избор на евтин 4x4
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
избор на евтин 4x4
Здравейте,
Тъст'ът ме помоли да му помогна да си намери евтино и здраво возило 4х4 което да си го ползва предимно на село.
Цената която гони е 2000-3000 лв.
Важното е возилото да е надежно и да издържа на тежки условия(тоест на развалени пътища)
На пръв поглед на тази цена излизат следните автомобили (имаше и доста добре изглеждащи но с обратна дирекция автомобили които не са за предпочитане)
-Лада Нива
-Доста старо Митсубиши пажеро
-Дайхатсу
-Сузуки самураи
-Фиат панда
Ако някой от колегегите притежават подобен автомобил или ако имат преки впечатления от тези в списъка(или други на подобна цена, много ще се зарадвам да споделят впечетленията си.
Поздрави
Тъст'ът ме помоли да му помогна да си намери евтино и здраво возило 4х4 което да си го ползва предимно на село.
Важното е возилото да е надежно и да издържа на тежки условия(тоест на развалени пътища)
На пръв поглед на тази цена излизат следните автомобили (имаше и доста добре изглеждащи но с обратна дирекция автомобили които не са за предпочитане)
-Лада Нива
-Дайхатсу
-Сузуки самураи
-Фиат панда
Ако някой от колегегите притежават подобен автомобил или ако имат преки впечатления от тези в списъка(или други на подобна цена, много ще се зарадвам да споделят впечетленията си.
Поздрави
Последна промяна swh_bmw на 17 Окт 2009, 11:47, променена общо 1 път
Re: избор за евтин 4x4
за 2-3000лв, може да си вземе само дърта уазка. Вчера имах едно грандчероки 5,2 на Метан, давах го на 6 с метана или 5500 без, ама замина. Ако искаш нещо което да върши работа, от Дайхатсу нагоре, Минимума да ти е фероза и Роки. Витарки също има, намират се и подготвени за офф-роуд на по 4500-5000 начални цени. Разрови се в офф-роуд форума, има добри машини, но повечето подготвени, най-малкото с лифт пакет и гуми.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
паджеро десняк - 3000лв. кеф ти дълга, кеф ти къса база
след като ти е само за село, ще ти свърши перфектна работа
след като ти е само за село, ще ти свърши перфектна работа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Ако ти е за offroad, като за начало УАЗ е добре
Но не мисля, че моето мнение има някакво значение..

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Сузуки Витара-къса база-имаш чувство че на завоите те изпреварва ама не е лошо 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
скоро един приятел си взе витарка дълга база 1.6 16в за 2200 нооо англичанка пък за село тебе кво те бърка ,че ще е десен волан аз в града карам навара десен волан и не ме бърка пък камоли на село ... из черните пътища
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Next написа:скоро един приятел си взе витарка дълга база 1.6 16в за 2200 нооо англичанка пък за село тебе кво те бърка ,че ще е десен волан аз в града карам навара десен волан и не ме бърка пък камоли на село ... из черните пътища
И аз си джиткам с англичанка и ми е супер

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Старо паджеро с десен волан - перфектно джипче е! На братовчед ми му излезе 3500 с климатик и всичко...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Лада Нива-евтино,практично и проходимо 

още един глас за нивата.
не си взимай кола с десен волан- защото ще излезеш с нея на пътя и ще си опасност за себе си но по-важното и за другите. особено като се има напредвид че тоя "джип" няма да има сили да изпреварва бързо...
не си взимай кола с десен волан- защото ще излезеш с нея на пътя и ще си опасност за себе си но по-важното и за другите. особено като се има напредвид че тоя "джип" няма да има сили да изпреварва бързо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Здравейте,
благодаря за бързите отговори. Както написах МПС'то ще е за тъст'а ми и той не предпочита кола с дясна дирекция. Не са нужни и екстри важни са само основните (парно, светлини, чистачки и т.н.
). Важното е да е прост и лесен за подръжка.
В повечето случаи ще се ползва за черни пътища от къщата му до ливадата, до язовира и т.н. и от време на време да отскочи до града за да си напазарува някои неща. Особено зимата няма кой да изчисти тези пътища и затова целта е 4х4.
Като гледам за тази цена Нивата изпъква най много, но си нямам идея дали е издържлива (мисля си че за части няма да има проблем и не вярвам да са скъпи
)
Ако може да предложите още нещо относно целта на автомобила или на какво да се внимава относно Нивата ще съм благодарен.
Поздрави
благодаря за бързите отговори. Както написах МПС'то ще е за тъст'а ми и той не предпочита кола с дясна дирекция. Не са нужни и екстри важни са само основните (парно, светлини, чистачки и т.н.

В повечето случаи ще се ползва за черни пътища от къщата му до ливадата, до язовира и т.н. и от време на време да отскочи до града за да си напазарува някои неща. Особено зимата няма кой да изчисти тези пътища и затова целта е 4х4.
Като гледам за тази цена Нивата изпъква най много, но си нямам идея дали е издържлива (мисля си че за части няма да има проблем и не вярвам да са скъпи

Ако може да предложите още нещо относно целта на автомобила или на какво да се внимава относно Нивата ще съм благодарен.
Поздрави
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
нивата рулира за тая цена...с хубави гуми много малко терени могат да я спрат( ест. не говорим да си прави опити...)
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Колега не вземай Лада нива търси си читъв САМУРАЙ цената е 2500-3000ле и няма счупване това нещо отпред е с цели мостове и с свери не се занимавай с тези лади кенефи.Ако се спреш на САМУРАЙ задължително да е 1300кубика инъче се предлагат и 1000-1100 кубика но там кутии раздатки всичко е по лембезе
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
swh_bmw написа:Здравейте,
-Лада Нива
-Дайхатсу
-Сузуки самураи
-Фиат панда
Поздрави
в момента и аз така като тебе съм в джаза... лада нива съм карал и мерси от нея... Колебанията ми след доста четене в офф роад форума са Витара или Самурай,като целта е джипката да се ползва за оффроад,градско и т.н

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
нивата неструва....карам наи-новата на 90 000 вият сички диференцияли неможе да догне повече от 90 сменихме вече съединитела тропа отсякаде, осещането в нея е като в раздранкана жигула нищо общо с джип 

bedrock city racing
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4