Какво мислите за Е31 850Csi ?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Какво мислите за Е31 850Csi ?
Колеги , как ви се вижда 8-цата ? Харесва ли ви като кола ? И как мислите дали ще бяга с тоя големия S70 , че много сериозно се замислям да разкарам сегашната и да гледам за 8ца , че и цените и са МНОГО ДОБРИ !

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Re: Какво мислите за Е31 850Csi ?
best_buy написа:Колеги , как ви се вижда 8-цата ? Харесва ли ви като кола ? И как мислите дали ще бяга с тоя големия S70 , че много сериозно се замислям да разкарам сегашната и да гледам за 8ца , че и цените и са МНОГО ДОБРИ !
нали знаеш на кой да се обадиш първо като решиш за бялата

8цата върви много, но се приготви за други разходи и други проблеми в сравнение с м3ката

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мисля , че задължително трябва да имаш едно 320Д , като евридейка , ако караш 850 . Особено ако е автоматик , тази кола минава 30-32 градско , а си нямам на идея за поддръжката . Но във ибей , всичко има... В една статия четох , че един мъж задължително трябва да има син и да е карал V12
(тва в кръга на шегата , да не се расърдят , бащите със момичета) .
За мен 840 е по-разумната покупка , поне ако ще караш колат реално , а не само да я показваш тук и там . И задължително със ръчни скорости ...
Сега прочетох , че 850ЦСИ е само ръчка 6 зъба

За мен 840 е по-разумната покупка , поне ако ще караш колат реално , а не само да я показваш тук и там . И задължително със ръчни скорости ...
Сега прочетох , че 850ЦСИ е само ръчка 6 зъба

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
oxam написа:best_buy написа:Колеги , как ви се вижда 8-цата ? Харесва ли ви като кола ? И как мислите дали ще бяга с тоя големия S70 , че много сериозно се замислям да разкарам сегашната и да гледам за 8ца , че и цените и са МНОГО ДОБРИ !
нали знаеш на кой да се обадиш първо като решиш за бялата![]()
8цата върви много, но се приготви за други разходи и други проблеми в сравнение с м3ката
Знам , разбира се . Ако я пусна за продаване на тебе ще пиша първи . Иначе като цяло 800£ е иншурънса , което за тая кола не е кой знае колко . Разхода на гориво не искам да го коментирам

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Сега прочетох , че 850ЦСИ е само ръчка 6 зъба
Проблема е 4е 850ЦСИ , се намира МНОГО рядко и за 840и се замислих ама са и доста малко конете и 95% са автоматици .

тежко, сложно, ненадеждно, мъртво за управление и доста скъпо за подръжка - що е то?
трябва да е мерцедес сл? .... със същия успех може и да е 850цси...
аз лично такава кола не бих си взел - особено ако ще разчитам на нея всеки ден.
а за 850и или 840и изобщо не си ги и помисляй... поне 850цси има някакъв "отскок" докато другите две са доста бавни и непрятни за агресивно каране...
трябва да е мерцедес сл? .... със същия успех може и да е 850цси...

аз лично такава кола не бих си взел - особено ако ще разчитам на нея всеки ден.
а за 850и или 840и изобщо не си ги и помисляй... поне 850цси има някакъв "отскок" докато другите две са доста бавни и непрятни за агресивно каране...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
best_buy написа:oxam написа:best_buy написа:Колеги , как ви се вижда 8-цата ? Харесва ли ви като кола ? И как мислите дали ще бяга с тоя големия S70 , че много сериозно се замислям да разкарам сегашната и да гледам за 8ца , че и цените и са МНОГО ДОБРИ !
нали знаеш на кой да се обадиш първо като решиш за бялата![]()
Знам , разбира се . Ако я пусна за продаване на тебе ще пиша първи . Иначе като цяло 800£ е иншурънса , което за тая кола не е кой знае колко . Разхода на гориво не искам да го коментирам. Иначе какви други разходи като цяло
. И друго се чудих , защо ли 95% от 8ците който ги има из сайтовете са авоматик
, аз определено автоматик не искам
Ти каква динамика очакваш от 2 тона кола . 8цата според мен е за по-динамично придвижване по-магистралата , не за дрифтене,бързи завой и тн . 8ците са много автоматици,защото е луксозна кола и автоматика се води екстра а при 850цси , просто няма автомат и се продават рядко защото дали има и 1000 коли в света ...
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Ти каква динамика очакваш от 2 тона кола . 8цата според мен е за по-динамично придвижване по-магистралата , не за дрифтене,бързи завой и тн . 8ците са много автоматици,защото е луксозна кола и автоматика се води екстра а при 850цси , просто няма автомат и се продават рядко защото дали има и 1000 коли в света ...
Ами какво да ти кажа , имал съм удоволствието да покарам М5 Е60 Комби , което мисля че е малко на 2 тона и да ти кажа като я карах имах чувството че карам М3 , не беше тромава , перфектно си ускоряваше , надявах се поне че и 850ЦСИ ще е нещо подобно . В 840и съм се возил , но не и карал и чесно казано не останах изобщо очарован , бавна , твомава .... но виж 840и и 850ЦСИ имат около 100кс разлика . Бих се зарадвал на Алпинската 8-ца ама е непостижимо да си намериш такава предполагам

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
best_buy написа:acho.rs написа:Ти каква динамика очакваш от 2 тона кола . 8цата според мен е за по-динамично придвижване по-магистралата , не за дрифтене,бързи завой и тн . 8ците са много автоматици,защото е луксозна кола и автоматика се води екстра а при 850цси , просто няма автомат и се продават рядко защото дали има и 1000 коли в света ...
Ами какво да ти кажа , имал съм удоволствието да покарам М5 Е60 Комби , което мисля че е малко на 2 тона и да ти кажа като я карах имах чувството че карам М3 , не беше тромава , перфектно си ускоряваше , надявах се поне че и 850ЦСИ ще е нещо подобно . В 840и съм се возил , но не и карал и чесно казано не останах изобщо очарован , бавна , твомава .... но виж 840и и 850ЦСИ имат около 100кс разлика . Бих се зарадвал на Алпинската 8-ца ама е непостижимо да си намериш такава предполагам
Е имах предвит 2 тона модел на 20 години , ясно е че новите технологии позволяват 5ца да се движи като 3ка купе по пистата.Аз без да съм карал , обаче съм убеден че 850ЦСИ е много,много далеч от Е60 М5 .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Като ще е Е31 ще е ЦСИ това е,или поне да е с ръчна кутия,иначе се губи идеята
И на мен това ми е мечтата,но ще почака
Надявам се да си намериш една Алпина
Упех колега
И на мен това ми е мечтата,но ще почака
Надявам се да си намериш една Алпина

Упех колега

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Определено ЦСИ-то е най-добрата осмица, ако не те притеснява разхода, иначе той самия зависи от това колко ти е тежък кракът и може да бъде далеч под 30+ в града, но това не означава 15
За цените по поддръжката едва ли ще се изненадаш щом си се спрял на този модел, но виж наличността на части за нея в българия може да те накара да размислиш поне малко.
Лично аз много харесвам този модел и признавам си съм пристрастен когато говоря за него, наистина едва ли ще си супер бърз на 400м, едва ли ще си най-спортното БМВ, но определено ще си най-внушителното, поне според мен тази кола има неповторимо излъчване, немога да определя спортно или агресивно или какво изобщо, но винаги когато я видя ме кара да застивам на място. Като почнат да ме бият парите в джоба съм си набелязал един екземпляр на Koenig (550HP)

За цените по поддръжката едва ли ще се изненадаш щом си се спрял на този модел, но виж наличността на части за нея в българия може да те накара да размислиш поне малко.
Лично аз много харесвам този модел и признавам си съм пристрастен когато говоря за него, наистина едва ли ще си супер бърз на 400м, едва ли ще си най-спортното БМВ, но определено ще си най-внушителното, поне според мен тази кола има неповторимо излъчване, немога да определя спортно или агресивно или какво изобщо, но винаги когато я видя ме кара да застивам на място. Като почнат да ме бият парите в джоба съм си набелязал един екземпляр на Koenig (550HP)

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Димо човека не е в България 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
Scott написа:Димо човека не е в България
Не съм в България , но за жалост и тук изборът на 8ците е много малък , 850ЦСИ за сега не съм намерил , Всичко е 840и и 850и и 95% са автоматици а тия с ръчните или са на по 250 000 мили или имат нереални цени . Намерих една Алпина за 20к £ ама не ми се вижда много добра идея че цената отива на 335 Е92

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
best_buy написа:Scott написа:Димо човека не е в България
Не съм в България , но за жалост и тук изборът на 8ците е много малък , 850ЦСИ за сега не съм намерил , Всичко е 840и и 850и и 95% са автоматици а тия с ръчните или са на по 250 000 мили или имат нереални цени . Намерих една Алпина за 20к £ ама не ми се вижда много добра идея че цената отива на 335 Е92
В България,не се продават Е31-ци имаше една 2 те бяха под всякаква критика,и аз им следа цените и читавите са колкото Е92 за жалост,в Германия има доста,там гледал ли си??
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
Scott написа:В България,не се продават Е31-ци имаше една 2 те бяха под всякаква критика,и аз им следа цените и читавите са колкото Е92 за жалост,в Германия има доста,там гледал ли си??
И там съм ги гледал и определено има някой други екземпляри който хващат окото но колкото и странно да звучи кола с ляв волан не ми върши работа , защото ще се кара предимно в УК

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3