За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!
Ядове имам от самото начало с тях. Живея на оживена квартална уличка и всеки път когато минават таксита под нас или чакат на близката стоянка картината прекъсва и често се редува с черни екрани. Звука изчезва дори преди картината.
Днес цял следобед се наблюдава гореописаната картинка. На моето обаждане за невъзможността да гледам изобщо някаква телевизия ми бе отговорено, че те не били виновни и ще трябва да си заплатя 25лв. за посещение от техен екип, 30лв. за евентуален демонтаж на чинията и още 40лв. за монтаж на същата на покрива! В същото време аз си плащам като поп месечните такси и се оказвам без ТВ. За какво тогава давам парите си ако не за това да ми предоставят обещаната услуга??? Ако не са в състояние тогава следва да ми върнат парите и да се спасяват, а не да ми търсят ОЩЕ пари за глупости дето изобщо не е сигурно дали ще променят нещо.
Имам близо 20 минутен HD запис от тази вечер на "услугата" предоставяна ми от ITV и смятам да сезирам още утре комисията за защита на потребителите и също така ще бъде качен в Youtube за информация на всеки.
П.С. И без това само с Плейстейшъна виждам каква картина може да вади иначе чудесния ми телевизор няма да ми липсват много смешниците от ITV.
Днес цял следобед се наблюдава гореописаната картинка. На моето обаждане за невъзможността да гледам изобщо някаква телевизия ми бе отговорено, че те не били виновни и ще трябва да си заплатя 25лв. за посещение от техен екип, 30лв. за евентуален демонтаж на чинията и още 40лв. за монтаж на същата на покрива! В същото време аз си плащам като поп месечните такси и се оказвам без ТВ. За какво тогава давам парите си ако не за това да ми предоставят обещаната услуга??? Ако не са в състояние тогава следва да ми върнат парите и да се спасяват, а не да ми търсят ОЩЕ пари за глупости дето изобщо не е сигурно дали ще променят нещо.
Имам близо 20 минутен HD запис от тази вечер на "услугата" предоставяна ми от ITV и смятам да сезирам още утре комисията за защита на потребителите и също така ще бъде качен в Youtube за информация на всеки.
П.С. И без това само с Плейстейшъна виждам каква картина може да вади иначе чудесния ми телевизор няма да ми липсват много смешниците от ITV.
Re: За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!
Направи се малко на луд, лъжни ги, че си адвокат и питаи за име с тоя, който говориш, сплаши ги малко 
Иначе препоръчвам евроком

Иначе препоръчвам евроком
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Тази информация идва на време
, точно мисля тези дни да сменям оператора , до сега бях на евроком ,нищо против тях обаче тази кабелна вече дразни с картината си , на старите телвизори е ОК ама на новите ТВ-та с голяма резолюция хич е няма. Обмислям ДЦЦ защото в къщи ползваме 4 телевизора а с ИТВ или Булсат идва много дебело толкова телевизори
.....

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Абе не че нещооооо..амааааа.. тия ITV бачкат ли още?
Чух че били фалирали.....

Чух че били фалирали.....

