дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: дамите шофьори

Мнение от M2PR » 22 Окт 2009, 15:54

xpl0d написа:
M2PR написа:
xpl0d написа:...

само за протокола - ти на колко си? :conf:

След 5 дена прайм 24.

не ти личи, да знаеш ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Окт 2009, 15:56

Мноо ясно.
Обикновенно в едно семейство, колата е една и предимно мъжа я кара.. От там следва и по-големия опит зад волана.
Сигурно половината процент от жените, карат по принуда...я децата, я торбите от пазара..я някой млад любовник.. :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Окт 2009, 15:57

xpl0d написа:
kOnPuBkA написа:Отивам да се класирам във Формула 1!...

Ша цъфнем и завържем значи. Кажи като се уредиш с някой от отборите и кога точно започваш да знам, ше си взема билети за всяко твое състезание да гледам как мачкаш конкуренцията и печелиш големите... ку...пи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

закъсня билетите вече са разпродадени :mhihi:
шанс :mrgreen:
па и не смятам да се "уреждам с отборите", те ще се уредят с мен :ok:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 16:04

M2PR написа:
xpl0d написа:
M2PR написа:
xpl0d написа:...

само за протокола - ти на колко си? :conf:

След 5 дена прайм 24.

не ти личи, да знаеш ;)

Ари веее... ама сериозно :shock: :shock: :shock: к'о ш' прайм ся... тц тц тц... край свършено е с мен... трябва да направя нещо, трябва да се покажа че наистина съм на 24 трябва да убедя всички... да взема да напиша нещо дисертация за наноразлагане на атомни единици в плазмотермични процеси по метода на Зангродскиеникович... :gives:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 22 Окт 2009, 16:09

Хахахаха забавно, като се споменa "жена шОфер" и как всичките се разпениха :)
Най-забавно ми е, когато всичките жени почнат да се изтъкват как не остъпвали по нищо на мъжете, как били също толкова доби във всичко и дори по-добри във някои или всички области, и като се засегне темата с шофирането и - "ае пък вижте се вие"
Пресен пример - сестра ми...има книжка отдавна, ама сега е учи да кара.И въпреки, че имам 4-5 години повече опит от нея, ниикога не пада по гръб, когато се опитам да я науча нещо :)Някак си не и се нрави идеята по-малкия и брат да я учи...нали, все пак е жена...извиняяй.
От моя скромен опит, стигам до извода, че и двата пола правят едни и същи грешки, обаче единият ги прави нарочно, другия..."неволно", сами се сетете кой кой е :)
Някакси...като ме засече някож мъж...ми пращаш му мн поздрави и го забравяш, ама като ме засече някоя жена, ми е вътрешно, щото горката няма идея какво е направила и като и направиш забележка и кажеш какво е станало, тя ти се пени насреща.
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 16:10

kOnPuBkA написа:закъсня билетите вече са разпродадени :mhihi:
шанс :mrgreen:
па и не смятам да се "уреждам с отборите", те ще се уредят с мен :ok:

Не си се уредила с отбор още, но иначе билетите продадени.... :yes: мхм добре си ама ше се опрайш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Окт 2009, 16:11

* xpl0d -не, не споко... нищо не се напъвай да пишеш, не ти се отдават мисловните дейности май-май :roll:
Може и да си на 24 лета, но на акъл, надали са и на половината и моля те, не смятай за необходимо да ме цитираш в несвяс и да бълваш умопомрачителни заключения :lalala:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 16:13

Cobb написа:Хахахаха забавно, като се споменa "жена шОфер" и как всичките се разпениха :)
Най-забавно ми е, когато всичките жени почнат да се изтъкват как не остъпвали по нищо на мъжете, как били също толкова доби във всичко и дори по-добри във някои или всички области, и като се засегне темата с шофирането и - "ае пък вижте се вие"
Пресен пример - сестра ми...има книжка отдавна, ама сега е учи да кара.И въпреки, че имам 4-5 години повече опит от нея, ниикога не пада по гръб, когато се опитам да я науча нещо :)Някак си не и се нрави идеята по-малкия и брат да я учи...нали, все пак е жена...извиняяй.
От моя скромен опит, стигам до извода, че и двата пола правят едни и същи грешки, обаче единият ги прави нарочно, другия..."неволно", сами се сетете кой кой е :)
Някакси...като ме засече някож мъж...ми пращаш му мн поздрави и го забравяш, ама като ме засече някоя жена, ми е вътрешно, щото горката няма идея какво е направила и като и направиш забележка и кажеш какво е станало, тя ти се пени насреща.

