Публикуване на цена
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Публикуване на цена
Здравейте колеги. Искам да събера мнения от вас по един въпрос. С моите партньри пускаме нова услуга, няма значение каква и се заформи спор, трябва ли да публикуваме и цената. Аз лично съм за, защото в живота си никога не съм се обаждал на обяви и реклами без цена. Нали цената е водеща при избора на нещо при приблизително еднакви други параметри. И какво като не ми напишат цената. Някой хитрец очаква да ме изработи когато се обадя или се видим. Тоест да ме прецени и понеже е голям търговец и психолог да ме надхитри. При положение че се занимавам с това от 12 години. И имам опит и диплома в тази област. Доста трудно, по скоро някой ще ми загуби времето. Или да гобърнем на пазарлък, като и двамата занем крайнаия резултат. Балканска работа с привкус на арабски манталитет, ужас. Да но всички скачат, виждаш ли конкуренцията лесно щяла да се ориентира в нашите цени. Ами тя може да го направи и без да пиша цената с няколко ялови поръчки. Дайте мнения, че работата е напечена.
Re: Публикуване на цена
Аз съм на същото мнение.Без цена не чакай да се обадя,без значение какво е.Дори и тук във форума се опитват някои да терикатеят.Но дори и да ми трябва няма да си губа времето да му звъня,защото не съм заинтересования аз,а той.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
GVT написа:Аз съм на същото мнение.Без цена не чакай да се обадя,без значение какво е.Дори и тук във форума се опитват някои да терикатеят.Но дори и да ми трябва няма да си губа времето да му звъня,защото не съм заинтересования аз,а той.

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Най просто казано:
Срещам обява за кола на която пише "Цена по споразумение"......... директно подминавам
Срещам обява за кола на която пише "Цена по споразумение"......... директно подминавам

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
тука не се дава цена с цел ЪП на обявата...
не се ли забелязали пишат изгодно цена на лс
и отдолу се почва:
дай цена на ЛС
дай и на мен цена... и т.н.
не се ли забелязали пишат изгодно цена на лс
и отдолу се почва:
дай цена на ЛС
дай и на мен цена... и т.н.

Много е условно...
във фирмата, където работя има много фактори
- обем /размер/
- труд
- местонахождение,...
което резонно определя различни цени.
Ако е продукт, чиято цена е фиксирана и не търпи честа промяна, не е лошо да има публикувана цена, но ако е стока или услуга, която варира в различни граници, по-добрия вариант е ... "моля, свържете се с нас или изпратете запитване". Ако е автомобил се фиксира цена, която резонно може да се предоговори, но ако е услуга, която варира в някакви граници, няма начин да се пусне цена, освен ако не се фиксира върху някаква мерителна единица, например 1,00 лв. на дециметър, или 1,00 лв. на метър или обем в квадратен метър или кубик.
- обем /размер/
- труд
- местонахождение,...
Ако е продукт, чиято цена е фиксирана и не търпи честа промяна, не е лошо да има публикувана цена, но ако е стока или услуга, която варира в различни граници, по-добрия вариант е ... "моля, свържете се с нас или изпратете запитване". Ако е автомобил се фиксира цена, която резонно може да се предоговори, но ако е услуга, която варира в някакви граници, няма начин да се пусне цена, освен ако не се фиксира върху някаква мерителна единица, например 1,00 лв. на дециметър, или 1,00 лв. на метър или обем в квадратен метър или кубик.
Да караш Peugeot е страст!
Аз като видя, че не пише цена директно подминавам, без значение кола части хотели или друго. Какъв е смисъла да проверявам в интернет за нещо след като няма да има цена и трябва да се говори на място. Тогава да се прасе един адрес без нищо друго и готово. 

Кока-кола крие ли си цената от Пепси?
Когато конкуренцията се ориентира по твоите цени, значи ти си Фактора(с главно Ф!) на пазара, и те другите трябва да се ориентират по тебе!
По така зададения въпрос разбирам, че искате да "бурите" конкурентите, и партньорите ги е страх че ще разберат?! А, те имат паритет по отношение на цените?!
Когато конкуренцията се ориентира по твоите цени, значи ти си Фактора(с главно Ф!) на пазара, и те другите трябва да се ориентират по тебе!
По така зададения въпрос разбирам, че искате да "бурите" конкурентите, и партньорите ги е страх че ще разберат?! А, те имат паритет по отношение на цените?!
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Hito написа:Най просто казано:

Eva* написа:Много е условно...
- обем /размер/
- труд
- местонахождение,...
Абсолютно вярно. Това са единствените условия при които може да не се посочи фиксирана цена.
Но все пак и при такива сличаи е хубаво и препоръчително да се даде някаква ориентировачна цена на примерна конфигурация, която може да служи като ориентир за бъдещия клиент.Аз, ако търся нещо и видя 10 обяви с цена и 15 без цена, ще избирам само между 10те с посочена цена и хич няма да се обаждам да питам другите 15 каква им е цената.
Другия вариянт е да се предлага нещо уникално и сте монополисти, тогава цената не е толкова от значение.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За да избегнеш удоволствието да ти пръснат телефона разни кибици по-добре пиши цена защото така всеки ще знае и ще си прави сметката-аз лично никога не съм пускал обява без цена 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Трябва си цена, иначе много хора просто ще подминат обявата...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Колеги, благодаря много за мненията. Утре ще ги покажа където трябва и да видим какво ще стане. Така поне ще имам аргумент в спора, все пак форумът на БМВ си е фактор.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ukelichko написа:Здравейте колеги. Искам да събера мнения от вас по един въпрос. С моите партньри пускаме нова услуга, няма значение каква и се заформи спор, трябва ли да публикуваме и цената. Аз лично съм за, защото в живота си никога не съм се обаждал на обяви и реклами без цена. Нали цената е водеща при избора на нещо при приблизително еднакви други параметри. И какво като не ми напишат цената. Някой хитрец очаква да ме изработи когато се обадя или се видим. Тоест да ме прецени и понеже е голям търговец и психолог да ме надхитри. При положение че се занимавам с това от 12 години. И имам опит и диплома в тази област. Доста трудно, по скоро някой ще ми загуби времето. Или да гобърнем на пазарлък, като и двамата занем крайнаия резултат. Балканска работа с привкус на арабски манталитет, ужас. Да но всички скачат, виждаш ли конкуренцията лесно щяла да се ориентира в нашите цени. Ами тя може да го направи и без да пиша цената с няколко ялови поръчки. Дайте мнения, че работата е напечена.
Плюс 1 ЗА обявена цена...и съм напълно съгласен с всичко в мнението ти

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2