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
за сега съм доволен,антената ми е високо...и е не съм на оживена улица 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
И при мен преди време имаше идиотщини с ITV.Изтича ми месеца и съм забравил да си платя таксата и ми спират сигнала в 00.00ч на 01 следващия месец.Отивам на следващия ден и си плащам.Прибирам се вечертав къщи цък копчето и няма нокой.Ядосах се и на следващия ден отивам да се разправям.Оная ми вика ние неможем да ви помогнем и ми дава някакъв номер да се обадя в София.Аз и викам платил съм на вас мен това не ме интресува пратете си екип или квото щете обаче искам да имам ТВ иначе приключват взаимоотношенията ни(а аз имам договор за 2 години напред с тях)Оная ми вика пак да се обадя и ми пречерня теглих и майните,вътре в офиса имаше и други хора и те си тръгнаха директно след разговора ми с оная шматка и така.......нито дойдоха да ми откачат антената нито сигнал ми пуснаха......та ITV никога и на никого не препоръчвам!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Скапаняци са. Баджанака си взе такава антена и в дъжд и сняг никаква телевизия. В сухо време засича по рядко. И накрая се принуди да мине на цифрова кабелна телевизия. Самите пичове дето му монтирали антената излезнали печени и му обяснили, че за да не засича трябва два пъти по-голяма натена, но фирмата пробутвала малката защото е евтина. И че оборудването, там конвертори, приемници и не знам какво още било най-скапания вариант. Не че на Евроком не е, но се живее. Аз лично съм на тяхната цифрова телевизия и почти нямам проблеми. За сравнение цифровата кабелна телевизия е с една идея по-добра като картина и от Булсатком. Лично сме ги сравнявали на един и същи телевизор 42 инча. Но това е в нашия квартал, за друго място не зная как е.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Първо ITV са си зле от край време.Това с големината на антената си е трик на почти всички оператори.И не на последно място в последната година и половина усилено се търси купувач за въпросната фирма та развитието и е тотално спряло на едно място.Относно булсат ........уффффффффф там ги гони едно спестяване на пари от транспондери ( $ 2 000 000 на година плащат в момента) и повечето програми се компресират в повече от необходимото ,което съответно се отразява доста на качеството им.Ако успеят да си изтрелят все пак тяхния спътник на 1 градус изток надявам се ще подобрят картината ,макар че пак бая трансподери ще заминат под наем на някой съседски държави.Все пак спътника струва около $ 80 000 000 и трябва да се изплати от някъде.Поне по цени на пакети и програми определено бият ITV .За момента май е най добре цифрова кабелна и след това Булсат.Относно прекъсванията споменати от Стефчо все си мисля че проблема не е в такситата а в обурудването.Там търси проблема я конвертор я декодер.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Пробвайте CableTel, ако не се лъжа имаха цифрова и те. На мен кабелната ми е там и не съм имал проблеми, въпреки че там не е такъв сложен филма. 
Иначе това за плащането е като моя случай с интернета. Идват от бгмрежа и им казвам да ми настроят рутера за още една машина и на нея да си имам нет. Ама не са ми го настроили и на другия комп нямам и ми искат 20 лв да ми настроят рутера. И не разбирам от интернети и компютри като цяло, но ще го мъча и ще си го настроя сам, но няма да им дам 20 лв.

Иначе това за плащането е като моя случай с интернета. Идват от бгмрежа и им казвам да ми настроят рутера за още една машина и на нея да си имам нет. Ама не са ми го настроили и на другия комп нямам и ми искат 20 лв да ми настроят рутера. И не разбирам от интернети и компютри като цяло, но ще го мъча и ще си го настроя сам, но няма да им дам 20 лв.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Аз от Ай Ти Ви минах на Булсатктом и съм много по-доволна. 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Такситата са 100%! Проверено е безброй пъти вече.
Според тях това било от антирадарите им. Е и аз имам антирадар и щом се налага да си доказваме с ITV как не могат да ми доставят качествена услуга ще си паркирам колата под нас с включен антирадар и в добавка ще офертирам 1-2 таксита да чакат под прозорците и те и тогава да ги видя ITV
Имате ли впечатления от цифровата тв. на Net1? От седмица съм с нет от тях и взех да им ставам фен. С 37 инча, седма серия
ЛСД Филипс съм.
Според тях това било от антирадарите им. Е и аз имам антирадар и щом се налага да си доказваме с ITV как не могат да ми доставят качествена услуга ще си паркирам колата под нас с включен антирадар и в добавка ще офертирам 1-2 таксита да чакат под прозорците и те и тогава да ги видя ITV

Имате ли впечатления от цифровата тв. на Net1? От седмица съм с нет от тях и взех да им ставам фен. С 37 инча, седма серия

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
alpina-ma6inata написа:Пробвайте CableTel, ако не се лъжа имаха цифрова и те. На мен кабелната ми е там и не съм имал проблеми, въпреки че там не е такъв сложен филма.
CableTel не са по-добри от ITV

Някой спомена Евроком - от година и малко съм им клиент и нямам абсолютно никакви проблеми с телевизията!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
krystal написа:Аз от Ай Ти Ви минах на Булсатктом и съм много по-доволна.
+1
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
absix написа:krystal написа:Аз от Ай Ти Ви минах на Булсатктом и съм много по-доволна.
+1
+1

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bigmurzi написа:alpina-ma6inata написа:Пробвайте CableTel, ако не се лъжа имаха цифрова и те. На мен кабелната ми е там и не съм имал проблеми, въпреки че там не е такъв сложен филма.
CableTel не са по-добри от ITVГоре - долу на един хал са ако сравняваме оплакванията на колегата.
Някой спомена Евроком - от година и малко съм им клиент и нямам абсолютно никакви проблеми с телевизията!
Евроком и кейбъл тел са едно и също,освен това от ония дни са купени от нов собственик,аз съм на кейбълтел и нямам никакви грижи като качество,до сега не е спирала тв.
За алпина машината,пиши ми едно лично и ще ти помогна с настройките на рутера
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4