Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България

Мнение от xerial » 31 Окт 2009, 22:49

Пичове от написаното по-горе разбирам че сме паднали ... Но горе главата нищо не е станало има още колко мача... става въпрос за удоволствие от играта , емоциите, разправии викания винаги имат своя ефект и в някои случаи са полезни , но от 2 загуби да се правят генерални заключения ... не е правилно! Горе главите следващия мач на 100% и това е !! А ако няма мотивация може би трябва да помислите дали мачлетата , които играете през седмицата (извън форум лигата) не идват в повечко и оттам демотивация и липса на желание за игра?!

Когато има отбор, удоволствие , една цел, нещата се получават!

Горе Главите :yes: :yes: и в другия мач си го изкарайте на противника изразено в голове :D
Изображение Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Ное 2009, 4:45

Баси ма*ката ква е станало на тоя мач ве :shock: Кви почивки, кви пет леа :shock: Мето, Шура, явно отборът има остра нужда от групово безпощадно напиване, возене по градския транспорти и нещата ще си дойдат на мястото :idea: Абе щом Левски почна да бие, значи дори и най-големите олигофрени могат да се вдигнат :mhihi: Аз лично веке съм на линия за всеки мач и няма да има прошка :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 02 Ное 2009, 11:28

stay tuned
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 02 Ное 2009, 11:49

krika написа:Баси ма*ката ква е станало на тоя мач ве :shock: Кви почивки, кви пет леа :shock: Мето, Шура, явно отборът има остра нужда от групово безпощадно напиване, возене по градския транспорти и нещата ще си дойдат на мястото :idea: Абе щом Левски почна да бие, значи дори и най-големите олигофрени могат да се вдигнат :mhihi: Аз лично веке съм на линия за всеки мач и няма да има прошка :twisted:

Крик,батка Левски са се дигнали ама си знаеш какво черно тото е "А" ПФГ,тука у форумната лига са истинските мачове!
Иначе пичове сорри за загубата ама такъв е живота,просто Стоянчо не беше заредил преди мача с бира и сдаде псотата накрая :P :P :P .Евала за борбата,и без нерви,нема смисал от тех!

П.П.
krilce написа:П.С. Требва да излземе от тая криза и да почнеме да ринеме.

Джоре...требе ви Багер за да моете да ринете :lol: :mhihi: ;) :P
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 02 Ное 2009, 11:55

Veson написа:снимките :

http://veson.snimka.bg/football/bmw-vs- ... -09.438515

:confused:

Евала снимките отново са на ниво :)

Велко нема нерви....има хора който си мислят,че са на много високо ниво и явно не са за нивото на отбор от форумлига.Чичка нема кво да се вайкаш не ти е вързала играта споко то на много хора не им върза.Това е футбола днеска си на върха утре си на дъното ;) Аз продължавам да твърдя че един отбор губи заедно и печели заедно!Това е положението ако можехме повече немаше да ритаме за кеф а щяхме да ритаме за пари ;)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 02 Ное 2009, 12:42

Абе Милене кат гледам Пешо и Стоян бая се бяха поизнервили което не доведе до нищо хубаво ти кажа. Иначе не знам то тфа са си ваши вътрешноклубни истории ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 02 Ное 2009, 14:06

Каквото и да си говорим 3-тия гол беше супер неспортсменски...докато ние със Стоян се разправяхме със ония от Пежо, те биха фала без сигнал от съдията и т.н. супер к.у.рвенски номер си беше това...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 02 Ное 2009, 15:01

Аз си знам грешките и ще се опитам да ги изчистя, нека всеки да направи така. Относно нервите съм съгласен, не трябва да си ги изпускаме, но не сме от стомана и всеки бърка...Наистина не играем за ШЛ и да печелим на всяка цена, но както казвате да играем за удоволствие, а кое по-голямо удоволствие от това да печелиш? Другият мач бием и т'ва е. :winky:
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 02 Ное 2009, 15:06

Phil написа:Каквото и да си говорим 3-тия гол беше супер неспортсменски...докато ние със Стоян се разправяхме със ония от Пежо, те биха фала без сигнал от съдията и т.н. супер к.у.рвенски номер си беше това...

Което ме води за пореден път до това което го говора на сички като ритаме...стига сте се разправяли а си гледайте играта инак нищо добро не те чака!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 02 Ное 2009, 15:38

Да бе..ние не се разправяме, ама вашия като налита на бой на Юли к'во да правим? Да го оставим ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 02 Ное 2009, 16:45

Извинявам се на нашият и противниковият отбор .. и на публиката, за постъпката си в края на мача, която беше меко казано просташка. А на отбора се извинявам и за играта си като цяло. Имах пряко или коствено участие и в трите гола на противника, което хич не говори добре за играта ми.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 02 Ное 2009, 18:45

Абе Стояне стига си говорил глупости! В тая лига няма по-добър защитник от теб...не един и два пъти си вадил отбора...може и да си направил някоя грешка на мача с Пежо, но определено не си виновен за загубата! Като цяло отбора игра слабо...както и предните 2 мача...вместо да се сърдим и да говорим глупости из форума по-добре да се мотивираме и следващите мачове да покажем защо БМВ е най-добрия отбор в лигата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 02 Ное 2009, 19:29

Phil написа:Да бе..ние не се разправяме, ама вашия като налита на бой на Юли к'во да правим? Да го оставим ли?

Повярвай ми гнездото е доста бърз,повратлив и мазен тъй че мноо трудно мое го фане некой,повярвай ми опитвал съм едно време а тогаа не бях 80 кила със шкембе! Юли ше избега,Манол ше му дадат червен картон(за пореден път) и вие нема получите гол!

П.П.
Стоянко,постъпката ти не беше толкоа просташка колкото глупава,иначе и аз съм на мнението на Фил че няма по-добър от тебе в тая лига,кой кфо ще да си говори,просто секи си има и лоши дни!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBB_666 » 02 Ное 2009, 21:28

Как сме момци нещто сте се напрегнали като гледам :) я по спокоино какво е станало паднали сте 2 мача подред голямата работа или по точно се случва на сички големи одбори ето например Ливарпул,Реал мадрид,Милан и ощте куп одбори (ние несме като тях но се пак и те са хора и те бъркат) няма безгрешни хора.Така че Мето,Шура,Стоянчо,Пешо,Юли,Иво и сички без изклучение се земете в раце и се стегнете малко и сичко щте се оправи трябва само увереност и самочусвие другото си го можете и несам сигорен а убеден на 101% :).Това е дано да сам помогнал на одбора :bowdown: а ако искате да ви кажа нещто за нашя одбор е може и да нямам такъв скоро може да се разпаднем :P така че само напред и без паника аиде за сега и пак щте пиша :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 03 Ное 2009, 10:20

Абе Бобка,в кой живот подяволите Милан,Ливърпул и Реал са големи отбори :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: и да ти кажа отбори се пише с "Т" ако не знаеш :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата