Условия за не лоша зима :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Условия за не лоша зима :)

Мнение от blqsu4ko » 04 Ное 2009, 1:40

Някой с информация от златните мостове?
Live it like you Love it

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Ное 2009, 9:29

аз си търся такава добавка за колата.. Учим се от тоя простак за зимно каране.. :mhihi: http://vbox7.com/play:0cbd27e1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 04 Ное 2009, 10:05

RSxRacer написа:проверете си честотата на антифриза,спирачната система,светлини и т.н спазвайте дистанция и на 10кила нафта слагайте по литър 95 :!:

Абе колега може ли малко да разкажеш за тая работа литъра бензин за печките , от скоро съм печка и не ми е много ясно за какво иде на реч ? :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Ное 2009, 10:31

Еми, за да не замръзвала нафтата чувам някой слагат бензинец. Ама не ми се е случвало да замръзне нафтата в колата ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 04 Ное 2009, 21:17

промото се отлага вадете късите гащи :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Ное 2009, 14:32

DaDa написа:
RSxRacer написа:проверете си честотата на антифриза,спирачната система,светлини и т.н спазвайте дистанция и на 10кила нафта слагайте по литър 95 :!:

Абе колега може ли малко да разкажеш за тая работа литъра бензин за печките , от скоро съм печка и не ми е много ясно за какво иде на реч ? :oops:

от 8 години слагам бензин в нафтата и един път не е замръзнала... имам приятели дето слагат некви лудо струващи добавки и все се налага да размразяват после :mhihi: На 55 литра резервоар слагаш 50 нафта и 5 бензин или си правиш някакво такова съотношение,може и по-малко да е бензина,но да не е повече.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 05 Ное 2009, 19:23

Е ква е тя такава, при вас натрупало, тука не, а аз сложих нови зимни гуми алпин пилот и не смея да пързалям докато не завали, че ше заминат и тея мн бързо... Снощи не издържах и взех един завой доста подобаващо, ако пак ще става топло слагам "сликовете" отзад, ако не ДА ВАЛИ СНЯГ!!!
Изображение
E34, E38

Предишна

Назад към Извън Темата