Какво Ви беше първото МПС?
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Какво Ви беше първото МПС?
ВАЗ 2105
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
е21 318
към какви спомени ме върнахте,
тая кола ме състари поне с 10 години
към какви спомени ме върнахте,
тая кола ме състари поне с 10 години

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Опел Астра 1.6 95-та година. Като за първа кола идеално да се науча в тежкия софийски трафик.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Олдсит,Клуб 1,1 нема такъв боклук

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Zdraveca
-
-
- Кара: Mazda CX-7 Turbo
- Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Мойто беше фауве поло '93 мноо джиджано
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Кола още нямам ма атв-нцето си го карам
250cc китаиче доволно си върви возка си ме нагоре-надолу 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Веднага отговарям - ВАЗ 2107, година на производство-1992г.Тъкмо взех книжката и новата Лада дойде като по поръчка. Беше винен цвят и най-важното с 5 скорости
)).

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Ауди 80 2.0 Е 115кс. беше ми като Ф16

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
ВАЗ майка

Голям кеф беше като си я взех,имах едни пари който си бях заделил за С категория а наще ми дадоха пари да дама 12ти клас за бала неква вноска и аз само тва чаках отидех и си купих тоя щпор.Е не беше в тоя вид беше най обикновена зелена с железните 13ки и изгнили вежди,77 набор кво да се прави
Мойте съученици още книжки нямаха а аз се чудех какъв двигател да и сложа.
Пазех си я до миналата година,но я не бях карал 2 години а и нямах излишно време и средства за нея и я продадох,по пусти БМВта ми отиват всички пари и време

Голям кеф беше като си я взех,имах едни пари който си бях заделил за С категория а наще ми дадоха пари да дама 12ти клас за бала неква вноска и аз само тва чаках отидех и си купих тоя щпор.Е не беше в тоя вид беше най обикновена зелена с железните 13ки и изгнили вежди,77 набор кво да се прави

Пазех си я до миналата година,но я не бях карал 2 години а и нямах излишно време и средства за нея и я продадох,по пусти БМВта ми отиват всички пари и време

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
е30ската, която си я карам и до днес , паралелно смених 2 модела рено 1 модел пежо и още една е30ска
но трета няма да си взема щото вече ще ме помислят за 

bedrock city racing