Подарък за рожден ден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Подарък за рожден ден

Мнение от Vasko » 03 Ное 2009, 22:55

Колеги и колежки,
Една моя приятелка -подчертавам много добра приятелка, с която се познаваме от много години след няколко дни има рожден ден-навършва 25 години . Дайте ми някаква идея за подарък за нея.Преди с нея бяхме в по-специални отношения и... но решихме в името на доброто приятелство да не го разваляме с някакво моментно увлечение и влюбване.Останахме си много добри приятели -тя знае всичко за мен, както и аз за нея. Само да уточня- подаръка да бъде нещо около 40-50 лв. Както всички знаете наскоро ми предстои и сватба. Сега няколко години след всичко, тази моя приятелка ще ми бъде дясната ръка при подготовка за сватбеното тържество. Но преди сватбата ми,трябва да почетем рожденият и ден . Очаквам някакви предложения .Предварително Ви благодаря! Предполагам колежките ще помагат!
Последна промяна Vasko на 03 Ное 2009, 23:07, променена общо 2 пъти
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Подарък за рожден ден

Мнение от 2shae » 03 Ное 2009, 22:57

Пусни анкета с възможни предложения,по-добре ще ни ориентираш!
Иначе цвете - рядко и красиво - винаги минава номера!
No time like the present.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 04 Ное 2009, 0:04

Няколко идеи само.

На Оборище 93 има картинна галерия, там има много хубави малки картини 30/30 см. (приблизително) рисувани с маслени бои на различни цветя /слънчогледи, люляци, макове, и каквото се сетиш/ в порядъка от 25 до 40 лева, в красиви рамки. Харесала съм си една, две... и мисля, че за подарък една такава е много удачна. Авторът им е българин и са съвсем автентични.

Една идея по-надолу има магазин на Сваровски, с едно уточнение, че този петък се местят. Има сполучливи хубави колиета с големи камъни на Сваровски, на цени, каквито биха те удовлетворили.

Ако държиш да и остане спомен вземи и нещо съвсем непривично, елегантен ключодържател, гледах скоро такива в Скай Сити Мол, подходящ за дама. Винаги, когато си вади ключовете от чантата ще се сеща за теб.

Цветята ги броим отделно, но все ще ти останат пари за една хубава и трогателна роза с много дълга дръжка, например.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 04 Ное 2009, 0:30

в тая криза по-добре и дай 50лв на ръка да си купи нещо от,което има наложаща нужда,защото цветята след 10тина дни ще са история
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Ное 2009, 10:11

Остави приятелката ,
гледай си жената !
Да не питаш после " защо стана така ?"
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Ное 2009, 10:31

Мани ги тези жени приятелки,гледай си гаджето и купи нещо на нея или за себе си купи или на колата купи,ЖЕНИ ПРИЯТЕЛКИ НЯМА!/освн ако не искаш да я ... :mhihi: /.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 04 Ное 2009, 10:53

Както каза колежката Eva* една картина според мен ще е добър подарък.Винаги когато я погледне ще се сеща за теб(дано да я закачи на стената в спалнята :mhihi: ).

п.с.Приятелката ти знае ли за тези твои намерения? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Ное 2009, 11:42

земи и вибратор,хей майтап,хем един вид и казваш че вече не си ти човека,или я заведи на вечеря,ала бала и си спомнете миналото... :mhihi: ,после естествено няма да се жениш щото е тъпо,старомодно,скъпо...и след прекараната вечер-няма да има смисъл...
освен ако приятелката ти(за тази дет става дума с подаръка) не е некоя грозна и дебела,в тоя случай те разбирам що сте само приятели,тогава и подари 4 джанти...за да ти ги донесе на сватбата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 05 Ное 2009, 1:25

Намери някоя нейна снимка на която се харесва как е излязла и ходи и направи портрет по нея ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 05 Ное 2009, 1:39

леле кави сте романтици

Назад към Извън Темата