LED телевизор?
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: LED телевизор?
направо ме отказахте да се разхождам из Техномаркет
а международната гаранция важи ли после в БГ? Само за Самсунг ли е тази гаранция?

а международната гаранция важи ли после в БГ? Само за Самсунг ли е тази гаранция?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Гаранцията не важи в БГ, но с една разходка до Гърция примерно (не дай боже) и си в играта 
Това е защото Самсунг нямат официален сервиз тук. Говорих с официалния вносител (същите тия от ТехноМаркет) по тоя въпрос и така ми казаха.

Това е защото Самсунг нямат официален сервиз тук. Говорих с официалния вносител (същите тия от ТехноМаркет) по тоя въпрос и така ми казаха.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На моя пишеше, че важи за ЕС. Трябва да погледна, не съм гледал списъка със сервизите. Но и да не важи мисля, че съм спестил за доста сериозен ремонт така или иначе 

bum_bum написа:На моя пишеше, че важи за ЕС. Трябва да погледна, не съм гледал списъка със сервизите. Но и да не важи мисля, че съм спестил за доста сериозен ремонт така или иначе
Така е, важи за ЕС, но ние сме малко назад

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ЛЕД технологията все още е новичка и не са й налучкали съвсем управлението, а множеството й предимства са за сметка на недостатъци, които ги няма при добрата стара плазма, например. Но със сигурност ще се промени бързо това. Аз лично реших да изчакам година, да излезе второ поколение лед с оправена електроника (по-правилно фърмуер) и по-ниски цени. Ако имаш добро лсд/плазма в момента, по-добре си направи друг подарък и си вземи лед за следващата НГ 

Never mistake motion for action...
въпроса е че ще го закачам на стената и тези 3см са много примамливи
нормалните тв сега са минимум 20см и ще е доста грозно, дори да приемем, че все още са по-добри
колкото до гаранцията, ако спестените суми са настина такива, може и без нея
нормалните тв сега са минимум 20см и ще е доста грозно, дори да приемем, че все още са по-добри
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
bum_bum написа:Да. Главните недостатъци, които цитираха бяха в ауто диминга и флуктуациите на черното, "заоблачаването" и "теч" на черното и големия лаг, които всъщност е проблем само, ако ще играеш игри на него.
Нищо им няма на игрите,само дето неможах да го свържа с лап-топа и гледам филми от ЮСБ-то
Трябва малко повече да се занимавам,но не ми остава време
Говоря за самсунг лед 55
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
© написа:въпроса е че ще го закачам на стената и тези 3см са много примамливи
Няма да е грозно на стената, слагаш си го на стойката и няма яд, че е малко по-далеч от стената.
в класическият вариант е така, но при мен пред стената са стълби и за това трябва да е окачен някъде на не много лесно достъпно място. След това излиза въпроса със свързването му (Wi-fi или кабели) и т.н.
след като сложа този телевизор, най-вероятно ще съм за ремонт
след като сложа този телевизор, най-вероятно ще съм за ремонт

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
bum_bum написа:Нямам идея за други марки. За Самсунг пишеше, че важи.. да не ти се налага де.
Знаеш ли как ще ти се зарадват с тая международна гаранция в сервиза на Самсунг

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То тва да не е булгаристан. Хората в белия свят като работят в една фирма се чувстват глобално отговорни, не като тук
Verkäuferinformationen
juergibaby ( 5471)
100% Positive Bewertungen
как се постига такъв резултат с дефектни бройки ..
колкото до гаранцията в БГ, ако кажат така никой няма да учудят

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bum_bum написа:© написа:въпроса е че ще го закачам на стената и тези 3см са много примамливи
Няма да е грозно на стената, слагаш си го на стойката и няма яд, че е малко по-далеч от стената.
Аз си купих една супер тарикатска стойка за стената която върти телевизора наляво-надясно и нагоре-надолу ,като минималното разстояние от стената е 13 см а максималното 54 см и няма такъв кеф просто

Остава въпроса с това доколко човек може да "преглътне" цената на въпросната стойка и оттам нататък всичко е като в приказките

Аз между другото видях в Лондон лятото моя телевизор с 2000 лв цена надолу в един магазин за техника и ми причерня за малко пред очите

Георги Пенчев
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мойта също се върти в четирите посоки, а ако бях прежалил още 100-тина лева има и моторизирани такива с дистанционно 

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3