Акция "Светлина"
Модератор: Общи модератори
Re: Акция "Светлина"
Аз последно гледах на две три места и ми искаха между 18 и 24 лева за крушка cool blue Н7, и то ги търсех че ми изгоря на единия фар. Та според мен вместо да набиваш пари за хубави крушки направо вземи един ксенон за 100 тина лева и нито дълги ще ти трябват нито фарове за мъгла. Защото дори и по 11 лева на крушка имаш 22 за къси 22 за дълги и 22 за фаровете за мъгла и според мене няма смисъл от толкова пари за обикновенни крушки. А 4300 или 5000 ксенон си е бял та даже на мен ми жълтенее. Друг е въпроса ако не става ксенона като при колегата Mollov и трябва да е по-скъп. Пък и ти не искаш ксенон де.
Карал съм с cool blue и светят направо отлично, но имай предвид че са със скъсен живот.На опаковката го пише
.
Карал съм с cool blue и светят направо отлично, но имай предвид че са със скъсен живот.На опаковката го пише

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Philips имат "алтернатива" на NightBreaker.... NightGuide.. в момента имат някъв нов вариант - Double Life... уж издържат повече... което също не е за подценяване... но определено съм слушал много изказвания, че PIAA-та са силни като нисък клас китайски хенон... което за мен е достатъчно 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Всичко друго освен ксенон 6000К е ташак работа!!! 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Mollov написа:Philips имат "алтернатива" на NightBreaker.... NightGuide.. в момента имат някъв нов вариант - Double Life... уж издържат повече... което също не е за подценяване... но определено съм слушал много изказвания, че PIAA-та са силни като нисък клас китайски хенон... което за мен е достатъчно
Обаче въпросния модел на PIAA - Extreme White, гледам че са по 40-50лв. бройката

А някой ще ми обясни ли каква е разликата в различните видове: H1, H4, H7 и т.н., това сптектър ли е или вид на крушката?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
H1, H4, H7 - вид на ЦОКЪЛА на крушката...
Иначе PIAA-та са по-скъпи, така е... но пък си заслужава...
Иначе PIAA-та са по-скъпи, така е... но пък си заслужава...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Пилев написа:Аз последно гледах на две три места и ми искаха между 18 и 24 лева за крушка cool blue Н7, и то ги търсех че ми изгоря на единия фар. Та според мен вместо да набиваш пари за хубави крушки направо вземи един ксенон за 100 тина лева и нито дълги ще ти трябват нито фарове за мъгла. Защото дори и по 11 лева на крушка имаш 22 за къси 22 за дълги и 22 за фаровете за мъгла и според мене няма смисъл от толкова пари за обикновенни крушки. А 4300 или 5000 ксенон си е бял та даже на мен ми жълтенее. Друг е въпроса ако не става ксенона като при колегата Mollov и трябва да е по-скъп. Пък и ти не искаш ксенон де.
Карал съм с cool blue и светят направо отлично, но имай предвид че са със скъсен живот.На опаковката го пише.
То тея ксенонови крушки по 11 лева ако мислиш че държат повече от куул блу-то или която и да е друга обикновенна крушка

Вид на крушката е тоя сега ще ти потърся снимки да ти онагледяProjektzwo написа:...
А някой ще ми обясни ли каква е разликата в различните видове: H1, H4, H7 и т.н., това сптектър ли е или вид на крушката?

ЕДИТ:
H1:

H3:
H4:
H7:
HB3:
HB4:
D2S:
D2R:
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
скоро един авер си взе philips blue vision добре светят ама не чак толкова бяло от колкото очаквахме по добре си вземи osram night breaker. А тия philips rally са забранени както и самото им име казва ,че са само за off road. Между другото има едни на бош и те добре светят абе да ви кажа гледах едни тестове май най добре светят силваната ама така и не разбрах къде се продават. Някой ако знае да пише !
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
повече с нормална крушка не бих карал !
разликата в светенето е в пъти
разликата в светенето е в пъти

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Philips X-Treme Power е моят фаворит+80% повече светлина
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
От Philips и Bosch имам само положителни впечатления.
Рали-то свети много, но имам приятелчета със стопени рефлектори..
А ксенона е хубаво нещо, но като е истински... Китайските първо, че са много ненадеждни, второ много ще те псуват по пътищата.. Смятам всеки е карал срещу някой с нерегулирани гадни ксенони и знае какво е чувството...
Рали-то свети много, но имам приятелчета със стопени рефлектори..

А ксенона е хубаво нещо, но като е истински... Китайските първо, че са много ненадеждни, второ много ще те псуват по пътищата.. Смятам всеки е карал срещу някой с нерегулирани гадни ксенони и знае какво е чувството...

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Аз съм с philips vision plus. Мисля, че струваха около 50лв комплекта h7. Светят по-скоро жълто, но на мен ми харесват.
На няколко пъти засичам автомобили с много силна бяла светлина. Беше ми интересно с какви лампи са?! Като казвам бяла светлина, нямам предвид цветовете на 4300, 5000, 6000К, искам такива 
Предлагам, който има снимки на светлините си да ги качи и да пише какви са и колко келвина са.

Предлагам, който има снимки на светлините си да ги качи и да пише какви са и колко келвина са.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mollov написа:bum_bum написа:Ти мани тая работа.... примерно на 1-цата китайски хенон от 80лв не мога да сложа.... 200лв+ е офертата... (около 250лв)... .
Що не може, цокъла не става или грешката на компа? А за почитателите на сток вида има и 3000к вече, който е същия цвят като обикновена халогенка.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Давам един глас + за ксенона! Предното ми БМВ беше без,и когато пусках къси в извънградски условия натисках и спирачката ,че пътя свършваше
!