За и против за противогрипните ваксини ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: За и против за противогрипните ваксини ?

Мнение от bigmurzi » 05 Ное 2009, 14:37

Против!Доста бавно ги рефрешват и ако трябва за всеки нов вирус да се бода :nono: .. взимам един Заебин и те така :mhihi:
Колкото по-малко химия, толкова по-малко химия! :weed:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 05 Ное 2009, 14:45

Грипа е долен маркетинг. Аз се ваксинирам с ПЪРВАКА! ЛАМАРИНА СЕЧЕ, камо ли 1 ВИРУС! НАЗДРАВЕ :bchug:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 05 Ное 2009, 15:03

против!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Ное 2009, 17:30

Ryapoff написа:...

антибиотици за вируси :shock: ... я иди на доктор, че може да се очистиш без да искаш ...
иначе твърдо напреки на ваксините... 95-6-та във фирмата, дето работех, предложиха безплатна ваксинация... като пример един от шефовете беше от първите ваксинирани... след 2 месеца едвам го спасиха...
тя кристал е дала теми за размисъл... но най-важното е, че времето за ваксиниране отдавна мина...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 компакт

Мнение от nani » 05 Ное 2009, 17:42

Твърдо против съм. Аз даже и лекарства пия, ако съм на умирачка. Иначе ям плодове, пилешка супа или бульон, 100 гр концентрат вечер, чесън и люти чушки. :oops:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Ное 2009, 17:50

ми.. то е просто (си мисля).

всяка година се събират мозъците и решават- базирано на приливите/отливите, статистиката и омешано със средното аритметично на броя мастурбиралите през последния месец разделено на тези дето са правили истински секс- предполагаме че най-разпространения вирус ще мутира в еди какво си- и ще направиме ваксина срещу този "еди какъв си" вид.

от там дали уцелват или не... е средно аритметично ... или среден пръст. все нещо средно е де.

аз лично съм против да ми се инжектират фишове от тотото... целулозата си я приемам по други начини.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 05 Ное 2009, 18:40

spens_82 написа:колега аз съм твърдо против тея измислени ваксини.сядаш вечерта със жената на по 200гр. домашна ракийка и трошийка,после вади една кана хубаво домашно винце със някой суджук и после нека да има измислени грипове 8)

Е тази ваксина я инжектираме у нас всяка вечер и проблеми няма никакви ;)
:yes:

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 05 Ное 2009, 19:53

И аз съм против. Добри отзиви за ваксините не съм чула.
За последните 10 години най-много зимата някоя настинка да ме хване.
Dare To Dream

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Ное 2009, 19:54

Мишел написа:
spens_82 написа:колега аз съм твърдо против тея измислени ваксини.сядаш вечерта със жената на по 200гр. домашна ракийка и трошийка,после вади една кана хубаво домашно винце със някой суджук и после нека да има измислени грипове 8)

Е тази ваксина я инжектираме у нас всяка вечер и проблеми няма никакви ;)
:yes:

Това лечение обаче има стринични ефекти :mhihi:
Които най-добре се повлияват от шкембе чорба :lol:

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 05 Ное 2009, 23:35

Bogat-Beden написа:
© написа:иначе за сега освен с Тамифлу, този грип май няма с какво друго да се лекува. А доколкото разбрах в момента върлува единствено свински грип.
плюс Реленца и римантадин.

Днес отивам при личната лекарка болен от грип (най-вероятно от свински, то май друг в момента и няма) и си говорим за противовирусни препарати и какво ми казва тя за Тамифлу - "няма да ти изписвам, че е КАНЦЕРОГЕННО" и аз така :shock: Смятайте на какво са готови фармацевтичните компании за печалба ... Та от лекарствата само Инфлуцид като лек срещу грипа, ама нали е хомеопатично та не може много лесно да се намери по аптеките, а е страшно ефикасно. Другото си е класика в домашното лечение - вино, ракия и повече праз и чесън :mhihi:

Иначе по темата - твърдо ПРОТИВ ваксините :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Ное 2009, 23:38

Конкретно за Тамифлу се твърди, че пациентите, които го приемат изкарват грипа по-зле тъй като страдат от множеството му странични ефекти и не получават никаква реална полза в борбата с грипа от него. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 06 Ное 2009, 12:27

ПРОТИВ, макар и още да съм болен, и при личната не съм ходил.
Първите дни щях да умра, кашлица с болки в гърдите,болки в гърлото, хрема, главата ме болеше, не ми се ядеше нищо, 2 дена не можех да спа, събуждах се през 2 часа...температура мисля че нямах.... 2 дена по-късно като почнах да се наспивам нормално една сутрин се събудих, така ми беше присъхнало гърлото, че не можех да дишам - буквално. След като се напих с вода, 20 минути не можех да спра да кашля... абе виждах си некролога. :mhihi:
От чайовете с мед, файда не видях, та отидах до аптеката и си взех един сироп(мукосолван) със едни хапчета за смучене(за гърло), 10-тина лв някаде излезе, отделно банани, лимони.. каквото се сети човек, и сега съм много по-добре, само хремата и съвсем лека кашлица остана. :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Ное 2009, 12:49

Вчера ходих на доктор, каза ми какви хапове да си купя, аз и казах, че съм добре и не искам да се тъпча с химия, защото разваля имунната система. Тя ми каза, че съм прав, и ако не се почувствам зле, да не си купувам нищо, само от онези бонбони за смучене, но имам по-добри вкъщи. Също така направих грешката да си купя тамифлу - свършило в аптеките, та ходих до болницата, да съм го почнел профилактично. Купих го за успокоение на нашите, още не съм го разопаковал. Май ще го дам на някой, който не може да си намери, а му трябва. Отивам да си сокоизтискам ябълки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Ное 2009, 13:11

То на тия хапчета за смучене ако им прочетеш листовката съм сигурен, че и тях ще изхвърлиш :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Ное 2009, 15:03

bum_bum написа:То на тия хапчета за смучене ако им прочетеш листовката съм сигурен, че и тях ще изхвърлиш :mhihi:

Говорех за бонбони Сушард :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата