Търсят се участници за екстремно спускане
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Търсят се участници за екстремно спускане
Става дума за рафтинг, един приятел ме запали че било много готино цената си я бива 35 лв на човек. На 130 км от София е което предполага и приятно шофиране преди това
, има програми за един ден и за два дни, осигурена е екипировка и инструктор, лодка и гребла. Събират се до 6 човека ...
Аре до тук един човек тоест аз
Търсят се още 5 човека

Аре до тук един човек тоест аз

Търсят се още 5 човека

May the BMW force be with you!
рафтинг
плз дай повече инфо за това ? .. ако може и телефони някакви .. не знам дали сега ще мога да дойда но ако реша по-нататак 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40

супер е! Препоръчвам ви го горещо!!!
Преди 2 год. опитах и беше (буквално) незабравимо - 1 счупен и 1 пукнат пръст на ръката

ето и снимка от "безобидното" начало ... надявам се и Василен да пусне после снимки!

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ей го на линка направо http://www.adventurenetbg.com
Може да се организираме направо за началото на Юли, но трябва да се обадиме да видим дали ще има вода в реката
Почвам да ви броя
1. Аз
2. Tod
3. NeoPrint
4. GaD
Още двама липсват ма ми се струва че Тне Боса ако го види ша са джойне
Може да се организираме направо за началото на Юли, но трябва да се обадиме да видим дали ще има вода в реката

Почвам да ви броя

1. Аз
2. Tod
3. NeoPrint
4. GaD
Още двама липсват ма ми се струва че Тне Боса ако го види ша са джойне

May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ani написа:жестоко е наистина..и аз съм се пускала миналата година и е незабравимо, екстремно преживяване...препоръчвам ви го, ако търсите нещо различно....само е странно, че има ораганизация по това време..обикновенно се правят през пролетта, когато реката е наи-буйна...
Като стана дума за екстремно ти ли караше така весело м/у колите.. от НДК надолу по бул."Евлоги Георгиев" тази вечер?

SlipKnoT написа:Ani написа:жестоко е наистина..и аз съм се пускала миналата година и е незабравимо, екстремно преживяване...препоръчвам ви го, ако търсите нещо различно....само е странно, че има ораганизация по това време..обикновенно се правят през пролетта, когато реката е наи-буйна...
Като стана дума за екстремно ти ли караше така весело м/у колите.. от НДК надолу по бул."Евлоги Георгиев" тази вечер?![]()

много ми се искаше да ви постна снимки да видите за какво става въпрос, супер яко е..но нали съм blond незнам как...

12 мнения
• Страница 1 от 1