КАТ прави хайка...
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
КАТ прави хайка...
... за колани на задните седалки...!
Аз мисля, че ще е добре да карате и спътниците си да слагат колани
И мисля, че това е адски много по темата...
http://www.youtube.com/watch?v=reO2vZQRE9c
П.С. Лелееееееееееее, чак сега видях, че съм объркал линка , съжалявам

Колеги съжалявам яко обърках линковете и сега не мога да намеря новината, но при първа възможност ще я потърся, но все пак става ясно за какво иде реч.
Аз мисля, че ще е добре да карате и спътниците си да слагат колани

И мисля, че това е адски много по темата...
http://www.youtube.com/watch?v=reO2vZQRE9c
П.С. Лелееееееееееее, чак сега видях, че съм объркал линка , съжалявам

Колеги съжалявам яко обърках линковете и сега не мога да намеря новината, но при първа възможност ще я потърся, но все пак става ясно за какво иде реч.
Последна промяна Spit-Fire на 22 Окт 2009, 16:16, променена общо 3 пъти
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: КАТ прави хайка...
да се вметна по темата, глобите са съответно:
- 50лв. за водача на МПС-то + отнемане на 8 контролни точки
- 50лв. за пътника (без колан)
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Toneloker написа:И закво колани на задните седалки. пф
Що за малоумен въпрос е това ???
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Гледай и клипа колега и после пак попитай защо? Сигурно няма да ти е много приятно някой без колан зад теб да ти строши гръбначния стълб!
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аз винаги съм бил на мнение, че КАТ няма никакво право да налага глоба за това, че не съм си сложил колана.... 'за' съм за глобите при говорене по телефона, например, защото това е опасно и за околните участници в движение, 'за' съм и за глобите за липса на ГО и т.н., но като не слагам колан, застрашавам само себе си - а на който му се живее, да слага колана, на който не му се - да не слага, и толкова, така мисля аз.... защото ако имам работа по центъра, и ако за 20мин спра на 5-6 места и все слагай и махай колан, е малко неприятно и досадно дори.... затова никога не съм бил съгласен с тая санкция
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Не си много прав, защото и държавата ще загуби един данъкоплатец.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Механджията написа: защото ако имам работа по центъра, и ако за 20мин спра на 5-6 места и все слагай и махай колан, е малко неприятно и досадно дори.... затова никога не съм бил съгласен с тая санкция
Дано не ти се налага да се удариш с 50 и да разбереш какво е ако си без колан. А в града дори и 50 вече е малко...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Teogop написа:Не си много прав, защото и държавата ще загуби един данъкоплатец.

И аз дочух нещо такова, въпреки че в студентски град се заяждат и за това от доста време.
И аз си мисля, че слагането на колан е право на личен избор, обаче в почти целия свят е задължително, все пак това малко или много помага за намаляване на черната статистика.

И аз си мисля, че слагането на колан е право на личен избор, обаче в почти целия свят е задължително, все пак това малко или много помага за намаляване на черната статистика.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
///peter написа:Механджията написа: защото ако имам работа по центъра, и ако за 20мин спра на 5-6 места и все слагай и махай колан, е малко неприятно и досадно дори.... затова никога не съм бил съгласен с тая санкция
Дано не ти се налага да се удариш с 50 и да разбереш какво е ако си без колан. А в града дори и 50 вече е малко...
чакай, бе, човече, кой говори за това? просто казвам, че за мен не е правилно да се налага санкция за непоставен колан, това е! аз през 90% от времето съм с колан, докато шофирам, то е ясно, че който има мозък в манерката на рамене си, ще си го поставя, защото иначе би боляло при сакатлък...но въпросът за санкционирането за непоставен колан е съвсем отделен.... сега се надявам, че сте ме разбрали
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Projektzwo написа:да се вметна по темата, глобите са съответно:
Може и с фиш да минеш,и ако не се плати до 7дни. тогава се отнемат 8т.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Извинявам се за невежеството ама да разбирам ,че слагането на колан на пътниците отзад вече е задължително и има приет закон за това в България ?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Щом могат да отнемат точки за това явно е закон. Аз сега живея в Мадрид и тук всеки слага заден колан, а за предните - не можеш да си преместиш колата дори с 5 метра ако не сложиш преден! Няма шега работа, ма пък няма и убити! Верно шофьорите повечето са много зле, но просто няма такива неща като 10 убити на ден или жестока катастрофа с 4 загинали. Наскоро един не беше спазил предимство и отнесе моторист, ранищваха го сума ти време тоя случай и шофьора на колата го вкараха в затвора защото е отнел предимството.