ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И
ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ НА 318 И Е36 ЗА ДА МОГА ДА ИЗКЛУЧВАМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА И ДА НЕ МЬКНА КААБЕЛ 1АК ОТ ЗАД ОТ ЗАДНАТА СЕДАЛК А ДО ПРЕДНИЯТ КАПАК ,ЗА6ТОТО КОЛАТА МИ Е НА ГАЗ И ИСКАМ ДА СИ НАПРАВА РЕЛЕНЦЕ ДА МИ ИЗКЛУ4ЖА БЕНЗ ПОМПА
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И
Значи,бушонът за бенз.помпата е №18.Можеш просто да го извадиш и помпата ще спре.Моят съвет обаче,е да НЕ я спираш,въпреки,че си на газ
Добре е помпата да работи постоянно!По този начин се постига охлаждане на инжекторната рейка (съответно и регулатора на налягане) + че е добре за всички оплътнителни "О" пръстени
Изобщо не е проблем за помпата,че работи постоянно!Само не позволявай да остава на сухо
Винаги гледай да има поне 10л. в резервоара 

Не е желателно!Нали ти се изключват дюзите,остави си помпата да ба4ка и да върти бензина да охлажда дюзите..естествено ама требва да има и 10-15 литра бензин в резервоара.То е въпрос на избор ве4е....Мдаааааааа колегата ме изпревари и е напълно прав
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
ned_gm28 написа:Значи,бушонът за бенз.помпата е №18.Можеш просто да го извадиш и помпата ще спре.Моят съвет обаче,е да НЕ я спираш,въпреки,че си на газДобре е помпата да работи постоянно!По този начин се постига охлаждане на инжекторната рейка (съответно и регулатора на налягане) + че е добре за всички оплътнителни "О" пръстени
Изобщо не е проблем за помпата,че работи постоянно!Само не позволявай да остава на сухо
Винаги гледай да има поне 10л. в резервоара

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
igra4a_bmw написа:ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ НА 318 И Е36 ЗА ДА МОГА ДА ИЗКЛУЧВАМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА И ДА НЕ МЬКНА КААБЕЛ 1АК ОТ ЗАД ОТ ЗАДНАТА СЕДАЛК А ДО ПРЕДНИЯТ КАПАК ,ЗА6ТОТО КОЛАТА МИ Е НА ГАЗ И ИСКАМ ДА СИ НАПРАВА РЕЛЕНЦЕ ДА МИ ИЗКЛУ4ЖА БЕНЗ ПОМПА
колега ако не ти гори газ и бензин едновременно няма смисъл да я изключваш помпата.ако обаче колата ти гори и бензин когато караш на газ значи проблема е другаде но не и в бензиновата помпа

5 мнения
• Страница 1 от 1