За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Re: За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!

Мнение от spens_82 » 04 Ное 2009, 11:53

колеги истината е във БУЛСАТКОМ-вече две години им ползвам услугите ,няма да съжелявате 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 04 Ное 2009, 11:57

Още едно плюсче за Булсатком - вчера в тази виелица и сняг нито за момент не прекъсна или насече звук или картина ;)! Аз съм на 7-я етаж, ако височината на чинията има значение, и под нас няма стоянка на таксита.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Ное 2009, 12:31

4-та година вече става съм с Булсат- грижи никакви... Вятъра е никакъв проблем- какви бури са били не е истина и не губи сигнал. Снегът не ме притеснява (то пък един сняг във Варна ;) )- един път само заради задържал се сняг на чинията сигнала взе да се разваля, почистих я и толкова. Единствените случаи когато ми е губил сигнал е при много, ама наистина много гъсти облаци- ама там проблемът е в малкият размер на чинията и е нормално...
По-доволен от това няма на къде... За разлика от много познати които са на ИТВ- половината вече минаха на кабелна или на Булсат, другите продължават да се мъчат и да псуват
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

За бога братя не се лъжете да си слагате ITV Partner !!!

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 04 Ное 2009, 12:38

То темата не е за + на булсатком, ама и аз като техен абонат от 2 месеца съм доволен от качеството, което предлагат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Ное 2009, 12:59

Олеле, доволни хора от Булсатком, нямам думи... Глей к'во нещо прави рекламата. Стефчо, що не питаш преди да слагаш антени и ITV-та? Ако имаш смислен кабелен оператор в квартала (такъв, който не си опъва кабелите по дърветата, НЕТ1 е добър вариант), минавай на него. Няма смисъл да доплащаш за цифрова ТВ, защото в крайна сметка всичко идва от аналогов източник и като цяло е излишни пари и самозаблуда. Но поне аналоговия пакет ще е с по-добро качество от това на сателитните оператори и кабелите са под земята, екранирани са и не им влияят атмосферни и таксиджийски фактори. За на съм многословен, антена слагайте само на места, където няма достъп до кабел, иначе е безсмислено. По-лошо качество (това в България по финансови причини, не че технологията е по-лоша), досадната антена на терасата ( и то ако имаш подходящо изложение), сравнително честите бъгове на сигнала и т.н.).
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 04 Ное 2009, 13:01

Leon написа:Олеле, доволни хора от Булсатком, нямам думи... Глей к'во нещо прави рекламата. Стефчо, що не питаш преди да слагаш антени и ITV-та? Ако имаш смислен кабелен оператор в квартала (такъв, който не си опъва кабелите по дърветата, НЕТ1 е добър вариант), минавай на него. Няма смисъл да доплащаш за цифрова ТВ, защото в крайна сметка всичко идва от аналогов източник и като цяло е излишни пари и самозаблуда. Но поне аналоговия пакет ще е с по-добро качество от това на сателитните оператори и кабелите са под земята, екранирани са и не им влияят атмосферни и таксиджийски фактори. За на съм многословен, антена слагайте само на места, където няма достъп до кабел, иначе е безсмислено. По-лошо качество (това в България по финансови причини, не че технологията е по-лоша), досадната антена на терасата ( и то ако имаш подходящо изложение), сравнително честите бъгове на сигнала и т.н.).

И защо да не сме доволни от Булсатком? :dunno:
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 04 Ное 2009, 13:09

В сравнение с ИТВ Партнер, Булсатком са супер!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 04 Ное 2009, 13:12

speedmaniac написа:
absix написа:
krystal написа:Аз от Ай Ти Ви минах на Булсатктом и съм много по-доволна. :yes:

+1

+1 :lalala:

Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

мака се сменя от драйвера :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 04 Ное 2009, 13:50

Аз до скоро имах и Булсат и DCC + интернет от тях.И от двете фирми съм доволен.Сега съм само с DCC защото ми идва по-евтино да плащам върху такста за тв +5лв за втори приемник отколкото още 20лв. за Булсат на втория ми тв.От нета също съм много доволен и нямам никакви ядове!Този месец съм платил 31,50лв. за интернет+цифрова и то за два отделни приемника.От качеството на картина нямам оплаквания и няма какво повече да желая! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Ное 2009, 15:18

Същото дърво е и Булсат. Слагат някакви измислени техни си приемници и ако искам по-добра картина не мога да го сменя с мой си, щото картата ми била незнамква си и не работела с чужди приемници..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Ное 2009, 15:48

Mario Pankov написа:Аз не бих се съгласил с мнението на Leon, като си взех 50-ка образът на кабелната беше ужасен, след като си поръчах ITV образът се подобри, но пак беше зле, докато не сложих СКАРТ кабел Cambridge Audio - тогава образът вече стана много приличен. Проблема на ITV от към образ е в приемниците, които използват - силно се съмнявам на пазара да има по-голям боклук от Еспекта-та, която слагат на клиентите си. За информация, същият приемник струва нов 50 кинта с ДДС. Ако искате образ - трябва ви минимум Ferguson с HDMI изход и конверсия до 720р - най-евтиният е 390лв мисля. Що се отнася до прекъсванията, при мен е постоянно, образът става на квадрати и замръзва, а живея извън София и не би трябвало да има смущения, антената е високо. Когато казах на ITV те диагностицираха, че причината е от софтуера, смениха го и на втория ден стана два пъти по-зле. След това загуби образ тотално, и познайте кога стана това - точно месец след като изтече гаранцията на приемника и договорът. Сега искат да им платя за да ми оправят приемането, но няма да стане тая, ще се прехвърля към Булсатком. Не препоръчвам ITV на никого.

Когато сигнала, който идва от сателита е шит, какъвто и приемник да му сложиш, пак си остава говно. Аз верно, че имам малко професионално изкривяване, но не може да продаваш "цифрова тв" и да ти е такова качеството. Да не влизам в терминологията, те с акупили от гърците ресурс за 30 канала с добро (не отлично) качество и на тази "пътека" са пуснали над 60 програми. По-голяма компресия на сигнала, по-лошо качество. Приемника може и да оправи донякъде липсващите елементи, но не може да направи чудо. Смачкания сигнал си е смачкан. И през HD приемник да го пуснеш, все тая. Докато не оправят битрейта (компресията) и не започнат да взимат директно цифров сигнал (поне за каналите, които излъчват такъв, за да се избегне многократното преобразуване, което доста влияе на качеството), нищо няма да се промени. Доброто цифрово качество започва от 3мбит/сек нагоре за стандарт дефинишън сигнал, при Булсат не надхвърля 2, а има канали, които са още по-смачкани.
Never mistake motion for action...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Ное 2009, 16:12

Mario Pankov написа:Аз не бих се съгласил с мнението на Leon, като си взех 50-ка образът на кабелната беше ужасен, след като си поръчах ITV образът се подобри, но пак беше зле, докато не сложих СКАРТ кабел Cambridge Audio - тогава образът вече стана много приличен. Проблема на ITV от към образ е в приемниците, които използват - силно се съмнявам на пазара да има по-голям боклук от Еспекта-та, която слагат на клиентите си. За информация, същият приемник струва нов 50 кинта с ДДС. Ако искате образ - трябва ви минимум Ferguson с HDMI изход и конверсия до 720р - най-евтиният е 390лв мисля. Що се отнася до прекъсванията, при мен е постоянно, образът става на квадрати и замръзва, а живея извън София и не би трябвало да има смущения, антената е високо. Когато казах на ITV те диагностицираха, че причината е от софтуера, смениха го и на втория ден стана два пъти по-зле. След това загуби образ тотално, и познайте кога стана това - точно месец след като изтече гаранцията на приемника и договорът. Сега искат да им платя за да ми оправят приемането, но няма да стане тая, ще се прехвърля към Булсатком. Не препоръчвам ITV на никого.

Колега , аз нарочно си купих HD приемник за към 400 лв , защото без особенно да разбирам от тези неща като гледам какви приемници дават и БУСАТКОМ и ITVPartner на абонатите си и ми е ясно какви боклуци са това. Ползваме услугите и на двете фирми - нито едната ,нито другата е за хвалене и чудя се на колегите ,които им се кефят :shock:
Аз съм с 52-ка телевизор и съм щастлив единствено когато си пусна "Planet EARTH" на BBC от лаптопа на HD и ми изтекат очите от реални гледки и звуци.Едва тогава виждам за какво ми е телевизора и за какво съм дал всичките тези пари. Приемника за който става въпрос не ми помага особенно за картината , която ако някога на старите телевизори ми е било "всьо равнО" то сега на тази модерна технология и огромен екран направо е плачевно лоша :confused: Едиснствено ме задържа факта ,че няма друг оператор ,който да ми предлага толкова Сръбски/Босненски радио и телевизионни канали :conf:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Ное 2009, 19:23

Mario Pankov написа:Leon, явно си в бранша или се интересуваш доста, за съжаление най-вероятно си прав, не съм толкова запознат, но ако наистина е така, а и както Пенчев е пробвал и даде отзиви, явно цялата работа с инвестирането в скъпи приемници/телевизори се обезмисля тотално...Наистина, когато човек си пусне HD от компютър-а например, едва тогава разбира какво е купил ( за телевизора говоря ) и разбира колко тъпо е, че реално не може да използва и 20% от ресурса му... :banghead:

Именно , жалко е и засега друга алтернатива нямаме :evil:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Ное 2009, 19:47

Не знам, много четох за ИТВ и все лошо, много четох за Булсат и все убаво. И кво имам ИТВ, на оживена улица съм и антената ми е на балкона на 2рия етаж, проблеми нямам, само в дъждовно или в облачно време прекъсва буквално за 2-3 секунди. бум-бум си сложи Булсат, живее на 5тия етаж на не толкова оживена улица и кво, качеството му е по-лошо от моето, а за монтажа да не говорим. Така, че явно си е до приемник или до място на което се намираш.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Ное 2009, 23:12

Днес съвсем преднамерено тествах неколкократно дали антирадара ми смущава наистина сигнала на ITV и се оказа вярно. Застана ли с колата отпред на улицата и готовооооо започват черните екрани в къщи.
Или техниката им е под всяка критика или просто не ги интересува и ползват най-евтините боклуци налични на пазара. За мен си остава загадка как така антена насочена прецизно към определена точка в орбита така явно и фатално се влияе от антирадар намиращ се почти точно в противоположната посока.
Всъщност не ме и интересува кухнята на проблема. Аз си плащам като поп за качествена цифрова телевизия и очаквам да получавам точно това. Щом не могат да ми осигурят услугата за която съм платил то тогава следва да поемат за тяхна сметка всички налагащи се подобрения вместо да ми искат още пари! Ако не да се спасяват с 300!
Утре имаме среща с техен екип. Ще пиша какъв е резултата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата