Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
Пичове от написаното по-горе разбирам че сме паднали ... Но горе главата нищо не е станало има още колко мача... става въпрос за удоволствие от играта , емоциите, разправии викания винаги имат своя ефект и в някои случаи са полезни , но от 2 загуби да се правят генерални заключения ... не е правилно! Горе главите следващия мач на 100% и това е !! А ако няма мотивация може би трябва да помислите дали мачлетата , които играете през седмицата (извън форум лигата) не идват в повечко и оттам демотивация и липса на желание за игра?!
Когато има отбор, удоволствие , една цел, нещата се получават!
Горе Главите
и в другия мач си го изкарайте на противника изразено в голове 
Когато има отбор, удоволствие , една цел, нещата се получават!
Горе Главите

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Баси ма*ката ква е станало на тоя мач ве
Кви почивки, кви пет леа
Мето, Шура, явно отборът има остра нужда от групово безпощадно напиване, возене по градския транспорти и нещата ще си дойдат на мястото
Абе щом Левски почна да бие, значи дори и най-големите олигофрени могат да се вдигнат
Аз лично веке съм на линия за всеки мач и няма да има прошка 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
stay tuned

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
krika написа:Баси ма*ката ква е станало на тоя мач веКви почивки, кви пет леа
Мето, Шура, явно отборът има остра нужда от групово безпощадно напиване, возене по градския транспорти и нещата ще си дойдат на мястото
Абе щом Левски почна да бие, значи дори и най-големите олигофрени могат да се вдигнат
Аз лично веке съм на линия за всеки мач и няма да има прошка
Крик,батка Левски са се дигнали ама си знаеш какво черно тото е "А" ПФГ,тука у форумната лига са истинските мачове!
Иначе пичове сорри за загубата ама такъв е живота,просто Стоянчо не беше заредил преди мача с бира и сдаде псотата накрая

П.П.
krilce написа:П.С. Требва да излземе от тая криза и да почнеме да ринеме.
Джоре...требе ви Багер за да моете да ринете

Евала снимките отново са на ниво

Велко нема нерви....има хора който си мислят,че са на много високо ниво и явно не са за нивото на отбор от форумлига.Чичка нема кво да се вайкаш не ти е вързала играта споко то на много хора не им върза.Това е футбола днеска си на върха утре си на дъното

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Абе Милене кат гледам Пешо и Стоян бая се бяха поизнервили което не доведе до нищо хубаво ти кажа. Иначе не знам то тфа са си ваши вътрешноклубни истории 

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Каквото и да си говорим 3-тия гол беше супер неспортсменски...докато ние със Стоян се разправяхме със ония от Пежо, те биха фала без сигнал от съдията и т.н. супер к.у.рвенски номер си беше това...
Аз си знам грешките и ще се опитам да ги изчистя, нека всеки да направи така. Относно нервите съм съгласен, не трябва да си ги изпускаме, но не сме от стомана и всеки бърка...Наистина не играем за ШЛ и да печелим на всяка цена, но както казвате да играем за удоволствие, а кое по-голямо удоволствие от това да печелиш? Другият мач бием и т'ва е. 

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Phil написа:Каквото и да си говорим 3-тия гол беше супер неспортсменски...докато ние със Стоян се разправяхме със ония от Пежо, те биха фала без сигнал от съдията и т.н. супер к.у.рвенски номер си беше това...
Което ме води за пореден път до това което го говора на сички като ритаме...стига сте се разправяли а си гледайте играта инак нищо добро не те чака!

- Phil
- ентусиаст
-
Да бе..ние не се разправяме, ама вашия като налита на бой на Юли к'во да правим? Да го оставим ли?
Извинявам се на нашият и противниковият отбор .. и на публиката, за постъпката си в края на мача, която беше меко казано просташка. А на отбора се извинявам и за играта си като цяло. Имах пряко или коствено участие и в трите гола на противника, което хич не говори добре за играта ми.

- Phil
- ентусиаст
-
Абе Стояне стига си говорил глупости! В тая лига няма по-добър защитник от теб...не един и два пъти си вадил отбора...може и да си направил някоя грешка на мача с Пежо, но определено не си виновен за загубата! Като цяло отбора игра слабо...както и предните 2 мача...вместо да се сърдим и да говорим глупости из форума по-добре да се мотивираме и следващите мачове да покажем защо БМВ е най-добрия отбор в лигата 

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Phil написа:Да бе..ние не се разправяме, ама вашия като налита на бой на Юли к'во да правим? Да го оставим ли?
Повярвай ми гнездото е доста бърз,повратлив и мазен тъй че мноо трудно мое го фане некой,повярвай ми опитвал съм едно време а тогаа не бях 80 кила със шкембе! Юли ше избега,Манол ше му дадат червен картон(за пореден път) и вие нема получите гол!
П.П.
Стоянко,постъпката ти не беше толкоа просташка колкото глупава,иначе и аз съм на мнението на Фил че няма по-добър от тебе в тая лига,кой кфо ще да си говори,просто секи си има и лоши дни!

Как сме момци нещто сте се напрегнали като гледам
я по спокоино какво е станало паднали сте 2 мача подред голямата работа или по точно се случва на сички големи одбори ето например Ливарпул,Реал мадрид,Милан и ощте куп одбори (ние несме като тях но се пак и те са хора и те бъркат) няма безгрешни хора.Така че Мето,Шура,Стоянчо,Пешо,Юли,Иво и сички без изклучение се земете в раце и се стегнете малко и сичко щте се оправи трябва само увереност и самочусвие другото си го можете и несам сигорен а убеден на 101%
.Това е дано да сам помогнал на одбора
а ако искате да ви кажа нещто за нашя одбор е може и да нямам такъв скоро може да се разпаднем
така че само напред и без паника аиде за сега и пак щте пиша 

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Абе Бобка,в кой живот подяволите Милан,Ливърпул и Реал са големи отбори
и да ти кажа отбори се пише с "Т" ако не знаеш