах, че е генетично защото и щерката е пълно хахо и има фолио под шапката си за да не я следят сателити ?! Както и да е направих си ремонта с доста повече усилия, но тя почна да думка между 2-4 сутринта по тръбите на парното с точилка ?!!! при което будеше целия блок и да крещи неистово , след консултация с прокурор писахме молба до прокаратурата с подписите на 10 човека от входа ( не че всички не искаха да се подпишат ) и доидоха 2 ма полицаи с доктор от психото и я взеха за няколко дена , като я върнаха упоена като студент на 8 ми декември с диагноза шизофрения ( в някаъв лек вариант ) и обясниха , че ако се повтори я взиамт за наемател в психото и се оправи работата , чрез органите на реда просто трябва малко организация и работата се оправя .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Начи аз имах ядове като се нанесохме с жената и едномесечната ни дъщеря в жилището където сега живеем. Съседите, предимно самотни баби и няколко млади семейства. Съседа отгоре обаче, обичаше да гледа телевизора на макс звука, детето се опитва да спи, ние също. Мойта жена е македонка и много много не се церемони, първия път се качи горе (направо ме засрами), звъна, излезе оня и учитиво го помолила да намали телевизора. Да, ама пича я напсувал на майка, казал и да върви еди къде си и така. Слезе тя, бясна. Идеше ми да се кача и да направя съответната вдлъбнатина в главата му, ама се спрях. Веднага обаждане в полицията, дойдоха полицаите, онзи взе да се умилква, да им говори, размина му се. Така още поне 20 пъти в рамките на година и в моите очи полицията стана за смях просто. Видяхме се в чудо, кой може да го спре тоя, а жена има, две малки деца, обаче е скаран с целия свят и не говори с никой. Обърнах се към някаква общинска полиция, дойдоха, друснаха му акт за 200 кинта и вече ни вопъл ни стон, така 6 години. Незнам каква е полицията по другите градове, ама тука направо ми паднаха в очите, сал нас не изкараха виновни що се оплакваме и ги викаме едва ли не всеки ден. Пък найш ли колко лесно можех да му скроя шапка, ама не исках по този начин, не те съветвам и теб.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Elesar74 написа:Начи аз имах ядове като се нанесохме с жената и едномесечната ни дъщеря в жилището където сега живеем. Съседите, предимно самотни баби и няколко млади семейства. Съседа отгоре обаче, обичаше да гледа телевизора на макс звука, детето се опитва да спи, ние също. Мойта жена е македонка и много много не се церемони, първия път се качи горе (направо ме засрами), звъна, излезе оня и учитиво го помолила да намали телевизора. Да, ама пича я напсувал на майка, казал и да върви еди къде си и така. Слезе тя, бясна. Идеше ми да се кача и да направя съответната вдлъбнатина в главата му, ама се спрях. Веднага обаждане в полицията, дойдоха полицаите, онзи взе да се умилква, да им говори, размина му се. Така още поне 20 пъти в рамките на година и в моите очи полицията стана за смях просто. Видяхме се в чудо, кой може да го спре тоя, а жена има, две малки деца, обаче е скаран с целия свят и не говори с никой. Обърнах се към някаква общинска полиция, дойдоха, друснаха му акт за 200 кинта и вече ни вопъл ни стон, така 6 години. Незнам каква е полицията по другите градове, ама тука направо ми паднаха в очите, сал нас не изкараха виновни що се оплакваме и ги викаме едва ли не всеки ден. Пък найш ли колко лесно можех да му скроя шапка, ама не исках по този начин, не те съветвам и теб.
ами тука в бургас
1.ако дойде патрулка и те предупреди да не пускаш повече силна музика(като те предупреждават че ако дойдат пак ще има акт) и ги извикат пак след малко си получаваш акт (не знам колко е ама не е по-малко от 50)
2.ако се обадят в полицията повече от 2 пъти за един и същ адрес след второто идване идва един чичко и те привиква да си поговорите в районното

3.след определено време и викане на чичковци и патрулки и г класи са праи една подписка (около 90% от живеещите в хода трябва да се разпишат....при мен няма как да стане щот блока е 18 етажа и нямам толко силна музика че целия блок да я чува

kapitanat написа:... преди 2 години старческата и деменция ескалира в много лош варинат помисли си че комшииката над нея (която е много добро момиче ) е пускала музика с психологическо въздействие с цел да я накара да се самоубие !!! ... От там нататък вече тя съвсем превъртя и почна да си мисли, че комшиите пускаме газ по тръбите на парното за да я удошим , че я подслушваме , че сме анти- съветски агенти , дори когато празих ремонт вкъщи и само за да ми стане банята реших безплатно да сменя и неините тръби тя не искаше да ме пусне във тях защото си мислеше, че ще сложа психотропни вещества в тръбите или бръмбари в апартамента и когато звъннах на дъщеря и да и кажа какво става с майка и разбрах, че е генетично защото и щерката е пълно хахо и има фолио под шапката си за да не я следят сателити ?! ...
Брато, това направо се разцепих от смях като го прочетох, извинявам се, че е малко на твой гръб и на теб хич не ти е било до смях като блъска по тръбите нощем, но фолиото под шапката просто беше върха

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Взимаш едни големи колони и .....
[url]http://nanoset.net/torrent/0/5/109604/Диск%20за%20отмъщение%20на%20шумни%20съседи[/url]

[url]http://nanoset.net/torrent/0/5/109604/Диск%20за%20отмъщение%20на%20шумни%20съседи[/url]
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3