Концерт на Рамщайн в Сърбия
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
Концерт на Рамщайн в Сърбия
преди два дена бяха обявени допълнителни дати за турнето на Рамщайн. България за съжаление не е в списъка
Ще има концерт в сръбско обаче - на 20 март 2010. Дали няма да има желаещи за една сборна групичка?

Ще има концерт в сръбско обаче - на 20 март 2010. Дали няма да има желаещи за една сборна групичка?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Концерт на Рамщайн в Сърбия
Дааааа да да да боже,от години ги чакам,аз ще съм там жив или мъртав,дано инфото да е официално и да не е някакъв слух 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
наистина ще бъде хубаво няколко бмв ентусиаста а може и ентусиастки да се разходим за да видиме рамщайн
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
АЗ! ДАНО ИМАМ ПАРИ МАМКАМУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
FUER FREI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЗВЕРОВЕ!!!!!!!!!{LINK}!!!

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЗВЕРОВЕ!!!!!!!!!{LINK}!!!

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
ами повече от официално е - концерт в Белград ще има.
http://www.rammstein.de/Tour.html?lang=de
Имаше едно интервю с Флаке в Труд, в което той казваше че ще идват в България през 2010. Един вид може по-късно през годината да има концерт и тук. Но за съжаление това е твърде неясно.... Затова може би Белград е по-добра идея.
http://www.rammstein.de/blog/lang/de/2009/10/02/rammstein-konzerte-in-osteuropa-rammstein-shows-in-eastern-europe/ - ей тук пише че плановете за концерите за първото тримесечие са приключени.
http://www.rammstein.de/Tour.html?lang=de
Имаше едно интервю с Флаке в Труд, в което той казваше че ще идват в България през 2010. Един вид може по-късно през годината да има концерт и тук. Но за съжаление това е твърде неясно.... Затова може би Белград е по-добра идея.
http://www.rammstein.de/blog/lang/de/2009/10/02/rammstein-konzerte-in-osteuropa-rammstein-shows-in-eastern-europe/ - ей тук пише че плановете за концерите за първото тримесечие са приключени.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Каква е цената на билетите. Аз съм много ЗА.
Скоти - стягай куфарите - отиваме

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
[url]http://www.tickets.rs/Default.asp?NewAction=1&HitID=182573580-0001&LangID=3&EditionID=3&KeyID={772D6F9A-04E6-4198-96E0-B4950F61DF49}&ActionID=10&StepID=1&ConcertID=345[/url]
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
по 105 лв някъде са билетите - вече си купих два за сектор 216
Като гледам бързо свършват - за времето нужно да си купя дваята билета от сектора изчезнаха още 6 места.
Ако ще ходите действайте бързо
ако някой му се идва ама няма КК да свирка и ще му поръчам билет.
Като гледам бързо свършват - за времето нужно да си купя дваята билета от сектора изчезнаха още 6 места.
Ако ще ходите действайте бързо

ако някой му се идва ама няма КК да свирка и ще му поръчам билет.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
оф и на мен ми се иде много но не съм пълнолетен
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Gemar написа:Каква е цената на билетите. Аз съм много ЗА.![]()
Дааа,да видиме с билетите кво правиме и аз съм готов,мамка му после може да умра

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Има голяма вероятност да дойдат.. слушах интервю с Флаке и тои каза, че имат голямо желание да обиколят всички източно европейски страни на това турне. Каза също, че Тил е идвал в България и също е изявил желание да дойдат... остава само някои да ги организира.., а това в повечето случай е трудното.. особенно за такава група.
Ако 100% се разбере, че няма да идват и има още билети ще ходя и аз, но в сърбия никка не ми се ходи... много слаби концерти стават там.
Ако 100% се разбере, че няма да идват и има още билети ще ходя и аз, но в сърбия никка не ми се ходи... много слаби концерти стават там.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
SlipKnoT написа:Има голяма вероятност да дойдат.. слушах интервю с Флаке и тои каза, че имат голямо желание да обиколят всички източно европейски страни на това турне. Каза също, че Тил е идвал в България и също е изявил желание да дойдат... остава само някои да ги организира.., а това в повечето случай е трудното.. особенно за такава група.
Rammstein нямат слаб концерт:) сигурен съм,че и този път ще са на ниво,но ако има шанс да дойдат тук и 300 да е билета ще си купа

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Всъщност имах предвид публиката. В Събрия публиката е доста смотана, а това рефлектира малко или много на изпълнителите.То е ясно, че те си имат няк'фа концепция за шоу... огън, курове пръскщи мляко и т.н... нещо което ще го направят така или иначе на всеки концерт на турнето им, но МНОГО по яко е като публиката се държи на ниво.. концерта става много по силен като усещане. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
SlipKnoT написа:Всъщност имах предвид публиката. В Събрия публиката е доста смотана, а това рефлектира малко или много на изпълнителите.То е ясно, че те си имат няк'фа концепция за шоу... огън, курове пръскщи мляко и т.н... нещо което ще го направят така или иначе на всеки концерт на турнето им, но МНОГО по яко е като публиката се държи на ниво.. концерта става много по силен като усещане.
Напълно съгласен

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2