Отечествен фронт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Отечествен фронт

Мнение от FaceOff » 18 Окт 2009, 1:14

ME4KY написа:
kokobm написа:
ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво е :ranting: са ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат :help: даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех :censored: :paranoid: спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова :dunno: :dummy: :dummy: :dummy: (няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,.... :ranting: :censored: ) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме :ok: ама след малко изодзадзе :cop: спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш :paranoid: духа пича и айде към созопол :paranoid: :conf: като му излезе решението на съдъ :ranting: 6 месеца без книжка глоби млоби :censored: :ranting: от колата НИЩО не става :dunno: така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА :ranting: :censored: а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Аз ли нещо не разбрах, или.. :?: Абе пич, даваш ни се за пример ли кво :?: СЪС 160, НА ПЪТ В РЕМОНТ, НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАВОЙ, НА ЕДНА БИРА (което при накои хора си е 0.5) и т.н. или май вие нещо си играехте на 'руска рулетка', па ти виновен оня с дългите???????????? :kuku:

ако четеш внимателно ще разбереш че е било вечерта и завоя е бил дъъъъъъъъъъъъъъъълъг дълъг бе като на магистрала :dunno: ко толко има ти на магистрала одил ли си :driving: :dunno: ее човек да не ви опише някои случка :ranting: все ще има някои недоразбрал и недопрочел и ще се окаже недоволен

Внимателно го прочетох, и то два пъти, щото се изумих как някой може да напише подобно нещо, и в същото време да се смята за 'жертва' :kuku:

Това, че е било вечерта трябва да ми говори ли нещо?????????????????

Да, на магистрала съм Одил (някои и с по 5 платна в едната посока) и там карам с 160 обикновено, ма и там като има ремонт има и ограничения :!: :!:

Да, недоволен съм, щото утре може срещу мене да караш ти, или твоя приятел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2009, 2:02

вие ме кефите, честно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 18 Окт 2009, 4:57

kokobm написа:
ME4KY написа:
kokobm написа:
ME4KY написа:....

....

Тоя няма книжка бе колега , и изобщо какво се вързвате на тия историй от 1001 нощи ? По всичко личи че е измислена историята , 1 бира и да си пиян ... :kuku: , Да не видиш светлоотразителен знак заради някав смешко дето карал на дълги :conf: Да счупиш джама като си бил с колан ? Абе ти да не си Кинг-Конг бе :kuku: Да ти вземат книжката заради бира която си изпил преди час или повече :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Окт 2009, 10:04

Олеле, стига бе колеги, стига сте писаи подобни истории, моля ви се. Стига са ви виновни полицаите, знаците и нам си к'во още. Дъъъъълъг бил завоя разбираш ли, тъй ли? Скоро един такъва като вас, ма с по-малко от 160, скочи пред мен в мост, който се прави край Севлиево, а сума ти табели сложени......Онзи за малко да скочи в големата дупка, пък тя дълбокаааааа. Аз аплодирам съда или полицията във вашия случай, точно тъй, книжката и глоби, глоби, санкции, затвор ако може даже......Дано все така да е, ама не е, заради което е пусната тази тема и това предаване.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Окт 2009, 10:06

vvaskoo написа:
kokobm написа:
ME4KY написа:
kokobm написа:

....

Тоя няма книжка бе колега , и изобщо какво се вързвате на тия историй от 1001 нощи ? По всичко личи че е измислена историята , 1 бира и да си пиян ... :kuku: , Да не видиш светлоотразителен знак заради някав смешко дето карал на дълги :conf: Да счупиш джама като си бил с колан ? Абе ти да не си Кинг-Конг бе :kuku: Да ти вземат книжката заради бира която си изпил преди час или повече :kuku:

А и сблъсък със 160!!!!! При 64 на краш тестовете се вижда кво става, при 160 където натоварването расте в гометрична прогресия, да е скъсал колана и да е изхвърчал заедно с предния джам :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Окт 2009, 10:11

Вие не знаете на какви каскади са способни бургаските анаболни батки :mhihi:
Тая тема я направиха на гъз отново.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 18 Окт 2009, 11:53

ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво е :ranting: са ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат :help: даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех :censored: :paranoid: спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова :dunno: :dummy: :dummy: :dummy: (няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,.... :ranting: :censored: ) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме :ok: ама след малко изодзадзе :cop: спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш :paranoid: духа пича и айде към созопол :paranoid: :conf: като му излезе решението на съдъ :ranting: 6 месеца без книжка глоби млоби :censored: :ranting: от колата НИЩО не става :dunno: така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА :ranting: :censored: а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

тази историйка с хепи енд трябва да се учи в шофьорските курсове. дали някога разбереш каква световна глупост си написал. има едни хора дето все другите са им виновни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 18 Окт 2009, 12:05

бе симпатяги :lol: аз не карам никой да ми вярва :lol:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Окт 2009, 12:27

Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.
Все повече инфантилно написани случки и събития,все повече мислещи се за недосегаеми пишлигари търсят поле за изява и внимание.
А беше сериозен форум :( :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 18 Окт 2009, 12:35

vvaskoo написа:
kokobm написа:
ME4KY написа:
kokobm написа:

....

Колега, много си прав, и не че не го знам това, ма се чудих да влизам ли в спор, че го е сънувал 'колегата', или да го накарам да се замисли малко, щото утре току виж решил да си сбъдва съня.... Естествено че са глупости, и почва да ми писва от няколко новоизлюпени субекта в тоя форум, на години, доста под тея за книжка, ама със знания и опит..........еб**и му мамат**а. Па за колана да не говорим...бе Любо Ганев кара с колан бе!!!!!!!!!!

Иначе жалко, че темата се оср*а от пубертети, защото както знаем, във всеки слух има и малко истина, и току виж тая 'руска рулетка' се окаже истина. А извадката с кадри от катастрофи в края на предаването беше повече от стряскаща. Щяха да оставят катастрофиралите коли до пътя, за да се замислят шофьорите, е тия наистина е трябвало да ги оставят. И друго много ме кара да се замисля, паметника на момчето с мотора, по средата на околовръстното, което загина в началото на лятото. Има пътища, на които ако на всеки загинал там му дигнат паметник ще ме побиват тръпки като минавам оттам..

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 18 Окт 2009, 12:40

jordanpar написа:Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.
Все повече инфантилно написани случки и събития,все повече мислещи се за недосегаеми пишлигари търсят поле за изява и внимание.

Да колега, и с удоволствие го четях, въпреки че не бях регистриран дори, а сега удоволствието на 'колегите' идва от трупане на безмислени мнения...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Окт 2009, 21:22

Изгледах предаването. Такава подигравка няма никъде.

Медиите направиха бум с "гонките"....бяха им трън в очите сбирките и т.н....полицаите спираха...писали актове и т.н Ако видят някой да дрифти по улиците, ще му вземат книжката нали? Ама на тоя циганин дето е убил сумати народ НЕ!! При ОЧЕВАДНИ доказателства, той е на свобода и кара!!! Е, съжалявам....но такава помия няма никъде....вече не важат никакви закони и никъде!!!!
Може би наистина на излизане от гаража трябва да се прекръстване белкем оцелеем!!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 18 Окт 2009, 23:14

На всеки нещо му е криво-на едни полицаите,на други пътищата,на трети държавата и управляващите но честно казано нямаме пътна култура.На запад хората са много по-толерантни това е грозната истина.Там ценят живота за разлика от нас-НЯМА НЕЩО ПО-ВЕЛИКО ОТ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ,ПАЗЕТЕ ГО!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Окт 2009, 23:37

kokobm написа:... Има пътища, на които ако на всеки загинал там му дигнат паметник ще ме побиват тръпки като минавам оттам...

Сега е лесно, спускаш се от Свиленград в гръцко, през Орестиада, и надолу... значи табелите, паметниците и тук-там малки параклисчета са през 500м :shock:. Карал съм с ограничението, а местните ме минаваха като спрял :shock: . Сега не знам как е , че беше преди 7години това :roll: .

jordanpar написа:Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.

:!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 19 Окт 2009, 11:49

превърнахте смислена тема в мангалска вечеринка. простаци до един
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата