сложни въпросчета ????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Re: сложни въпросчета ????

Мнение от st.George » 28 Окт 2009, 23:30

(bubsa) написа:Това няма как да стане,понеже първия акт ти го прибират като ти лепнат втория :idea: Как ще си вземеш талончето като нямаш 1-вия акт а за 2-рия няма постановление :roll:
Чак като има постановление за втория отиваш,плащаш 2-та акта и си взимаш талона.

Да си сканирам акта за ПТП и талона ако искаш? :winky: Точно както каза Оги, 2-3 седмици преди ПТП-то ми писаха АКТ за неправилно паркиране, стана ПТП-то, мина още седмица-две, излезе ми решението, платих си 10 кинта кат пич и ми дадоха талона :winky:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 29 Окт 2009, 1:39

Механджията написа:давам пример, по който да се ориентирате - писаха ми акт за 100лв, превишена скорост... още не беше излязло наказ. постановление, на около 20-я ден ми писаха втори акт за абсолютно същото нарушение, пак 100лв.... и да уточня - при първото нарушение ми взеха контролния талон... и така, дойде постановлението, платих само втория акт, върнаха ми талончето и по живо, по здраво :wave: :mhihi:

Пич, аз имах 3 акта в рамките на 3 месеца... 9 месеца по-късно дойдоха с призовка в нас да се явя в РПУ-то и там ми дадоха 1-вия и 3-тия акт, втория го нямаше, защото ми объркаха една цифра от егн-то. Вместо 6 - 8

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 29 Окт 2009, 12:25

(bubsa) написа:
Ogi написа:има вариянт да минеш м/у капките...
ако са ти взели синьото талонче когато са ти написали 1-вия акт... отиваш взимаш си постановлението от 1-вия акт... плащаш го и тичаш да си вземеш талончето... това трябва да стане преди да е излезнало постановлението за 2-рия акт... ако е излезнало постановлението и от 2-рия акт ще ти връчат и 2-те постановления и няма къде да ходиш ще трябва да ги платиш и 2-те...
един път пипнеш ли талончето може да те хванат за *** то вече си е в теб и си редовен...
постановление попринцип пристига 1 месец след като ти е връчен акта...

давността на актовете е 2 години след получаване на постановлението от съответния акт...

други въпроси ? :mrgreen:

Това няма как да стане,понеже първия акт ти го прибират като ти лепнат втория :idea: Как ще си вземеш талончето като нямаш 1-вия акт а за 2-рия няма постановление :roll:
Чак като има постановление за втория отиваш,плащаш 2-та акта и си взимаш талона.

имай напредвид че спориш с професионалист :mrgreen:

сега ще ти обесня...

и да ти приберат 1-вия акт на теб нищо не ти пречи да си вземеш постановлението от 1-вия акт...
постановлението се плаща а не акта!! когато ходиш да си плащаш акт ходиш с постановлението в банката ;)
след като си платиш 1-вото постановление взимаш си бележката... отиваш си в районното и си взимаш синьото талонче което е дошло заедно с постановлението от 1-вия акт... ( ако са ти взели талончето с 1-вия акт )
при положение че още не е излезнало постановлението от 2-рия акт ти няма как да го платиш понеже ( повтарям ) ти трябва постановлението за да си платиш глобичката

Предишна

Назад към Извън Темата