Бойко Борисов е катастрофирал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Бойко Борисов е катастрофирал

Мнение от Терзийски » 26 Юни 2005, 23:58

Генерал-лейтенант Бойко Борисов е катастрофирал с личния си автомобил около 14.30 часа на околовръстния път в района на квартал Бояна в София, съобщи Дарик радио.
“Ауди"-то на генерала е било ударено от ТИР, който е избягал след инцидента.

В момента от полицията издирват камиона, за който се знае, че е червен на цвят.

Тежката машина е ударила автомобила на генерала, който според информация на очевидци, вследствие на удара се отклонява и се удря в движеща се по пътя “Шкода”.

Няма ранени при инцидента. Колата на Бойко Борисов е най-пострадала при катастрофата, допълват от КАТ

от www.fenbg.com

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 27 Юни 2005, 0:10

е щом един ТИР не могат да намерат полицайте ... е**м ти и полицията :mhihi:
или може би се е измъкнал от опелчетата на магистралната полиция
:mhihi:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 27 Юни 2005, 0:14

Важно че ГГенерала е добре па тира ше го намерят ако не са го намерили вече ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Юни 2005, 1:54

По телевизията казаха, че шкодата се движеля в насрещното и го ударила, а камиона не усетил удара и затова не спрял...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 27 Юни 2005, 8:45

Незнам защо не е спрял, ама всичко ще си признае, като го намерят :mhihi:
Добре, че г-н Генерала е жив и здрав :!:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Юни 2005, 8:50

Не, че нещо искам пак да спорим тук, но моето лично мнение е, че "бронираното" АУДИ се е огънало малко повечко от моите очаквания. Ако някой помни, взривените БМВ-та винаги оставаха цели, както и пътниците им.
BMW only!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Юни 2005, 9:05

Новата 8-ца на Бойко не е бронирана, а е просто 3.3ТДИ
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Юни 2005, 9:17

Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 27 Юни 2005, 9:35

ми що кара ауди-то има си толко убава Г-класа :mhihi: :mhihi:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 27 Юни 2005, 10:06

Щото е прост и не знае с какво да се вози :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Юни 2005, 10:18

BMW8 написа:Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата :roll:

Я ми покажи с коя кола ако се удариш с ТИР нема да имаш комоцио? :shock:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 27 Юни 2005, 12:13

Да се резне ТИР в него и после да налети на Шкодата бая трябва да е удара...ако се е равъртял може от аууудито да не е устанало много здрави места :roll:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 27 Юни 2005, 13:10

:arrow: Според МВР софийската Шкода, идваща от Бояна, навлязла в платното, което се движи Аудито, управлявано от генерала на Околовръсният път в столицата, близо до Бул. Пушкин, около 14:30 вчера. За да избегне катастрофата, ген. Борисов кривнал към банкета, но колите все пак се ударили. Удара на колата на генерала е отпред от ляво. При маневрата лимозината закачила задницата на ТИРА, чийто шофьор продължил пътя си. Няколко часа той бил издирван от органите на МВР ( и накрая спрян) Водача на тира не усети удара от зад на Аудито, след колата на ген. Борисов се движела кола която го ескортирала...
Ген. Борисов е настанен в Правителствена болница с комоцио и е под наблюдение на лекарите.. Пробите за алкохол на генерала и водача на Шкодата са отриацтелни... .

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Юни 2005, 13:55

Nasti написа:
BMW8 написа:Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата :roll:

Я ми покажи с коя кола ако се удариш с ТИР нема да имаш комоцио? :shock:

Ми зависи с колко и как ще се удариш в ТИР-а, ама мисля, че не си ми разбрал мисълта ;)
А по принцип уверявам те, че комоцио можеш да получиш и само от отварянет на въздушната възглавница!
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Юни 2005, 14:13

Да бе да, как пък точно стара шкода е тръгнала срещу ауди :twisted: :twisted: :twisted: А пък случайно ми се е случвало да наблюдавам телевизионната звезда Борисов как се движи по улиците и шосетата на Родината. Помислете само къде е станал инцидента. Той идва от Горна баня нагоре по широкото (две ленти в ляво и две в дясно). Излиза на паважа преди "Пушкин". И да сте сигурни, че е карал с 50км./ч (максимално разрешената скорост за населено място). На всичкото отгоре се разминава с тир (който по презумпция се движи плътно вдясно за да не пречи на завиващите на ляво на свтетфара). А дали въобще е имал спирачен път? Да не говориме, че кандидат-депутатът се е движил с оперативна кола. Ами аз след тоя инцидент направо бих ги уволнил (съвсем случайно разбирам от оператинвно каране ;)) А сега най-сладкото. Досетете се кой ще излезне виновен за катастрофата. Няма да се учудя, ако има два протокола за ПТП и нито един акт (обикновено практиката е: на невинно пострадалия протокол за ПТП, а на виновния - АКТ)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата