Относно смяна на кассетофон със СД - РЕШЕНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Относно смяна на кассетофон със СД - РЕШЕНО
Колеги значи имам наи-простия модел на радио,което не командва нищо,купих си от морга сд бизнес РДС,което се състой от 2 части,а старото ми е едно цяло.и съответно имам 1 букса,а за новото ми трябват 2 букси.ще взема 2те букси,ама дали ще стане или нещо друго ще ми е необходимо.по пътя на логиката от едната букса ще извадя необходимите кабели и ще ги вкл.във др.букса,естествено няма а го правя сам а техник.въпроса ми е по точно дали имам необхоимите кабели за да мога да захраня и двете части (сд-то и долната част).Благодаря предварително,което е минал по тоя път или е запознат да пише.
Последна промяна KARAIVANOV на 16 Окт 2009, 20:17, променена общо 1 път
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: Относно смяна на кассетофон със СД
Като гледам си от Русе, та няма да мога да ти помогна с тел. на точен човек, но на който го дадеш бъди сигурен какво прави този тип, защото не е като другите. Иначе аз правих тази интервенция - потърси тема от MadPresly от преди година някъде. Той е посочил номера на кабела, който ще ти трябва - по принцип струва 36лв от представителството, ако можеж да го вземеш от моргата, го вземи, знай, че не се вади въобще от другия кабел, а отива в бушоното табло, което е в жабката отгоре. там ти трябва да добавиш 2 бушона и съответно да ги вземеш от моргата иначе, ако си поръчаш комплекта вътре ги има. Знай че струва 36лв така че прави си сметка к`ви пари трябва да ти вземат от моргата. Потърси темата.
Така, става и без този кабел, но не знам как, на мен това ми го каза моя човек, който ми го свързва, че става и без кабел, ама все пак е от Дару и се занимава точно с ел. инсталациите на БМВ и той си знае, ама аз не.
Така, става и без този кабел, но не знам как, на мен това ми го каза моя човек, който ми го свързва, че става и без кабел, ама все пак е от Дару и се занимава точно с ел. инсталациите на БМВ и той си знае, ама аз не.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Tрябва ти ето този кабел:
Номенклатурен номер : 65129405409
Описание : КАБЕЛ
Ед.цена (с ДДС) : 37.25 BGN
Има наличност
И ето тази инструкция:

Инструкция за монтаж страница 1:

Инструкция за монтаж страница 2:

Кабел мога да ти подаря, да ме споменаваш с добро
А също мога да те пратя и при човек, който ще ти свърши работа в Русе
Номенклатурен номер : 65129405409
Описание : КАБЕЛ
Ед.цена (с ДДС) : 37.25 BGN
Има наличност
И ето тази инструкция:

Инструкция за монтаж страница 1:

Инструкция за монтаж страница 2:

Кабел мога да ти подаря, да ме споменаваш с добро

А също мога да те пратя и при човек, който ще ти свърши работа в Русе

- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Много ще ти бъда благодарен.Ако не те затруднява прати го по Еконт за моя сметка.Имаш ли скайп.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
KARAIVANOV написа:Много ще ти бъда благодарен.Ако не те затруднява прати го по Еконт за моя сметка.Имаш ли скайп.
Прати на ЛС данни
- steel_petrov
- Потребител
-
- Кара: Е39 523, Е46 330 xi
- Мечтае да кара: М5, M3
...колеги имам точно същия проблем. Ще ви бъда много благодарен ако някой ми обясни какво точно и как да свържа. Кабела ще ми го пратят тея дни и мисля да опитам сам да направя нещата. Благодаря предварително.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
steel_petrov написа:...колеги имам точно същия проблем. Ще ви бъда много благодарен ако някой ми обясни какво точно и как да свържа. Кабела ще ми го пратят тея дни и мисля да опитам сам да направя нещата. Благодаря предварително.
Кое точно от трите страници с упътване и картинки не разбираш!?
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Re: Относно смяна на кассетофон със СД - РЕШЕНО
Благодаря на колегата mad_presley,за кабела. Значи има и по лесен начин за окабеляване на МИД (долния) дисплей. Днеска отидох при един жичкаджия,който що годе чува питела,направо си го чуваше и заголи кабелите които влизат в СД-то (старата ми букса) и върза тия които са за МИД-а,нищо особено.
Кабелите които са дадени на схемата А2,А3,А4 са за осветление на копчетата, усилване и намаляване на осветлението и още нещо,а тези които ги дават А5,А6 за захранването.
Цялата процедура отне 30мин.
Кабелите които са дадени на схемата А2,А3,А4 са за осветление на копчетата, усилване и намаляване на осветлението и още нещо,а тези които ги дават А5,А6 за захранването.
Цялата процедура отне 30мин.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Това е по-лесния вариант, вързваш нараво цвят с цвят и готово
Аз за това и не съм се мъчил да ти извадя кабела с обувките, защото всеки жичкаджия ще се сети

Аз за това и не съм се мъчил да ти извадя кабела с обувките, защото всеки жичкаджия ще се сети

- steel_petrov
- Потребител
-
- Кара: Е39 523, Е46 330 xi
- Мечтае да кара: М5, M3
...при мен проблема е, че е касетка, не СД и друго по - важно - никой не може да ми каже кой бушон къде и т.н. Ако имате схема на инсталацият ще епо-лесно.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
steel_petrov написа:...при мен проблема е, че е касетка, не СД и друго по - важно - никой не може да ми каже кой бушон къде и т.н. Ако имате схема на инсталацият ще епо-лесно.
Дали е касетка или CD все тая, разлика няма, ако питаш за монитрането на MID

11 мнения
• Страница 1 от 1