Kormoran vs. Debica vs. Bf Goodrich
Модератор: Общи модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Kormoran vs. Debica vs. Bf Goodrich
От трите изброени BF Goodrich са най-добри.
п.с. При джиповете BF Goodrich All Terian са най-добрите, казали са го много хора.
п.с. При джиповете BF Goodrich All Terian са най-добрите, казали са го много хора.

BF goodrich за мене си е класна гума в момента карам с такива препоръчаха ми я преди около 7 години и останах силно впечтлен и съм напълно съгласен с казаното от СКИСА за Мишелина,че са най-добри само където нареждам БФ гудрич наравно с гудиър и бриджстоун (мое си мнение) и до колкото знам ползват стари шарки на Мишелин .....
А за Корморана лошо не мога да кажа миналата зима ми се наложи да карам кола която бе обута със зимни Корморани и се представиха доста добре за бюджетни гуми спиране на утъпкан сняг,газене в неутъпкан сняг,спиране на суха но студена настилка абе общо взето за парите си са добре....Не мога да кажа същото за Дебика не казвам,че съм закъсал с тях някъде или нещо такова карал съм кола със зимни Дебики и не ме впечатли
....Говоря само от личен опит понеже ми се налага да обувам през година по няколко автомобила...Но тука може би някой ще каже въпрос на вкус и може би ще има право...
Говориме за 4 чисто нови,еднакви гуми
А за Корморана лошо не мога да кажа миналата зима ми се наложи да карам кола която бе обута със зимни Корморани и се представиха доста добре за бюджетни гуми спиране на утъпкан сняг,газене в неутъпкан сняг,спиране на суха но студена настилка абе общо взето за парите си са добре....Не мога да кажа същото за Дебика не казвам,че съм закъсал с тях някъде или нещо такова карал съм кола със зимни Дебики и не ме впечатли

Говориме за 4 чисто нови,еднакви гуми

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Преди няколко часа се обзаведох с BF Goodrich. Ще чакам малко да паднат температурите и ще напиша отзиви 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Честито.Аз миналата година си купих този модел на БФ,и миналата зима останах доста доволен.

X-citer написа:Преди няколко часа се обзаведох с BF Goodrich. Ще чакам малко да паднат температурите и ще напиша отзиви
От Ауто груп ли ги пазари ? И колко на парче ?
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
От колегата sashko*** - viewtopic.php?f=63&t=107399 по 136 лева бройката.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Служебния Еспейс 4х4 е с 4 броя от същия модел БФ Гудрич. Миналата зима никога не е имало проблеми нито на мокрия асфалт, нито из заснежените планински пътища, нито из преспите, в които сме го паркирали безброй пъти. Даже се е случвало на няколко пъти да доказва що е то задвижване на два моста и колко е полезно при зимни условия, вадейки леки автомобили и бусове от коловозите.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Извинявайте за оф топика , но така и така темата е за гуми на прилична цена - какво ще кажете за това :
http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=714
изглежда евтино
http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=714
изглежда евтино

- X-citer
-
звънни и ги питай дали е реална обявата, защото същите продаваха и зимни 16-ки СЕАТ по 75 лв, ама като се обадиш и се оказва, че такова животно няма 

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
А защо си предубеден така кам марката Sunny,един френд кара с такива миналата зима един tds и беше доста доволен,и са на ТОП цена.Това имам в предвид.http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... -1911.html
Аз лично тази зима съм с тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... hr16-p-697 .html.и мисля че несъм сбъркал,но твоя размер е друга цена
Надявам се да съм ти бил полезен в избора на гуми
Пс.Пратиха ли ти снимките
Аз лично тази зима съм с тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... hr16-p-697 .html.и мисля че несъм сбъркал,но твоя размер е друга цена

Надявам се да съм ти бил полезен в избора на гуми

Пс.Пратиха ли ти снимките

- X-citer
-
bobi 318 is написа:А защо си предубеден така кам марката Sunny,един френд кара с такива миналата зима един tds и беше доста доволен,и са на ТОП цена.Това имам в предвид.http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... -1911.html
Аз лично тази зима съм с тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... hr16-p-697 .html.и мисля че несъм сбъркал,но твоя размер е друга цена![]()
Надявам се да съм ти бил полезен в избора на гуми![]()
![]()
Миналата година в една гумаджийница се заговорихме с гумаджиите понеже предлагаха тази марка. Стана ми интересно каква е. Отзивите им хич не бяха добри. Иначе нямам преки впечатления от Sunny
А избора вече е факт, както писах по-горе

bobi 318 is написа:Пс.Пратиха ли ти снимките![]()
Ъъъ за кой снимки става въпрос? Някакви компромати срещу мен ли има отново?

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
разбира се че гоодрича 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
X-citer написа:звънни и ги питай дали е реална обявата, защото същите продаваха и зимни 16-ки СЕАТ по 75 лв, ама като се обадиш и се оказва, че такова животно няма
Аха - а за марката Фиренца - няколко думи или впечатления

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
acho.rs написа:X-citer написа:звънни и ги питай дали е реална обявата, защото същите продаваха и зимни 16-ки СЕАТ по 75 лв, ама като се обадиш и се оказва, че такова животно няма
ачо,не се занимавай с глупости.....!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:acho.rs написа:X-citer написа:звънни и ги питай дали е реална обявата, защото същите продаваха и зимни 16-ки СЕАТ по 75 лв, ама като се обадиш и се оказва, че такова животно няма
ачо,не се занимавай с глупости.....!
Тва май беше категорично НЕ