Абсурдизъм в закона за движение по пътищата...
Модератор: Общи модератори
Re: Абсурдизъм в закона за движение по пътищата...
00Cool написа:абсурдистан бате ,пътника ше тряя да е чичко полицай преди да се качи .....хахахахахахахах с дрегер в джоба
не е баш така... ако си в компанията на почерпен шофьор ще ти е до болка ясно, че е пил и ще шофира,... все пак не си го спрял на автостоп. Това е целта според мен на заданието. Затова, този който се качва при пиян да го вози би следвало и него да си го глобят, ако оцелее.
Колко народ загина, сядайки до шофьор в нетрезво състояние само за това лято?
А всички много добре знаем, че в катастрофа пътника загива, шофьора почти задължително оцелява, независимо пил или не.
Да караш Peugeot е страст!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW_RIDER написа:
Точно това се опитах да обясня с поста си колега. Различни неща са и са длъжни да те обезщетят при отчуждаване и да го отчуждат само ако няма друг начин( напр.проекта за магистрала ти минава през имота и няма откаде другаде да мине ). А конфискация на колата ти неможе да има-това ми беше идеята на псота.
Само не разбрах къде видя в цялата история с този вероятен закон термина "отчуждаване"

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Dimo написа:Би било хубаво да го приемат този "абсурд" и да важи за скорост примерно 50км над ограничението.
Много от хората тук гледате на този закон като на абсурд, защото разсъждавате по български, а именно както ми е удобно. Демек ако вие карате със 100+ в града няма страшно защото сте преценили, че няма хора около вас и дрън дрън и е безопасно, но ако вашето дете пресича улицата и аз прелетя на милиметри от него с над 100 дали ще ви е абсурде тоя закон? Даже и ще искате да ме линчувате не само да ми вземат и книжката и колата
Града да, но какво общо има магистралата? Да не би там да пресичат деца.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Toneloker написа:Dimo написа:Би било хубаво да го приемат този "абсурд" и да важи за скорост примерно 50км над ограничението.
Много от хората тук гледате на този закон като на абсурд, защото разсъждавате по български, а именно както ми е удобно. Демек ако вие карате със 100+ в града няма страшно защото сте преценили, че няма хора около вас и дрън дрън и е безопасно, но ако вашето дете пресича улицата и аз прелетя на милиметри от него с над 100 дали ще ви е абсурде тоя закон? Даже и ще искате да ме линчувате не само да ми вземат и книжката и колата
А в колите по магистралата нима не се возят деца

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Dimo написа:Toneloker написа:Dimo написа:Би било хубаво да го приемат този "абсурд" и да важи за скорост примерно 50км над ограничението.
Че ти и с 130 пак можеш да ги блъснеш.

Аз съм съгласен да има ред, но много хора тук преиграват и съм сигурен, че всеки ден нарушават ЗДпП.
Сигурно никой от вас на магистрала не е вдигал повече от 130 км/ч, а градско при ограничение 50 км/ч сигурно не вдигате повече от 49 км/ч
Айде моля ви се
Сигурно никой от вас на магистрала не е вдигал повече от 130 км/ч, а градско при ограничение 50 км/ч сигурно не вдигате повече от 49 км/ч

Айде моля ви се

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Май не внимаваш достатъчно... 3а превишена скорост с над 70км/ч... Градско 121 и магистрала 201км/ч... За магистралата е относително и зависи от трафика колко е опасно за другите да се кара с 200+... Но за в града- напълно съгласен съм да го приемат и да се прилага, сети се сам колко рацери ще карат нормално следващата си кола...
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
За града с 70км/ч над ограничението съм на 100% да ти вземат колата
. Обаче за извънградски път и магистрала е леко прекалено според мен - най-малкото, защото куките ще стоят зад всеки малоумен знак с ограничение 40 на междуградски път (или 80-90 по магистралите), за да може да те рекетират после яко
!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Toneloker написа:Dimo написа:Toneloker написа:Dimo написа:Би било хубаво да го приемат този "абсурд" и да важи за скорост примерно 50км над ограничението.
Че ти и с 130 пак можеш да ги блъснеш.
Ей верно бе, дай да караме всички кой с колкото може да му дигне талигата, щом мога да ги блъсна със 130, значи мога и с 20, значи мога и с 200+. Типично по български, както бях написал, ако аз хвърча като малоумен с некоя таратайка, а ти караш семейството ти срещу мен и ви изтрепа трябва ли да ми се вземе колата? Или да изчакаме да се изтрепем и тогава да взимаме мерки?