Еба.и и лекарите и медицинските сестри

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Еба.и и лекарите и медицинските сестри

Мнение от Николай Занчев » 17 Окт 2009, 23:12

Колеги нямам думи от лекарите и от медицинските сестри с една дума потресен съм!Мой близък човек почина преди 2 дни в Пирогов бяха му оставили парички да си има ако му потрябват.Бил си ги скрил под възглавничката и са му ги взели след като е починал взели са му и гривничката която си е купил.Направо нямам думи със сълзи пиша това
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Еба.и и лекарите и медицинските сестри

Мнение от ME4KY » 17 Окт 2009, 23:19

Николай Занчев написа:Колеги нямам думи от лекарите и от медицинските сестри с една дума потресен съм!Мой близък човек почина преди 2 дни в Пирогов бяха му оставили парички да си има ако му потрябват.Бил си ги скрил под възглавничката и са му ги взели след като е починал взели са му и гривничката която си е купил.Направо нямам думи със сълзи пиша това

:help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2009, 23:21

Тъжната реалност в абсурдната ни страна. Понякога се чудя лекарите имат ли родители и деца или ги произвеждат в завод.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 17 Окт 2009, 23:27

Аз днес научих на погребението иначе не знам ако ако го бях разбрал по рано какво щеше да им се случи :bang: Да му вземат гривничката и паричките :cry:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 17 Окт 2009, 23:28

:help: БГ :help:
Малко ще им е на мед.персонала да ги стигнат всички клетви! :evil:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 17 Окт 2009, 23:33

Незнам тези хора как спят спкойно вечер :censored:
И като се замисли човек, че полагат клетви и така нататък...срам :evil: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 17 Окт 2009, 23:52

Има Господ който вижда
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Окт 2009, 0:01

Николай Занчев написа:Има Господ който вижда

Не се притеснявай,ще си получат заслуженото гадните мърши :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 18 Окт 2009, 0:22

колега знаеш ли в кое отделение е лежал защото аз наскоро лежах 2 месеца и смених 2 отделения-пред очите ми умряха доста хора а аз бях на косъм -мога да кажа че пирогов притежава най-жалкия и бездушен персонал.Хора недейте да ходите никога там ако нещата са сериозни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Окт 2009, 0:28

Молете се да сме живи и здрави, щото бялата мафия освен да ни доразболеят и ограбят за друго не ги бива. Алчност и некадърност-това са ми впечатленията от тях. :no: (с много малко изключения).
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Окт 2009, 0:38

"Във всяко стадо има мърша", но нека да не слагаме всички под общ знаменател, защото със сигурност има останали добри и съвестни хора от медиците ни и ако в момента четат това(или техни роднини)не би им станало приятно, поне малко, или много е срамно в такава професия да се случва това бездушие и цинизъм! :(
Не ми го побира акъла, какъв човек трябва да си за да го направиш....!?Знам и за други още по-фрапантни случаи, където циганите от траурни агенции вадят златни зъби на възрастни хора, докато ги превозват! :shock: :bang:
Кофти тема се заформи, но това ни е Българската простотия, щото, ако лекарите ги бяха пачкирали доволно, нямаше да мислят кво да краднат!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 18 Окт 2009, 1:26

На 4-ят етаж но в кое отделение не знам,но това няма значение вече човека си отиде и дано там му е по добре.Най много се възмущавам на такива хора дето ще вземат било то пари,пръстени и други подобни със което човекът е починал,какво ще спечелят освен едни ШИБАНИ ПАРИ който и на тях няма да им трябват там горе.Но е обидно да се потъпкват така хората.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 18 Окт 2009, 1:33

И сега за похлупак,допълнително задължително оскъпяване на здравните осигуровки,за да ти се подиграват,ограбват и рекетират после тия смешници :bang:
Съболезнования за твоя човек,да почива в мир!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Окт 2009, 1:55

Моите съболезнования! :|

Преди месец се наложи да влезна в родна болница за няколко дни. Още от вратата те посреща разпечатано предупреждение - "болницата не носи отговорност за откраднати вещи и пари". Когато отидох с молба при сестрите, да им оставя мобилния си телефон преди да влезна в операционна, само като го видяха... и последва "ама, нямате ли къде да го оставите?" Е, къде да си оставя личните вещи, особено скъпите? Няма гардеробчета с ключ, няма охранителни каси... нищо. Както и да е.
Всичко свърши с хепиенд, но явно се краде по болниците не само от лежащите, а и от персонала, щом имаше навсякъде разлепени такива съобщения.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Окт 2009, 9:40

За Пирогов нямам думи. Баща ми почина там. Ебах ти и скапаняците и гадове. Да им се връща. Беше 1997-ма година и баща ми получи преплитане на червата. При операцията се оказа че е рак в напреднал стадии. Но в педалите в Пирогов ни казаха че имат много нови технологии(не знам как да го нарека) и ще го излекуват, само че трябват пари. И наистина баща ми се чувстваше чудесно, само дето не ходеше да си прави и кросчета по 10 километра а ние давахме по 100 долара на ден. Когато средната заплата в България беше 5 долара... и така два месеца. Казаха че се е излекувал напълно само трябват още малко лекарства за възстановяването. И пак долари.... Докато почина внезапно с напълно разложени органи от разсейките на рака. Оказа се че през цялото време са му давали някакви стимуланти за да изглежда добре и да ни измкват пари. Няма да разказвам за хитрирните на погребалната агенция, че модераторите могат да сметнат че вкарвам форумците във филм на ужасите и да ми дадат отпуска. Та не се учудвам вече на нищо. Много малко човешки черти останаха на родните медици. И това че на запад плащат много за тяхната работа и те са ниско платени не е оправдание. И за моята професия на запад дават 15000 евра на месец, но аз никой не изнудвам за пари. Как пък само докторите и катаджиите са онеправдани а другите си получават заслужената заплата.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата