известен бг културист...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: известен бг културист...
Цветко умря отдавна, а това интервю моля ви се не вярвяйте. В тези среди съм от 10г и найстина не се връзвайте и не коментирайте разни неща, които със сигурност на много хора не са им ясни, дори 1/10 не им е ясно. Задайте си въпроса само: стероидите се произвеждат от компании легално, на за защо???......
Стига говорихте глупости, че стероидите убиват, тяхната цел е друга!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Може би всеки, който се е занимавал повече от година е вземал химия. Казвам го от личен опит- все пак от 23 години съм активно занимаващ се с културизъм, сега с фитнес. Пробвал съм и аз, но съм спрял навреме. Мога да кажа с гордост, че това което съм сега, на 43 години, е чисто. И повече не ми трябва, защото това ми стига. Успехи на всички начинаещи и ако мога да съм полезен на някой, съм насреща!
п.п. За химия не ме питайте!
п.п. За химия не ме питайте!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
cable написа:Стига говорихте глупости, че стероидите убиват, тяхната цел е друга!
Без да има подтекст и заяждане във въпроса ми:
Каква е тяхната цел?
Ако си на ясно хвърли малко светлина по въпроса защото много се говори и шуми около тях.Аз си мисля ,чя тяхната цел е да носят пари на тези ,които ги произвеждат възползвайки се от наивноста и суетноста на хората.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
enigma написа:steeN написа:лудница в санта моника за кутуристи...
Явно има предвид мъсъл бийч - http://en.wikipedia.org/wiki/Muscle_Beach - все пак това е едно от първите места, където се е появил културизма
да там определено е "лудница" за културистите... аз до колкото разбрах човека има предвид, че ги вкарват в лудница (онези хотели дето има меки стени и раздават бели ризи

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
CONAN написа:cable написа:Стига говорихте глупости, че стероидите убиват, тяхната цел е друга!
Без да има подтекст и заяждане във въпроса ми:
Каква е тяхната цел?
Ако си на ясно хвърли малко светлина по въпроса защото много се говори и шуми около тях.Аз си мисля ,чя тяхната цел е да носят пари на тези ,които ги произвеждат възползвайки се от наивноста и суетноста на хората.
Ще го обясня на кратко. Всички продукти така наречените стероиди се произвеждат легално от някой фирми. Който е запознат знае примерно : този препарат се произвежда от еди коя си фирма в еди коя си държава.Тази фирма е получила правото да го произвежда и да го пласира в цял свят. Той е доказан препарат. Всички те се произвеждат за болни хора, хора които имат нужда, но това, че ги взимат културисти е вече другата страна. Всички стероиди не са забранени за хората, които имат специалната рецепта или удостоверение. Забранени са за всички други, които го нямат това. А тъй като тези препарати влияят генно или върху хормоните, ето защо и културистите ги взимат. Ще ви дам пример от вчера. Едно приятелче ми звъни, че на майка му и открили рак на гърдата и преди да влезе в болница и предписали 1 инжекция омнадрен, обаче омнадрена вече изчезна от аптеките и той ми се обажда, за да му намеря, защото разбрал от доктора си, че да попита някой спортист те имат. Ето ви пример. Същото е и преди време като бях в Турция - търся един препарат, ако си турчин ти искат рецепти и тн, като говоря на БГ всичко ми дават, защото няма как да ги злепоставя, аз утре си тръгвам и аз ще си беря гейлето на границата. Същото беше и в Испания, само че там контрола е строг,там се иска едно удостоверение, за да ти го дадат в аптеката, като нямаш, няма да ти дадат.
Като заключение ще каже, не си мислете, че тези препарати се произвеждат по някой гаражи, а си се произвеждат от съвсем легални компании. Е в БГ 90% от препаратите са от гаражи, но това е друга тема.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
cable написа:Цветко умря отдавна, а това интервю моля ви се не вярвяйте. В тези среди съм от 10г и найстина не се връзвайте и не коментирайте разни неща, които със сигурност на много хора не са им ясни, дори 1/10 не им е ясно. Задайте си въпроса само: стероидите се произвеждат от компании легално, на за защо???......
И кое не му е вярно на интервюто

Да колега стероидите имат друга цел,те са за болни хора а не за тъпанарите в залата,но всеки сам решава до каква степен ще си навреди

- CONAN
- 8910 фен
-
За мен стероидите са път без изход,защото фитнеса е да носи здраве не да го отнема.И е тъжно да видиш някой ,който е решил да живее на бързи обороти без да се замисля ,че има и друг живот освен залата,че трябва да създава деца и семейство.
Това ,което се е превърнал културизма има една дума -УРОДЛИВОСТ.Изтеглих си Мр. Олимпия 2009 г. и не я изгледах дори ,защото тези хора са всичко друго но не и красиви.Много повече ми харесват културистите по времето на Флекс и Шоун Рей(не ,че и тогава не вземаха стероиди но явно по малко) има естетика и симетрия ,сега приличат на фадроми .
И колега ,прав си че се произвеждат легално анаболите от лицензирани фирми ,но служат на една добре смазана машина за правене на пари ,която владее всичко свързано с бодибилдинга.И чрез списания и филми ни внушава ,че за да добиеш добро тяло трябва да вземаш купища хапчета и протеини защото иначе ...как.За това служат стероидите ,добавките и другите химий.
Това ,което се е превърнал културизма има една дума -УРОДЛИВОСТ.Изтеглих си Мр. Олимпия 2009 г. и не я изгледах дори ,защото тези хора са всичко друго но не и красиви.Много повече ми харесват културистите по времето на Флекс и Шоун Рей(не ,че и тогава не вземаха стероиди но явно по малко) има естетика и симетрия ,сега приличат на фадроми .
И колега ,прав си че се произвеждат легално анаболите от лицензирани фирми ,но служат на една добре смазана машина за правене на пари ,която владее всичко свързано с бодибилдинга.И чрез списания и филми ни внушава ,че за да добиеш добро тяло трябва да вземаш купища хапчета и протеини защото иначе ...как.За това служат стероидите ,добавките и другите химий.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Химията, приятели, е голямо зло за спортиста- трябва да имаш причина, и то сериозна, да си състезател, за да вземаш. Целите оправдават средствата. Но здравето никога не се връща, когато го изгубиш. Стероидите дават страшно много, но и толкова вземат- психиката рухва извън цикъла! И тялото се променя доста, понякога невъзвратно. Дори изследване е доказало, че стероидите водят до зависимост, близка до наркотичната. Накрая- всеки носи глава на раменете си и сам може да прецени за себе си!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Към колегата по горе от каде да изтегля Olympia 2009,от това което си написал съдя че си го теглил от някъде, че гледах само кратки клипчета в youtube и не мога да намеря цялото състезание?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- CONAN
- 8910 фен
-
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2