В ''полицейско положение'' ли са пътищата ни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пречи или помага на движението усиленото присъствие на КАТ по пътищата?

Пречи
33
28%
Помага
55
46%
Създава предпоставки за ПТП
10
8%
Създава предпоставки за задръстване
21
18%

Общо гласове : 119

Аватар
Кара: E34

Re: В ''полицейско положение'' ли са пътищата ни?

Мнение от ivan. » 22 Окт 2009, 12:58

slatanic написа:
dare__devil написа:Помагат!
По-добре кофти контрол и проверки за щяло и нещяло отколкото анархия.
По-добре рушвети и хора назад с парите отколкото никакво наказание.
Все по-рядко се заяждат за глупости, все по-често попадам на услужливи момчета...
Дано не съм имал късмет просто :dunno:

Съгласен!
И книжката са ми зимали и имало защо и сега не им се сърдя,а и да им се сърдя едва ли да бяха ми я върнали! :mhihi:
НО!Скритите мишоци зад някой храст с цел хранилка до безумен знак наистина изнервят обстановката и бъркат в джоба! :twisted:
Както се казва има мърша навсякаде,а в полицията и кат още повече! :mhihi:
Не става въпрос за лични отношения(към служителите на реда) и ''сърдене''.Идеята на анкетата ми бе друга.........един се хвана в частност за положението на волана и държа да му отговоря с пример: патрулка стои в отбивка на пътя,който е с нов пласт асвалт,местоположението на КАТ е извън настилката(там където по-принцип трябва да спре да почине шофиор на камион примерно,превишил часовете по тахошайбата-дали би спрял :kuku: и дали има място да спре :kuku: каква ли ще е вероятността при спирането му ,че няма да иде някой с униформа да му досажда :kuku: е кой би спрял-явно това е ''помощ'' на водача ,а по- надолу въпроса на ДАИ е защо си превишил часовете):mhihi: ),настилката на новия асвалт е в 20см-рова разлика с отбивката,на която би трябвало да отбиеш за поредната излишна проверка :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
с цел да не си разрушиш колата спираш на пътното платно(причините сам ще си ги обясниш колега)и сега да те питам-в цялата ситуация на кой помагат :kuku: .По твоята логика щом се възползвам от закона ,за да шофирам с десен волан(няма нищо лично),примерния човек,който е спрян дали се възползва от това,че е с ниска кола...........та да спре на пътното платно............е не е ли това предпоставка за ПТП,ЗАДРЪСТВАНЕ И Т.Н.
Колегите гласували с ''помага'' моля ви напишете поне един пример,когато са ВИ помогнали,когато сте се почувствали добре,понеже си плащате данъците и институцийте работят за вашето улеснение.....
Пак казвам за мене не са виновни служителите,а този който ги е пратил там.Всички знаем от къде мирише рибата..........
Изображение
by ''kompleksa''

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 22 Окт 2009, 13:12

Значи засиленото присъствие на патрулки по улиците помага при всички положения, най-малкото защото хората се респектират до някаква степен и няма толкова изцепки. Обаче до сега не съм видял да има добра организация на движението при присъствието на толкова много полиция, особено като има регулировчици по кръстовищата-пускат първо едната лента да се източи съвсем, а през това време другите платна се задръстват в пъти повече.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 22 Окт 2009, 13:32

Помогнаха ми когато замериха с палка едно рав 4 дето пердашеше със 160 при ограничение 40... Чувството , че такива неща не остават ненаказани е много готино. Когато им се обадих и им казах че зад мен кара черна астра Ф с Блиц светлини и я спряха зад мен, помогнаха ми :) Когато спра при тях в чужд град да питам за посока, помагат.

Като спрат някоя кола на път с по 1 лента в посока и трябва да ги заобикалям...пречат...
Като ме питат дали съм измил зъбите и дали калника ми е друг цвят ...пречат :dunno:
Като ми вдигнат телефона на 166 и ми кажат : И ко?! Аз ко да напрая, тряяяс......е не помагат :)

Та аз нямам ясно мнение, но по-скоро съм на мнение, че трябва да има. Най-малкото за респект...който засега си е чист страх де....страх че си попаднал на кука , а не на полицай...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Окт 2009, 17:08

ivan. написа:Колегите гласували с ''помага'' моля ви напишете поне един пример,когато са ВИ помогнали,когато сте се почувствали добре

Тва лято до морето и обратно 8) Всички Кайени и тем подобни рейсъри не смееха да правят безразсъдни маневри поради засиленото полицейско присъствие ;)
Случвало се е при задръстване на кръстовище да излезе регулировчик и да оправи задръстването. Също съм оставал доволен в такива ситуации.

Колега, че има гадини дето се крият по храсти и канавки и за 20 лева ще се хвърлят под колата - не значи, че са безполезни (т.е. могат да са полезни ако искат) ;)

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 22 Окт 2009, 17:13

Пречи много ясно-страшно са зле само грабят хората-много са малко тези които помагат

Предишна

Назад към Извън Темата