КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И
КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И..за да сложа теглич...благодаря на сички предварително 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И
igra4a_bmw написа:КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И..за да сложа теглич...благодаря на сички предварително
Миналата седмица имаше точно такава тема ,да не говориме колко други подобни има ... Но в момента търсачката не работи , та ще ти кажа ...

Сваляш добавката на бронята (дето е най-отдолу) , тя се държи на два болта в краишата и я изтегляш от бронята ... След това залягаш под бронята и ще видиш в двата края симетрично две дупки , там трябва да пъхнеш удължение с вложка и еврейска звезда във вложката (мисля Т-45 или Т-50 , доста голяма звезда , защото и болтовете са големи..). Отвиваш тези болтве , след това болтовете на подкалниците , които свъзват подкалника с бронята и бронята е свободна да излезе ....
Друг вариянт (по съвет на друг колега ) е да отвориш багажника , да махнеш пластмасовата кора , която е на задната част на багажника (дето е механизма за захващане на капака на багажника) , след това да отвиеш болтовете , които държат буферите и пак болтовете на подкалниците и бронята излиза само че с буферите , което според мен не е подходящ вариянт , но все пак е вариянт ...
Според някои колеги има и друг начин на закрепване на бронята (но аз никога до сега не съм виждал такъв , а доста брони съм свалил , но все пак ...щом казват , може и така да е ....).
Та .. махат се лайсните на бронята и под лайсните били блотовте на бронята , отвивали се тези болтове и пак болтовете на подкалниците и бронята е свободна .... Пак казвам аз не съм виждал такъв вариянт (на всички брони , които съм свалял , като се свалят лайсните има само щипки , които служат за закрепване на бронята към задната греда и без болтове ....но чул съм от колеги , че има и такъв вариянт ...казвам го ...).
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- metodi80
- старши ентусиаст
-
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: КАК СЕ СВАЛЯ ЗАДНА БРОНЯ НА Е36..318И
metodi80 написа:
Баси ... май верно ставаме за кашмер ....![]()
Не,просто сме готови да обясняваме на всеки нов член на форума на дълго и поотделно

5 мнения
• Страница 1 от 1