На къде отиваме Vol2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

На къде отиваме Vol2

Мнение от dopestar » 21 Окт 2009, 19:37

Искам само да подчертая огромното си желание да го споделя тоя роман, че го писах 2пъти( одеве дадох back без да искам и :mhihi: )

Ето "накратко" какво ми се случи:
Карам си в лява лента по Цариграцко и 200м преди светофара на Враня едно пежо 306 от средната мислеше да мине в лявата, но ме видя и си остана. Спирам на светофара и след мен той, говори нещо, свалям прозореца и човека пита:
Работят ли фаровете, и аз отговарям положително, а той: Е защо не ги пуснеш. Е що тъмно ли е отговарям аз и потегляме светна зелено. Човека пред мен ми направи место а този с пежото го гледам как през аварийната лента изпреварва всички за да е пред мене и аз си минах зад него в дясната лента за да се застраховам ако има полиция при магазина на Пежо, защото обикновенно там се сийчват. Карах точно 50м зад него и той почна да намалява и мина в аварийната лента, минавам покрай него и го гледам как ме псува като каруцар, а наближаваме детелината за Лозен и настъпвам за да мина пред него защото трябва да завивам, 3те ленти са празни а той продължава да кара зад мене на дълги и да свирка, намалявам си аз до 50 заради завоя и в момента в който пежото минава от лявата ми страна гледам как пасажера излезнал до кръста като на абитурентски бал и ръкомаха, не знам по колата ли да удари или си ме храни нещо, ама ако беше паднал да се потроши заради такава ситуация, в която аз така й не разбрах с какво толкова ги нервирах, а на светофара когато спряха до мен си ги спомням и4мата в колата иступани нормални хора и даже момчето много възпитано на чист книжовен език ме пита за фаровете, и това ме накара да се замисля мене(щото съм си селянче по принцип) щом такива хора са толкова озлобени и изпростели какво да очаквам от по бедните и озлобени класи. :kuku: :dunno: :|
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: На къде отиваме Vol2

Мнение от ditko1 » 21 Окт 2009, 20:02

Трябваше да им спреш и да излезеш от колата.

Аз преди 2 седмици така направих. Изпреварвам един VW пасат, и си карам и след 500метра ме настига и ми прави къси-дълги, директно бия спирачки, слизам от колата и от там едни други приятели с E класа спират зад него, светят му къси-дъгли и тоя запали селянина мръсен.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 21 Окт 2009, 20:07

ами да ти кажа на тоя принцип съм и аз, стига да сме 1vs1 :mhihi: но когато е имало предпоставка за птп от другата страна или от моя и се опитвам да се извиня а той ме псува, защото и тва ми се случи миналата седмица. Но проблема е доста мащабен и съвсем не се решава с това, нима след работен ден трябва да очакваме и поредното сбиване по пътищата ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Окт 2009, 20:14

Може и да не се стигне до сбиване, но по добре да спреш и да се разберете от колкото да стават преследвания, засичания и пресветкания, най-ги мразя тези работи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 21 Окт 2009, 22:27

Гледам всички сте от София.. заради едни фарове ще се избиете бре. :)

Ангелинов
Аватар

Мнение от Ангелинов » 21 Окт 2009, 22:38

Аз вчера пътувам от метрото на обеля в посока люлин. Карам зад един чичка с ауди 80 , а той тоно на осевата иния и се влачи (плътно в средата) не смееш от дясно да го минеш.... не съм му светкал или бибиткал. Наближихме отбивката за Обеля1 и той пусна десен мигач , че ще завива.
Гледам отсреща никакви коли не се задават повече и понеже много бързах го земах от ляво. Като се изравнихме тоя нещо за майка ми говореше и се подпрел на клаксона ... леле! :censored:
Ако не бързах толкова щях да слезна и на драго сърце да му цепна веждата!
Поне му запомних тъпата физиономия.
Муден малоумен селяк!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 22 Окт 2009, 11:55

Попаднал си на комплексари с френски кенеф. Има ги все повече такива.
Работата не е добре обаче в БГ. От тази простащина става почти всички ПТП...
Скоро ми се налагаше да пътувам из страната. Голяма обиколка беше , но това което видях го няма никъде. простотията се е пренесла вече и на пътя. Някакви недоказани реисъри и селски тарикати правят яко нарушения и полицията си се почесва както винаги иникои не прави нищо...
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 22 Окт 2009, 14:16

Пускайте ги тия фарове - помага при движението, к'во като е светло, помагаш на другите в движението да те виждат, когато се престрояват, пича явно те е видял, но се е ядосал, че ако си бил на фарове е щял да те види още преди да си започне престрояването и след това да му се налага, да се връща :yes:
Ей така един се изстреля вчера привечер срещу мен от спряло положение, паркирал и изведнъж газз и разбира се без фарове, аз шах и мат на Иван Асен .. пича продължи и след това да си кара без фаровете, а беше тъмничко вече.. :bang:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 22 Окт 2009, 20:48

имаш право бате, и ако беше човек бих ги пуснал и бих се извинил, но от мойта гледна точка е като на светло без фарове недовиждаш къде си тръгнал да караш и т.н.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 23 Окт 2009, 0:15

и това е така .. свят голям, идиоти всякакви, не им се връзвай :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Назад към Извън Темата