Еба.и и лекарите и медицинските сестри
Модератор: Общи модератори
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: Еба.и и лекарите и медицинските сестри
SKISA написа:има един основен момент в цялата работа тука с тая тема.
пишат само хора,които са пострадали , а които са доволни и са им помогнали не смятат за нужно да пишат тук или другаде,защото се смята за нормално докторите да ти помогнат и да те оправят и спасят-тебе или близък и тва е така.
така се остава с впечатлението ,че наистина 70% от лекарите са изроди. ми не са! щото статистиката от болтниците показва друго и останалите травмирани след лекарска недомислица или починали са малък процент в сравнение с излекуваните ,но пък когато в семейството ти пострада човек за тебе тва се е 1 от 1 и прави 100%.....!!
дори и да са най-голямото зло ,както ги изкаарвате повечето тука -няма начин да живеем без тях и тяхната работа. тва е положението.
На всеки му се е налагало да мине през АДА на българското здравеопазване ! Защо един човек не написа че е доволен? Даже да е доволен , не е бил подложен на някакъв вид операция или лечение в държавна болница за да види що е то ЕБАН С ТВЪРД И СУХ КУР ! Не казвам че им е леко покраи тия цигани и пенсионери. Ама малко да се вземат в ръце.
7 години съм им ходил по мъките и са ме унизявали заради вроден недъг! След хиляди левове на майка ми и татко ми , накрая се намери един хирург , да ме оперира и всичко да свърши ! Да , тоя хирург беше леля ми , но това не я вади от кюпа и тя си има точно определен хонорар !
Да не ти идва на главата , да претърпиш ПТП и да се наложи по спешност да те транспортират до болница. Това е най-голямото приключение