Бойко Борисов е катастрофирал
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Бойко Борисов е катастрофирал
Генерал-лейтенант Бойко Борисов е катастрофирал с личния си автомобил около 14.30 часа на околовръстния път в района на квартал Бояна в София, съобщи Дарик радио.
“Ауди"-то на генерала е било ударено от ТИР, който е избягал след инцидента.
В момента от полицията издирват камиона, за който се знае, че е червен на цвят.
Тежката машина е ударила автомобила на генерала, който според информация на очевидци, вследствие на удара се отклонява и се удря в движеща се по пътя “Шкода”.
Няма ранени при инцидента. Колата на Бойко Борисов е най-пострадала при катастрофата, допълват от КАТ
от www.fenbg.com
“Ауди"-то на генерала е било ударено от ТИР, който е избягал след инцидента.
В момента от полицията издирват камиона, за който се знае, че е червен на цвят.
Тежката машина е ударила автомобила на генерала, който според информация на очевидци, вследствие на удара се отклонява и се удря в движеща се по пътя “Шкода”.
Няма ранени при инцидента. Колата на Бойко Борисов е най-пострадала при катастрофата, допълват от КАТ
от www.fenbg.com
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
е щом един ТИР не могат да намерат полицайте ... е**м ти и полицията
или може би се е измъкнал от опелчетата на магистралната полиция

или може би се е измъкнал от опелчетата на магистралната полиция

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По телевизията казаха, че шкодата се движеля в насрещното и го ударила, а камиона не усетил удара и затова не спрял...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не, че нещо искам пак да спорим тук, но моето лично мнение е, че "бронираното" АУДИ се е огънало малко повечко от моите очаквания. Ако някой помни, взривените БМВ-та винаги оставаха цели, както и пътниците им.
BMW only!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Новата 8-ца на Бойко не е бронирана, а е просто 3.3ТДИ
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата 

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ми що кара ауди-то има си толко убава Г-класа

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
BMW8 написа:Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата
Я ми покажи с коя кола ако се удариш с ТИР нема да имаш комоцио?

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Да се резне ТИР в него и после да налети на Шкодата бая трябва да е удара...ако се е равъртял може от аууудито да не е устанало много здрави места 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-

Ген. Борисов е настанен в Правителствена болница с комоцио и е под наблюдение на лекарите.. Пробите за алкохол на генерала и водача на Шкодата са отриацтелни... .
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Nasti написа:BMW8 написа:Ми да ама все пак е лимузина висок клас, очаква се да предлага сигурност повече от А4 примерно, а аз си спомням, че май А8-ците имаха проблем с отварянето на въздушните възглавници при висока скорост, да не би затова генерала да е с комоцио? Все пак колата е нормално да се сгъва повече за да поеме максимум от силата на удара, а възглавниците спасяват главата
Я ми покажи с коя кола ако се удариш с ТИР нема да имаш комоцио?
Ми зависи с колко и как ще се удариш в ТИР-а, ама мисля, че не си ми разбрал мисълта

А по принцип уверявам те, че комоцио можеш да получиш и само от отварянет на въздушната възглавница!

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Да бе да, как пък точно стара шкода е тръгнала срещу ауди
А пък случайно ми се е случвало да наблюдавам телевизионната звезда Борисов как се движи по улиците и шосетата на Родината. Помислете само къде е станал инцидента. Той идва от Горна баня нагоре по широкото (две ленти в ляво и две в дясно). Излиза на паважа преди "Пушкин". И да сте сигурни, че е карал с 50км./ч (максимално разрешената скорост за населено място). На всичкото отгоре се разминава с тир (който по презумпция се движи плътно вдясно за да не пречи на завиващите на ляво на свтетфара). А дали въобще е имал спирачен път? Да не говориме, че кандидат-депутатът се е движил с оперативна кола. Ами аз след тоя инцидент направо бих ги уволнил (съвсем случайно разбирам от оператинвно каране
) А сега най-сладкото. Досетете се кой ще излезне виновен за катастрофата. Няма да се учудя, ако има два протокола за ПТП и нито един акт (обикновено практиката е: на невинно пострадалия протокол за ПТП, а на виновния - АКТ)

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4