ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: ВАРНА > Неделя >17:00> Полигона на Почивка !
Е то няма какво да се обяснява толкова, най вероятно си слизал до плажа през тези месеци поне 1 път и да знаеш пътя, а самия полигон е точно като се отбиеш от главния път за Златни Пясъци към плажа и 200 метра след това в лявата ти страна ще видиш полигона 
Еееееее шефче тъй и не го смени тоз час бре.Ние по туй време вече си одимеIcco написа:Е то няма какво да се обяснява толкова, най вероятно си слизал до плажа през тези месеци поне 1 път и да знаеш пътя, а самия полигон е точно като се отбиеш от главния път за Златни Пясъци към плажа и 200 метра след това в лявата ти страна ще видиш полигона
И вече две седмици едва ли има хора на полигона на Почивка,защото сме на един друг полигон след Кичево....ма ти от де да знайш кат те нема на сбирки Майтапа на страна ама смени часа на 15.00 по светло да е,то в 17.00 за мечки в гората да ходиме
лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
- Icco
- Музикално деформиран
-
Часът ще го сменя, но за новото място на сбирки малко ми е Х !
Миналата седмица като писах за сбирките единствено Кирето се обади и каза че промяна няма, и какво мислиш стана, отидохме половината на Почивка а вие си отидохте на Кичево да си пързаляте гъзовете
Миналата седмица като писах за сбирките единствено Кирето се обади и каза че промяна няма, и какво мислиш стана, отидохме половината на Почивка а вие си отидохте на Кичево да си пързаляте гъзовете

- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Re: ВАРНА > Неделя >15:00> Полигона на Почивка !
Аз обаче останах малко объркан..
къде и кога трябва да се явя последно, да не стане така сам да си правя сбирка
на плаж съм ходил много..
последно отбивам по отклонението за Златните.. и след 200 метра вляво трябва да видя нещо като полигон... така ли?

- IL\M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 750 IL
Посока Златни пясъци....Малко след бензиностанция "ШЕЛ" има отбивка надясно...завиваш, 200 метра надолу и после ще видиш полигона.
виж сега бат Ицо,не ви знам с Кирето к'во сте се разбирали и в к'во промяна няма....Казах ти да смениш часа ,защото от 1месец Митко ти говори да го смениш ти пас.А за това кой къде ходи да си пързаля гъзовете си е негова работа.Ако ти/ви е по-приятно да си лафите на Почивка ОК.Ако на някой други им е по-приятно да си пързалят гъзовете ъук там ОК.Нали навсякъде има семки....Icco написа:Часът ще го сменя, но за новото място на сбирки малко ми е Х !
лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
аз винаги съм мислил че часа и мястото на срещата са написани в заглавието,и като гледам е точно така,това че ходим в неделя да пързаляме на полигона който е след село кичево мисля че няма нищо общо със сбирката,поне за мен.мястото което намери краси е уникално за тренировка и смятам тази неделя пак да отида.
- Icco
- Музикално деформиран
-
DKeika написа:.......
Часът е коригиран още преди да се изкажеш критично, но за сбирките не си права!
Всеки може да си ходи да си пързаля където си иска и Кирето е много прав като казва че сбирката е едно а тренировката друго!

- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
Чак сега разбирам колеги, че става дума за паркинга по пътя за буните
ще ме уморите с тия Златни Пясъци и полигони, замалко да реша че е на 23487 км.
със сигурност ще присъствам и ще се запозная с .. който дойде от колегите (и колежките)
благодаря за упътванията!
П.П. ще нося семки

П.П. ще нося семки

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Ще взема и аз да дойда, че и без това толкова рядко съм си в града... поне тука да подсиля БМВ семейството, щото колкото повече, толкова повече нали?!
Надявам се колегите варненци да са с отворени сърца за колеги от други градове. 
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се за грешката си, потвърдиха че мястото е полигон, а не паркинг
дано се съберем повечко хора, за да не мръзнем напразно.

Taurus написа:Извинявам се за грешката си, потвърдиха че мястото е полигон, а не паркингдано се съберем повечко хора, за да не мръзнем напразно.
там сме и да носиш семка

V12 POWER
BMW Team Varna просто най-добрите !!!!
Е то като ще Люпим семки по добре да е след Кичево на чешмата ... пак ще си имаме лавчето и като бонус ще гледаме малко майсторлък. 
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива