дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

дамите шофьори

Мнение от spower » 22 Окт 2009, 9:22

Докато пътувах за работа по бул. България се загледах по колите около мен и какво да видя основно жени препускащи смело през джунглата от коли, коя дава мигач на ляво пък завива на дясно, коя изобщо без мигач минава в др лента ужас пълен хаус, една с един Нисан терано джип при скорост с окло 50-60км на колоните без мигач пълен ляв джипа аха да се обърне зад нея спирачки свирят после по същия начин от лява през средна в дясна лента джипа се люлее, пълен ужас и като за капак на всичко разклона на бул. България където се излиза на Витошка на светофара на лентата до нас спира съвестен гражданин на жълто преди червено и зад него една простакела с ярис му свири и вика, а преди това като тая с джипа направи престрояване, човека слезе най-културно от колата си и съвсем нормално и обясни защо спира, а тая се пени яко на търпелив човек попадна аз дори го насърчих да я положи да и доиде акъла, ако има от къде де :kuku:
Отделно забелязали ли сте пускате жена да мине няма да пусне авариини няма да махне за благодарност, недай си боже да ви пусне пред нея случайно, ако успеш да минеш пред нея почва да вика, една дори слезе от колата си и отвори ми вратат и ме наплю, затова че съм минал пред нея, е извади късмет че се заключи преди да съм я настигнал и се отърва с изкривена врат, а аз със сини пръсти на крака/ не се поддавайте на емоциите/ :mhihi: понеже сутрин приятелката ми кара и я забелязвам как засича често, свири с клаксона буйства в колата по адрес на др шофьори и най-вече на жените няколко пъти до бой се е стигало с жени...почвам да се чудя каква е тая агресия в хората и в какво се е превърнал нежния пол :roll:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: дамите шофьори

Мнение от kiko » 22 Окт 2009, 9:29

абе кво да ти кажа мамата си е.ало,тва жена ни да слезеш да я ошамариш ни можеш да я надговориш еле пак да и обясниш че не е права и тн. обикновенно им тегля по една и ги подминавам,нямам нерви да се занимвам само като ги видя с какъв безумен поглед ме гледат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 22 Окт 2009, 9:33

От всяко дърво свирка не става :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 22 Окт 2009, 9:41

но пък от всяка свирка става дърво :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Окт 2009, 9:50

chegevara1 написа:но пък от всяка свирка става дърво :yes: :yes: :yes:

Изображение

spower, кво да ти кажа...явно нямаш късмет с жените.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 22 Окт 2009, 9:53

Има и жени които са много добри зад волана,мога да дам много примери

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 22 Окт 2009, 9:59

mitaka7 написа:Има и жени които са много добри зад волана,мога да дам много примери

А аз не! :mhihi: Поне 70% от тия дето имат книжки незнаят нито правилник нито кой педал за какво е.
А огледалата са за да се оглеждаме в тях и да си оправим спиралата,а не да видим как горкият моторист зад нас е налегнал спирачките носейки се в лек дрифт на една страна и опитвайки всячески да не им влезе в багажника. :evil:
Лично съм го изпитвал последното на гърба си и хич не е приятно.
Така,че ако не се чувствате сигурни зад волана не сядайте зад него.Има и други места в колата! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 22 Окт 2009, 10:00

spower написа:аз дори го насърчих да я положи да и доиде акъла

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе си много, ама много прав за това с ругаенето от жените... имал съм късмета да се возя и за най-малкото нещо почва да съска като бесен тигър - антилопа. :mhihi:
Пък за дистанцията.. със 30 км/х поне 3 коли. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 22 Окт 2009, 10:19

Жена в колата е като звезда в небето, ти я виждаш, тя тебе НЕ.
Нека не се обижда нежната част от форум, ама си е така.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 22 Окт 2009, 10:29

Ние силната част на населението щот сигурно сме перфектни шофьори :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Проблема се нарича ´´български шофьор´´,а не мъж или жена водач на МПС.
С мрънкане няма да се оправят шофьорските навици на никой.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2009, 10:34

Нали по телевизията даваха един репортаж за нарушения и спират една женица дето мина на червен сигнал на регулировчика,репортерката я пита "познавате ли регулировчика" а женицата се обърна,погледна го и каза ,"не,за 1 ви път го виждам"
ужас ти казвам,а една женица ония ден нестига че от платно за ляв завой иска на право,ами и искаше да се чукаме...дори и без да се познаваме или да сме се целували

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Окт 2009, 10:35

тук вече чакаме ответния удар на дамите 8)
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 22 Окт 2009, 10:42

Е.Димитров написа:Нали по телевизията даваха един репортаж за нарушения и спират една женица дето мина на червен сигнал на регулировчика,репортерката я пита "познавате ли регулировчика" а женицата се обърна,погледна го и каза ,"не,за 1 ви път го виждам"
ужас ти казвам,а една женица ония ден нестига че от платно за ляв завой иска на право,ами и искаше да се чукаме...дори и без да се познаваме или да сме се целували

Ти уби рибата с регулировчика! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 22 Окт 2009, 10:45

Тва жените шофьори са...преди 2 седмици няква овца спира пред мен на зелено, при положение че колоната точно е тръгнала...съответно аз спирам в нея...тая слиза и с цялата си наглост започва да ми обяснява, че съм я бил блъснал, а тя си спряла на жълто...и докато се обяснявахме колите си минаваха покрай нас :mhihi: В крайна сметка ми каза - " Ми аз съм от Пирдоп от къде да знам" :shock: :shock: :shock:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 10:47

Жена шофьор и негър скиор нема са казали хората, пък и нали се сещате, то жената не e кат човека :mhihi:

Жена на шофьорски изпит:
- Какво ще стане ако си вдигна левия крак?
- Ще освободите съединителя.
- А ако вдигна десния?
- Ще освободите газта.
- А ако вдигна и двата?
- Ще вземете книжка.

Те тез с джиповете се некви тъпи пишман мутреси или приятелки на местните "босове" с купени книжки, тук таме някоя пишман шефка да са напрай на яката ралта с джипарата и общо взето все тъпи мърши виждам аз. Чудим се как са взели книжката напрао.
Само една жена съм я признал, че кара както требе - Sabine Schmitz, ама и тя е германка.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата