Препоръчирелни чистачки и от каде ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Re: Препоръчирелни чистачки и от каде ?

Мнение от vvaskoo » 21 Окт 2009, 17:59

Бих заложил на Бош , 328-цата е с такива преди 6-7 месеца ги взех и не са скъпи , около 20£ ми излязоха , за сега нямат проблеми .
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 21 Окт 2009, 18:05

GVT написа:Втора година си купувам от ЛУКоил на бройка в едни сини кутии,нямам представа каква марка са,някъде около 7-8 лева.И мога да кажа ,че по нищо не отстъпват на скъпите,защото зимата и най хубавите си е.....т мамата.На е46-цата взех Бош Аеро Туин и на третия месец започна да скърцат по стъклото :banghead: направо бех бесен.Иначе каквито и да избере човек трябва да се сменяват есен и пролет,зимата от студа и песъка,лятото от жегата се развалят.

Некви немски са по една в кутия аз карам 1 година с такива и нямам никакви ядове и зимата изкарах с тях
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 21 Окт 2009, 19:28

На Nissan-a съм със 1:1 реплики на Бош Аеротуин и съм доволен,само дето скърцат някой път.
На Toyota-та съм с Valeota и чистят уникално дори и не изглеждат зле а и не са скъпи към 30тина лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 21 Окт 2009, 19:31

PIONEER написа:Колежке при положение,че тука смелчаците летят със по 150+ км/ч в дъжда не смятам,че това дали си с чистачки за 20лв или за 120лв. играе някаква роля при инцидентите ;)
Отделно това,че живеем в кокошкарска страна,където се крадат чистачки,антени,емблеми и капачки не виждам смисъл да се купуват прескъпи чистачки.Тия в Омв дето са по 10лв. си чистят съвсем прилично.Графитените са за по една година ама и за това пък са по 3-5лв комплекта.
А аз пък,защото съм селянче преди 5 години си нанизах силиконово перо на оригиналната чистачка и до досега с чистачки не съм се занимавал.Въобще не смятам,че скъпата чистачка е гаранция са хубаво чистене ;)

Тоя номер с перцата и аз го направих миналата седмица в стремежа си да запазя оригиналните чистачки. Сложих някакви силиконови, обаче скърцат ужасно. Дори и при най проливния дъжд проскърцват и много се дразня. Да не говорим, че и не чистят особено добре. Мисля да ги сменя и да взема от ония чистачки без металното рамо, ама не някаква марка, понеже и аз съм на мнение, че няма смисъл да се набиват много пари за чистачки. ;) ;) Ако някой знае кои не скърцат изобщо, да каже, че адски дразни това. :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Окт 2009, 19:48

PIONEER написа:
Мишел написа:.....

Колежке при положение,че тука смелчаците летят със по 150+ км/ч в дъжда не смятам,че това дали си с чистачки за 20лв или за 120лв. играе някаква роля при инцидентите ;)
.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предполагам. Визирах свои неприятни изживявания в дъжд и кал на магистралата зад камиони и коли, с калпави чистачки....
Спътника ми беше с едно шише през прозореца да ми полива на стъклото, че едната хич я нямаше и половината стъкло с кално перде :mhihi: След този случай като си сложих новите, прогледнах.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 21 Окт 2009, 23:52

Да попитам за е39 да предложите какво да слагам, че са с друго захващане и трудно се намират Аеро-туин ... или въобще не се намират!?
някой да сподели...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 22 Окт 2009, 0:16

колеги скоро в ОМV гладах бош на доста нормална цена. не ми се вярва да е някое менте. под 30 лв излизаха
и не бяха лоши
мисля да ги пробвам скоро
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 22 Окт 2009, 9:50

moni76 написа:Да попитам за е39 да предложите какво да слагам, че са с друго захващане и трудно се намират Аеро-туин ... или въобще не се намират!?
някой да сподели...

Колега и в темата ми си ме питал имам немски оригинални чистачки които са си точно и единственно за Е39-на 40 лв. -от днес са на промоция -29 лв. комплекта/нап промоция са в момента/, има и за Е38 със споилерчетата, и за Е36 ;)
Последна промяна laviatan на 22 Окт 2009, 10:37, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 22 Окт 2009, 10:25

Освен Bosch Twin друга чистачка не слагам.Никакво скърцане,мазане,чагъртане и др.
Взех си ги от магазина на Киров на Оборище и скоро пак ще повторя.
No time like the present.

Предишна

Назад към Извън Темата