Този път похвала за перничанин ;-)
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Този път похвала за перничанин ;-)
Попринцип амв авикнали да гледаме всякакви ужасТни "тунУнги" на всякакви коли, в това число и БМВ в ръцете на перничани...сега обаче с чисто сърце ще похваля колата на един колега, предполагам, че е от форума, понеже мернах лепенка отзад
Става дума за много много лачена сива Е36-ца РК 6000 или 8000...първоначално си помислих, че е Бум Бум или Сивика един от двамата имаше сива лачена, но пък РК

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Този път похвала за перничанин ;-)
mafia написа:Попринцип амв авикнали да гледаме всякакви ужасТни "тунУнги" на всякакви коли, в това число и БМВ в ръцете на перничани...сега обаче с чисто сърце ще похваля колата на един колега, предполагам, че е от форума, понеже мернах лепенка отзадСтава дума за много много лачена сива Е36-ца РК 6000 или 8000...първоначално си помислих, че е Бум Бум или Сивика един от двамата имаше сива лачена, но пък РК
![]()
Според мен няма значени от къде си,важното е да я направиш с желание и да погледнеш тук-таме как се прави,а не да сложиш някоя лепенка "ремус" "тунинг" и т.н.... за мен пак казвам няма никакво значение дали е от Перник или от Америка....всичко си е до чoвека.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Дам... Явно и в Перник имало свестни хора... Наистина е грешно деленето по градове, но аз познавам един нормален човек от там и над десет, които...заеби 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Сигурно има и читави хора в Перник, те не са виновни,че комунизма е създала този индустриален град и след това няколко политици са ги докарали до просешка тояга. Как да правиш тунинг без пари ? И как да караш хубаво направена кола ?
Нима м-пакета от евтини материали е хубав тунинг за някой тези ментаци са си селения за други си е газария. Като гледам чуждите форуми как си правят проектите може да се каже,че в българия си е селения от всякаде. Но за нас тукашните проекти са си на ниво...
Просто стандарта е друг.
Нима м-пакета от евтини материали е хубав тунинг за някой тези ментаци са си селения за други си е газария. Като гледам чуждите форуми как си правят проектите може да се каже,че в българия си е селения от всякаде. Но за нас тукашните проекти са си на ниво...
Просто стандарта е друг.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
AcOrP написа:...
Извинявам се за

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Сещам се за коя кола става въпрос.Не познавам колегата, но колата е много добра.А некомпетентните изказванията за родния ми град много ме дразнят.Не съм свикнал с такова отношение във форума.Аз също мога да кажа не малко лоши думи за други градове, но гледам да не го правя защото знам как се чувствам аз когато прочета нещо такова-все едно съм втора ръка човек едвали не!
Не колега няма читави хора.Тук ядеме доматите с колците, водата ни е с висок градус и дишаме с кислородни апарати.Аре спрете се малко!Перник е град като град и не е по-различен от всеки друг.Съжалявам ако съм убидил някой, но ме хвана яд.
AcOrP написа: Сигурно има и читави хора в Перник, те не са виновни,че комунизма е създала този индустриален град и след това няколко политици са ги докарали до просешка тояга.
Не колега няма читави хора.Тук ядеме доматите с колците, водата ни е с висок градус и дишаме с кислородни апарати.Аре спрете се малко!Перник е град като град и не е по-различен от всеки друг.Съжалявам ако съм убидил някой, но ме хвана яд.
mafia написа:Попринцип амв авикнали да гледаме всякакви ужасТни "тунУнги" на всякакви коли, в това число и БМВ в ръцете на перничани...сега обаче с чисто сърце ще похваля колата на един колега, предполагам, че е от форума, понеже мернах лепенка отзадСтава дума за много много лачена сива Е36-ца РК 6000 или 8000...първоначално си помислих, че е Бум Бум или Сивика един от двамата имаше сива лачена, но пък РК
![]()
Колега ако говориш за сиво е 36 с м пакет колата наистина е униклна !Момчето е голям фен на марката и много си гледа колата !Вечер не я пребира в гаража без да я измие !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да пича е от форума,купето е с 18ки джанти,наистина е перфектно и се откроява от повечето
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Не мога да разбера до кога ще съдите за човек по регистрационния номер на автомобила.Селянията не е само в село тя е навсякъде около нас.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- kiko
- старши ентусиаст
-
Mpower84 написа:Не колега няма читави хора.Тук ядеме доматите с колците, водата ни е с висок градус и дишаме с кислородни апарати.Аре спрете се малко!Перник е град като град и не е по-различен от всеки друг.Съжалявам ако съм убидил някой, но ме хвана яд.
аиде аиде,за тва ви направиха гражданската по скъпа

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
kiko написа:аиде аиде,за тва ви направиха гражданската по скъпа
Всъщност не са я направили по-скъпа.Днеска се прибирам рано сутринта за и три софийски коли за 1-2 минути излизат срещу мен.Тъкмо ената се прибере по някой странен начин и следващата се набива в насрещното.
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- kiko
- старши ентусиаст
-
мафийката ако не се уака няма кои
"Tея па глупаците в БМВ-форума или много завиждат на тоя който шитка колата , ила са яко прости"

"Tея па глупаците в БМВ-форума или много завиждат на тоя който шитка колата , ила са яко прости"
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2