Еба.и и лекарите и медицинските сестри
Модератор: Общи модератори
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Еба.и и лекарите и медицинските сестри
Колеги нямам думи от лекарите и от медицинските сестри с една дума потресен съм!Мой близък човек почина преди 2 дни в Пирогов бяха му оставили парички да си има ако му потрябват.Бил си ги скрил под възглавничката и са му ги взели след като е починал взели са му и гривничката която си е купил.Направо нямам думи със сълзи пиша това
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Еба.и и лекарите и медицинските сестри
Николай Занчев написа:Колеги нямам думи от лекарите и от медицинските сестри с една дума потресен съм!Мой близък човек почина преди 2 дни в Пирогов бяха му оставили парички да си има ако му потрябват.Бил си ги скрил под възглавничката и са му ги взели след като е починал взели са му и гривничката която си е купил.Направо нямам думи със сълзи пиша това

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тъжната реалност в абсурдната ни страна. Понякога се чудя лекарите имат ли родители и деца или ги произвеждат в завод.
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
Аз днес научих на погребението иначе не знам ако ако го бях разбрал по рано какво щеше да им се случи
Да му вземат гривничката и паричките 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Малко ще им е на мед.персонала да ги стигнат всички клетви!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Незнам тези хора как спят спкойно вечер
И като се замисли човек, че полагат клетви и така нататък...срам
.

И като се замисли човек, че полагат клетви и така нататък...срам

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
Има Господ който вижда
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Николай Занчев написа:Има Господ който вижда
Не се притеснявай,ще си получат заслуженото гадните мърши

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
колега знаеш ли в кое отделение е лежал защото аз наскоро лежах 2 месеца и смених 2 отделения-пред очите ми умряха доста хора а аз бях на косъм -мога да кажа че пирогов притежава най-жалкия и бездушен персонал.Хора недейте да ходите никога там ако нещата са сериозни
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Молете се да сме живи и здрави, щото бялата мафия освен да ни доразболеят и ограбят за друго не ги бива. Алчност и некадърност-това са ми впечатленията от тях.
(с много малко изключения).

Никой не мое ма връне на селу!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
"Във всяко стадо има мърша", но нека да не слагаме всички под общ знаменател, защото със сигурност има останали добри и съвестни хора от медиците ни и ако в момента четат това(или техни роднини)не би им станало приятно, поне малко, или много е срамно в такава професия да се случва това бездушие и цинизъм!
Не ми го побира акъла, какъв човек трябва да си за да го направиш....!?Знам и за други още по-фрапантни случаи, където циганите от траурни агенции вадят златни зъби на възрастни хора, докато ги превозват!
Кофти тема се заформи, но това ни е Българската простотия, щото, ако лекарите ги бяха пачкирали доволно, нямаше да мислят кво да краднат!

Не ми го побира акъла, какъв човек трябва да си за да го направиш....!?Знам и за други още по-фрапантни случаи, където циганите от траурни агенции вадят златни зъби на възрастни хора, докато ги превозват!

Кофти тема се заформи, но това ни е Българската простотия, щото, ако лекарите ги бяха пачкирали доволно, нямаше да мислят кво да краднат!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
На 4-ят етаж но в кое отделение не знам,но това няма значение вече човека си отиде и дано там му е по добре.Най много се възмущавам на такива хора дето ще вземат било то пари,пръстени и други подобни със което човекът е починал,какво ще спечелят освен едни ШИБАНИ ПАРИ който и на тях няма да им трябват там горе.Но е обидно да се потъпкват така хората.
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
И сега за похлупак,допълнително задължително оскъпяване на здравните осигуровки,за да ти се подиграват,ограбват и рекетират после тия смешници
Съболезнования за твоя човек,да почива в мир!

Съболезнования за твоя човек,да почива в мир!
Моите съболезнования!
Преди месец се наложи да влезна в родна болница за няколко дни. Още от вратата те посреща разпечатано предупреждение - "болницата не носи отговорност за откраднати вещи и пари". Когато отидох с молба при сестрите, да им оставя мобилния си телефон преди да влезна в операционна, само като го видяха... и последва "ама, нямате ли къде да го оставите?" Е, къде да си оставя личните вещи, особено скъпите? Няма гардеробчета с ключ, няма охранителни каси... нищо. Както и да е.
Всичко свърши с хепиенд, но явно се краде по болниците не само от лежащите, а и от персонала, щом имаше навсякъде разлепени такива съобщения.

Преди месец се наложи да влезна в родна болница за няколко дни. Още от вратата те посреща разпечатано предупреждение - "болницата не носи отговорност за откраднати вещи и пари". Когато отидох с молба при сестрите, да им оставя мобилния си телефон преди да влезна в операционна, само като го видяха... и последва "ама, нямате ли къде да го оставите?" Е, къде да си оставя личните вещи, особено скъпите? Няма гардеробчета с ключ, няма охранителни каси... нищо. Както и да е.
Всичко свърши с хепиенд, но явно се краде по болниците не само от лежащите, а и от персонала, щом имаше навсякъде разлепени такива съобщения.
Да караш Peugeot е страст!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
За Пирогов нямам думи. Баща ми почина там. Ебах ти и скапаняците и гадове. Да им се връща. Беше 1997-ма година и баща ми получи преплитане на червата. При операцията се оказа че е рак в напреднал стадии. Но в педалите в Пирогов ни казаха че имат много нови технологии(не знам как да го нарека) и ще го излекуват, само че трябват пари. И наистина баща ми се чувстваше чудесно, само дето не ходеше да си прави и кросчета по 10 километра а ние давахме по 100 долара на ден. Когато средната заплата в България беше 5 долара... и така два месеца. Казаха че се е излекувал напълно само трябват още малко лекарства за възстановяването. И пак долари.... Докато почина внезапно с напълно разложени органи от разсейките на рака. Оказа се че през цялото време са му давали някакви стимуланти за да изглежда добре и да ни измкват пари. Няма да разказвам за хитрирните на погребалната агенция, че модераторите могат да сметнат че вкарвам форумците във филм на ужасите и да ми дадат отпуска. Та не се учудвам вече на нищо. Много малко човешки черти останаха на родните медици. И това че на запад плащат много за тяхната работа и те са ниско платени не е оправдание. И за моята професия на запад дават 15000 евра на месец, но аз никой не изнудвам за пари. Как пък само докторите и катаджиите са онеправдани а другите си получават заслужената заплата.