m3 e30 с V8 на рали Бургас
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
m3 e30 с V8 на рали Бургас
Е няма такъв звук .... дано утре се представи добре ...
http://www.youtube.com/watch?v=bv0Iwi4eOPA
http://www.youtube.com/watch?v=bv0Iwi4eOPA
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Re: m3 e30 с V8 на рали Бургас
Браво това е истината дано ги натупа всички! 
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Не бе то това С62

- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
- driftline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 m57tu2
Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Да ве то и на дядо москала върви наравно с тая Е30-ка.driftline написа:Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- driftmania
- кандидат ентусиаст
-
driftline написа:Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
Първо автомобилът се управлява от Денислав Шишев,който е на 18 години

- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
driftmania написа:driftline написа:Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
Първо автомобилът се управлява от Денислав Шишев,който е на 18 годиниВторо-моторът е от Е39 М5-400к.с.!Незнам какво си гледал в София,но тази кола и пилота откакто се състезават са винаги на почетната стълбица!За какви лади става въпрос,когато на дебюта му на Калояново завърши втори,като се има впредвид че се завъртя и остана последен,а след това макар и за малко поведе колоната!Хайде погледайте малко и извън софията и тогава коментирайте!А ладата е с мотор с14 от М3 Е30!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Няма кво да гледа извън София, щото и тука Ладите вървяха наравно с него...ама по алеята с боксовете след състезаниетоdriftmania написа:driftline написа:Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
Незнам какво си гледал в София,но тази кола и пилота откакто се състезават са винаги на почетната стълбица!За какви лади става въпрос. Хайде погледайте малко и извън софията и тогава коментирайте!А ладата е с мотор с14 от М3 Е30!
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- kiko
- старши ентусиаст

-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
driftline написа:Мисля, че беше това същото бмв на писта София те Ладите вървяха наравно с него.Макар, че имаше една Лада с мотор от бмв, но не знам какъв където вървеше повече от него.
каде ги видя тея лади че са наравно със него?може би като ги затваряше с една обиколка и си викаш я тея па заедно вървят а - komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
Струва ми се че не си си пил хапчетата
Що за глупости говориш
или си го дочул от някаде това 
- stakata_kn
-
ентусиаст
-
- Кара: e90 330i/e60 530d
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Ей това същото БМВ беше на бузлоджа на ралито преди няколко седмици непомня точно кога беше . Само по завоите нагоре Хондичките , голфчета , ладички квот се сетите отиват да си фърлят буталата . БМВ -то само избучи V8 - мака и го няма.
P.S. Незнам 18 годишен ли е . Аз разбрах че е 17 годишен пича който го кара и кара от 16 годишен. Това го разбрах от хора които неизпускат рали но все пак несъм на 100% сигурен.
P.S. Незнам 18 годишен ли е . Аз разбрах че е 17 годишен пича който го кара и кара от 16 годишен. Това го разбрах от хора които неизпускат рали но все пак несъм на 100% сигурен.
Lurking in the shadows
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2