Бойни изкуства

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Бойни изкуства

Мнение от Hack0 » 24 Окт 2009, 19:31

Тренирането на лека атлетика също може да е полезно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 24 Окт 2009, 20:52

и йога :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 24 Окт 2009, 20:55

denko написа::lol: :kuku: С каква цел ще учиш бойни изкуства да се научиш да се биеш и да браниш гаджето от други салами ли
и най ме кефят такива дето учат бойни изкуства и като стане напечено бойното изкуство си го навират някаде на тъмно и седът кат изтокани
друго си е бойното изкуство СРБ и в комбинация с малко бръмбари и боза в главата става доста опасно изкуство

гледам и за бокс се говори аз съм тренирал бокс . е няма по прос спорт :mhihi:

е прост спорт е ама на улицата доста действа,пък като спорт нека си е прост :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Окт 2009, 20:57

saimonville написа:киокошин сма тренирал и тва си е чист спорт всеки може да рита в главата и да раздава плесници.уважения ама тва си е за зала

Колега ако си го тренирал трябва да си разбрал че не е спорт а бойно изкуство ;) И не е за зала а за самочуствие,възпитание/физическо и психическо/,уважение към себе си и другите и въобще все хубави човешки качества.Но си е твърдо бойно изкуство и калява мн физиката и издържливостта!Идеално е за улична самозащита!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2009, 21:24

menchev написа:
denko написа::lol: :kuku: С каква цел ще учиш бойни изкуства да се научиш да се биеш и да браниш гаджето от други салами ли
и най ме кефят такива дето учат бойни изкуства и като стане напечено бойното изкуство си го навират някаде на тъмно и седът кат изтокани
друго си е бойното изкуство СРБ и в комбинация с малко бръмбари и боза в главата става доста опасно изкуство

гледам и за бокс се говори аз съм тренирал бокс . е няма по прос спорт :mhihi:

е прост спорт е ама на улицата доста действа,пък като спорт нека си е прост :yes:

Според мен не е много прост, толкова много тренировки и все различни. Бягане, спаринг, уреди, упражнения за бързина, сила, издържливост, координация, за реакция. Има още хиляди упражнения, много е разнообразен и като ти писне едно упражнение имаш вариант за още много много :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 25 Окт 2009, 1:38

:mhihi: еле от спаринга се поумнява
започваш да мислиш бързо дори судоку на последен левел не те затруднява
батка явно за 1 година не си ял достатачно туцове и трениора та пази като клиент
аз съм тренирал в локото и с мангалетата си правихме яко пого
е не мерси
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 25 Окт 2009, 2:32

denko написа::mhihi: еле от спаринга се поумнява
батка явно за 1 година не си ял достатачно туцове и трениора та пази като клиент
е не мерси

това, че циганетата са ти разбили каската от тупаници ,не означава ,че бокса е прост спорт(на някои се отдава на други не)нека ти кажа ,че нито правилната стойка ,нито движенията ,нито нападението ,нито защитата, нито техниката, нито правилната стратегия в даден мач не е просто нещо ,а още по-трудно е да ги съчетаеш тези неща едновременно ,както правят боксьорите.Мнението ми е базирано на практикуването на спорта от мен и постоянните контакти със хора дълго занимавали се и занимаващи се с бокса.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 25 Окт 2009, 11:32

е не мерси

Ние играем със средна сила, няма смисъл да се доказваме, по добре да има повече бокс и комбинаций от колкото 2-3 силни удари. Със непознат може и да играеш със сила, но със приятели няма смисъл да се контузвате. Това че след време си има последствия от бокса си е така :mhihi:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Окт 2009, 12:20

Аха..факт е, че от бокса се затъпява и на повечето места просто се млатят като говеда... Иначе сам по себе си не е много ефективен спорт, но като се съчетае с нещо тип джудо, джуджицу и тн, става много добре...

Някой ако се интересува, да дойде на една тренировка по крав мага при нас, убеден съм, че ще му хареса.
http://www.krav-maga-bg.com/
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 25 Окт 2009, 13:52

BMWPetar пусни някое клипче да видиме какво представлява.
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 25 Окт 2009, 13:57

в нета излезна бая лоша информация относно "учителя" по крав мага от горния сайт
та май не е много оферта
тазгледайте тук http://daobg.com/forum/index.php?showto ... ntry433672, особено към последните страници ;)

ditko1 написа:BMWPetar пусни някое клипче да видиме какво представлява.

http://vbox7.com/play:41af19f3&r=emb ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 25 Окт 2009, 14:07

повече хватки от колкото атлетичност, не е лошо.
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Окт 2009, 15:06

Да, колко глупости се изприказваха в ДаоБГ просто не е реално...
Ноо има и още, някакъв варненски форум беше излязъл със становището, че треньора ни Алекс всъщност е агент от Мосад, който ни мъти мозъците :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Шегата настрана, крав-мага е една много добра, брутална и ефективна бойна система. До скоро просто не съществуваше в България. Сега обаче нашият клуб, инструкторът и няколко човека, които му помагаме, се опитваме да го въведем и популяризираме, което върви доста добре, особено след демонстрацията все повече хора идват на тренировките.
Атмосферата е готина, след тренировка винаги се чувстваш смачкан, много е добро. Да, нямаме за инструктор нинджа с нанайсти дан розов колан, но имаме такъв, който ни тренира добре и без никакви проблеми.

Колегата spdrrk0 даде линк към демонстрацията, която правихме, беше много готино. Като правим следваща мога да споделя тук във форума и който иска да дойде да види как е.

Ето малко други интересни клипчета за Крав Мага:
http://www.youtube.com/watch?v=-ajaQ2j0Al0
http://www.youtube.com/watch?v=Q8_rflM1h_0
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Потребител
Аватар

Мнение от E61FAN » 25 Окт 2009, 19:50

Aз бих добавил и карате. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 25 Окт 2009, 21:18

White 1913 Power написа:
е не мерси

това, че циганетата са ти разбили каската от тупаници ,не означава ,че бокса е прост спорт(на някои се отдава на други не)нека ти кажа ,че нито правилната стойка ,нито движенията ,нито нападението ,нито защитата, нито техниката, нито правилната стратегия в даден мач не е просто нещо ,а още по-трудно е да ги съчетаеш тези неща едновременно ,както правят боксьорите.Мнението ми е базирано на практикуването на спорта от мен и постоянните контакти със хора дълго занимавали се и занимаващи се с бокса.

Циганетата не са ми разбили каската но като биеш и ща бият нали го знаеш тоя муабет
а тва за отдаването въпрос на късмет излизъл съм на спаринг с най добрите в школата с много самочуствие дето цъкат без гард срещо люльовци като мен и е имало падам ставам не върви .пък нали съм нисък и не съм опасен :)
ма не е тва въпроса
за да бъдеш добър боксьор както го каза са съвкупност от качества който не са винаги определещи в дадена ситуация
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата