Публикуване на цена
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Публикуване на цена
И аз съм ЗА наличието на цена.. въпреки че в някои случаи наистина (в зависимост от услугите... при продукти е по-лесно) цените може да варират... но дори и тогава се посочва ценови интервал.
Много ми е интересно и това във форума с индивидуалните цени - трябва сигурно да си слагаме аватари с голи каки - да ни дават по-тънки цени
.
Уважавам хората, които казват: " това е 10лв - ако си намериш някъде по-евтино вземи го от там", а не "колко даваш?"
За конкретна услуга при един местен майстор: "за тази работа 15лв - ако стане трудно и отнеме много време максимум 20лв" като можеш да стоиш при него и да гледаш какво и как работи - няма да те ебава после.
Много ми е интересно и това във форума с индивидуалните цени - трябва сигурно да си слагаме аватари с голи каки - да ни дават по-тънки цени

Уважавам хората, които казват: " това е 10лв - ако си намериш някъде по-евтино вземи го от там", а не "колко даваш?"

За конкретна услуга при един местен майстор: "за тази работа 15лв - ако стане трудно и отнеме много време максимум 20лв" като можеш да стоиш при него и да гледаш какво и как работи - няма да те ебава после.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И аз без цена - никакъв шанс не само да се обадя, няма и да прочета или разгледам докрай обявата/рекламата.... 

F**k them all!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Цената е част от общото представяне на дадена стока или услуга, от цялата необходима информация. Да не казвам и че е водещя фактор при евентуален бъдещ избор. Липсата на цена издава подбуди с неясен произход и повдига едни въпроси. За нейното неспоменаване, трябва да имате основателни причнини.
P.S. Препоръчвам на модераторите във подфорум "Продава" да обръщат повечко внимание на подобни обяви(без обавни цени на стоката) и да реагират адекватно.
P.S. Препоръчвам на модераторите във подфорум "Продава" да обръщат повечко внимание на подобни обяви(без обавни цени на стоката) и да реагират адекватно.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Hito написа:Най просто казано:
Срещам обява за кола на която пише "Цена по споразумение"......... директно подминавам
+1
Тва все едно значи: Цена - зависи колко успея да ви одера според споразумението

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
И аз съм по същия начин като колегите по-горе! Ако не пише цена,значи един вид се надяват евентуално да ме закачат и одерат, а пари на такива най-мразя да давам
.
Не поглеждам изобщо обяви без цена, освен ако не е нещо, което търся от много време,или ми трябва спешно например.

Не поглеждам изобщо обяви без цена, освен ако не е нещо, което търся от много време,или ми трябва спешно например.
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
+1 за това да се Обяви Цена!!! Иначе е доста тъпа работа а относно това че конкуренцията ще изхожда от вашта(готова) цена е наивно-защото те пак могат да я разберат през вас по вторият начин както и ти си го отбелязал!!!! Аз Лично като видя неща без цена(примерно сайт без цени на дадени стоки) Веднага го Затварям-много е дразнещо-но в България е Масова практика за съжаление!!!!!
Успех в начинанието!!!!

Успех в начинанието!!!!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Зависи НАЙ-вече за какъш продукт/услуга сташа въпрос...
За цена на ГУМИ който продава обявявам цена както и за монтажа им в моя сервиз,
но примерно за Застраховки който правя как да обявя цена,
като дори за най-проста Гражданска отговорност има поне 10 фактора,ОСВЕН вдигане на тарифите на всеки 3 месеца?!?!
Твърде субективен ти е въпроса според мен....
За цена на ГУМИ който продава обявявам цена както и за монтажа им в моя сервиз,
но примерно за Застраховки който правя как да обявя цена,
като дори за най-проста Гражданска отговорност има поне 10 фактора,ОСВЕН вдигане на тарифите на всеки 3 месеца?!?!
Твърде субективен ти е въпроса според мен....
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2