ква е таз руска рулетка по светофарите?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: ква е таз руска рулетка по светофарите?
За руска ролетка по улиците не знам и не съм виждал, но съм присъствал на друг тип, пак подобна щуротия.
Избира се тясно място, колкото да мине кола и от 2-те и страни да остават по има няма 2 пръста разстояние. Който мине с най висока скорост печели
Участващите коли бяха все руски сглобки + няколко Варбурга
Тва се случваше в началото на 90-те. Не съм чул да е имало фаталани инциденти, само остъргана ламарина.
Избира се тясно място, колкото да мине кола и от 2-те и страни да остават по има няма 2 пръста разстояние. Който мине с най висока скорост печели

Участващите коли бяха все руски сглобки + няколко Варбурга

Тва се случваше в началото на 90-те. Не съм чул да е имало фаталани инциденти, само остъргана ламарина.
Ми те блондинките и за без пари се пробват - оставяш си колата на паркинга и като се върнеш, виждаш че не са успели да минат безнаказано
.

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Незнам ама в на Карбовски предаването тоя циганин за един месец три душици ако е погребал направо си е за важето 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Не само съм чувал,но съм и бил свидетел.Сега наскоро не,но преди 7-8 години беше адска "гъзария" да караш от Рамстор по Стамболийски до след Ботев с над 100 без да пипаш спирачка.За крупни залагания не знам,но е факт че беше популярно явление,а сега явно пак е на мода.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Не ми пука дали ще се пребият лошото е,че в тази руска рулетка има и други участници.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Още в "далечната", за някой колеги, 95 год. беше "модерно" да вземеш дружба - младост в насрещното без фарове в 2 през ноща, ама тогава поне немаше коли 

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Точно преди да се зашуми за таз "руска рулетка" едно от хлапетата ми в магазина една сутрин ми разправяше доста ентусиазирано как вечерта към 1.00 засякли някъв кадет със "СМ" регистрация на Цариградско да кара в насрещното в посока Орлов мост
,но така и не стигнал до там...... финиширал в някъв Кайен малко зад тях
Не знам колко е вярно ,но съм склонен да му вярвам.....

Не знам колко е вярно ,но съм склонен да му вярвам.....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....то затова сега се гласи законопорект, предвиждащ конфискация на колите....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Те и на пияниците щяха да ги конфискуват, ама кво стана....?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Аве само се чудя на руски паметник как забога минават с космическа скорост, свръх звукова и не знам си ква си .. то там минеш ли с над 50 си си разпръснал колата на части забога ... Тия пак си пишат, че им празно мястото. И на Пушкин минавам по 110 пъти на ден/нощ и пак не съм видял 1 път такова нещо ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
....то затова сега се гласи законопорект, предвиждащ конфискация на колите....
Много ми е интересно като конфискуват някоя кола на лизинг, кво става?Ченгетата ли ще и плащат вноските

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
jordanpar написа:Ogi написа:тва от Карбовски ли го чуаре моля ти се... и аз го гледах тва предаване... и гледах като казаха че залагали по 1000 лв. дали ще се удари или няма да се удари
![]()
тва нещо като гонките в София... момчета с 15 годишни ис-ки залагат по 2-3 хиляди лева на стартове или ключ за ключ или младите си секси гаджета![]()
![]()
Стига с тия филми бе хора
Не познавам никакъв КарбоНски!!
Какви ис-ки,говоря за истински коли.Познат изгуби далеч повече от 1000 левчета.
Излизайте малко по-често нощем бе момченца млади,то зад монитора лесно се плямпа.
И ще повторя--нещо че не сте го видяли лично,не означава че тесни кръгове от хора не го практикуват и то с истински коли.
"истински коли" викаш!
иС-ките са измислени, не тежат по 1300 кила и не са от ламарина!

взехте да се оливате
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
И какви са тея истински коли ? Не ми се вярва богаташи със Corvette Z06 , Porsche 911 Турбота ГТ2-ки, ГТ3-ки , 300 хилядни AMG-та и разни такива да си рискуват живота за такова кратко и малумно забавление. Все искам да мисля че хората с такива коли са ги постигнали с труд и акъл, въпреки че не е така. Тези хора са поредните мутри.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
добре де... забелязах че има няколко човека които са присъствали на такова нещо... разкажете подробно да видим за кво става на въпрос... вкарайте ни в детайли за да предценим на какво сте станали свидетели... на руска ролетка или на малоумщината на някой идиот... щото ме навеждате на мисълта че всеки минал на червено според вас играе руска ролетка... ми и аз съм минавал на червено... в 2 часа през ноща докъто няма жива кола в района... спирам на светофара.. гледам че е безмислено да стоя на червеното и тръгвам на червено... е руска ролетка ли съм играл ?
а тия дето карали в насрещното без фарове... сигурно са залагали по 10-20 к лв. ??
ти ми говориш за разни милионерчета дето се чудат каде да харчат на тати парите... да има такива случаи... и аз съм присъствал на гонка за 500 лв. случва се но това са инцидентни случаи!
журналистите говореха че всяка седмица на Софийските и Пловдивските гонки се залагат пари на стартове...
е ти като не стоиш пред монитора и излизаш предполагам си ходил на тези гонки... е видял ли си някой да залага и 2 лв. ?
а тия дето карали в насрещното без фарове... сигурно са залагали по 10-20 к лв. ??

jordanpar написа:Какви ис-ки,говоря за истински коли.Познат изгуби далеч повече от 1000 левчета.
Излизайте малко по-често нощем бе момченца млади,то зад монитора лесно се плямпа.
И ще повторя--нещо че не сте го видяли лично,не означава че тесни кръгове от хора не го практикуват и то с истински коли.
ти ми говориш за разни милионерчета дето се чудат каде да харчат на тати парите... да има такива случаи... и аз съм присъствал на гонка за 500 лв. случва се но това са инцидентни случаи!
журналистите говореха че всяка седмица на Софийските и Пловдивските гонки се залагат пари на стартове...
е ти като не стоиш пред монитора и излизаш предполагам си ходил на тези гонки... е видял ли си някой да залага и 2 лв. ?
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
това без `липса` на милиция не става....

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4