Еееее евалата вееее, най-накрая един да мисли кат мене. Бях почнал да мисля, че тука мъже не са останали... или всички незнайно как са станали свръх :gay: чувствителни :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 16:15

M2PR написа:* xpl0d -не, не споко... нищо не се напъвай да пишеш, не ти се отдават мисловните дейности май-май :roll:
Може и да си на 24 лета, но на акъл, надали са и на половината и моля те, не смятай за необходимо да ме цитираш в несвяс и да бълваш умопомрачителни заключения :lalala:

Е дай малко от твоя де, нали си професор. Аз не съм, един прост магистър съм ся, ко да прайм толкоз акъл и'ам. Фърли там 10-15 грама акъл от твоя да стана професор и аз веее :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 22 Окт 2009, 16:22

жените стават само за едно нещо и то не всичките :mhihi: пресен случай от вчера за женската неблагодарност. вчера една колежка тръгва да прави обратен на двойна непрекъсната при което аз бия спирачки да я пусна щот видях че е с червен компакт плевенски номера и лепенки на форума. тя си мина пред мен застана отдясно и никва благодарност .и аз имам стикери ама дори като минавах край нея я погледнах ама тя се обърна и къв е извода на жена аванта не. междудругото ако беше друга кола нямаше да спра камо ли на жена .та ако четеш това може и сега да ми кажеш 1 мерси .тя и мойта хубавица същата бях и дал колата и някой с е36 и светкал свиркал за поздрав а тя се чудила тоя кво иска а знае за форума и че се поздравяваме .ама жени кво да ги правиш необходимо зло :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 22 Окт 2009, 16:54

няма да забравя следното.... на булевард с три ленти в една посока, тръгвам от светофар, и съм в лявата, защото след 300м има пресечка вляво, разделителната ивица се прекъсва и си завиваш... тъкмо набрах докъм 50 някъде и слагам 3-та, когато гледам как една п.тка с пежо 206 се изравнява с мен, дава ляв мигач и почва да дъни клаксона и да ме свива... и аз :shock: :kuku: , бам втора и замалко да отнеса отстрани разделителната, така ме сви мърлата, псоле набих спирачки и излетях от колата, да я питам къв и е проблема..... оная почна да псува и среден пръст получих.... и знаете ли какво? оная искала да завия наляво, горката.... а на пътя бяхме само аз и тя!! само двете коли, зад мен и нея нямаше НИКОЙ ....идеше ми да я удуша, как може да има толкова комплексирани хорица, дребни душици.... :kuku: какво щеше да и стане като нормален човек да се престрои и да си завие зад мен, а замалко да се изпоблъскаме там, заради простия акъл на тая....

имам и други случки за разказване, поне 6-7, на които ъсм бил свидетел, а са ми разказвали сигурно стотици подобни....

нито имам лично нещо към жените, нито нищо, факт е също, че доста мъже не могат да карат, но съвсем отговорно и сериозно заявявам, че от 10 жени 6-7 абсолютно и категорично не трябва да са зад волана, защото просто не им е там мястото.... докато при мъжете е друго съотношението.......никой, включително и аз не съм се родил научен, но и като новобранец пак карах по-добре и по правилника, в сравнение с огромната част от лелки и нахъсани кикимори... и странното е, че точно тия, неможещите, са най-нахакани, високомерни и отворени, крещят, свирят и т.н., на такава да слезеш и такъв шамар да и откъртиш, че свят да и се завие.... да, бих ударил една такава кифла, която има наглостта след като ме е засякла, да слезе и да почне да ме псува и да кълне като последния прост циганин, че някои и на бой скачат - с кеф ще я шамаросам и после няма да се чувствам повече или по-малко мъж, тва са глупости.....

познавам 4-5 момичета, които карат добре, едната ходи и на гонки, има пунто турбо :mhihi: тях съм ги признал, но всичките мъже са ги учили да карат, и това си личи...

основен проблем на жените е, че щом се научат да потеглят, без колата да угасне или да придърпа, и могат да сменят скорости, веднага автоматично приемат, че са родени шофьорки и могат да карат перфектно, а това, че не гледат огледала, не дават предимство, не пускат мигачи, не знаят ЗДвП, не могат да паркират, не разпознават маркировки, знаци, секции по светофари и т.н. ...е, не може всичко да е тип-топ, нали :lol: :D
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 22 Окт 2009, 17:10

Има и добри жени шофьори ама са много малко както има и много лоши мъже шофьори :mhihi:

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 22 Окт 2009, 17:30

Имам чувството,че това ще е най-активната тема поне в продължение на месец може и повече зависи
Копривката как ни е подхванала да ни храни хаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма лошо важното е да си мислят,че жените са добри шофери :P
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Окт 2009, 17:36

Иииииии па вие кво ги подхванахте нашите мили съфорумки... :lol:
Статистически погледнато най-вероятно мъжът ще стигне от къщи до мола по-бързо, но вътре в мола ще загуби по всички параграфи! :lol:
А аз лично пък мога да се похваля нежната половина на човечеството - когато пия никога не карам, но почти винаги се прибирам с кола - 100% сигурно и безаварийно! :D :ok:

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 17:50

CASIO написа:Имам чувството,че това ще е най-активната тема поне в продължение на месец може и повече зависи
Копривката как ни е подхванала да ни храни хаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма лошо важното е да си мислят,че жените са добри шофери :P

Е тва е ключовата дума :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата