Как лекувате разбитите си сърца
Модератор: Общи модератори
- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
Re: Как лекувате разбитите си сърца
SKISA написа:бе как ше ме засегнеш па ти бе!? засегнатия си ти!! дай ако си решил с таа вече да сте русия vs джърмани и дай скапето да я праиме форумно зависима и сексуална робиня .....!!![]()
каам ти пак съвсем сериозно-форума помага в такива моменти ,дори и да чуеш саом глупости като моите!! тва е като психо-терапия....
Наистина ме разсмяхте.... наистина ,форумите лекуват ... а вашия е весел ..ще го чета ,чета ,чета и ще се излекувам . Апропо skisa ,мноооого твои теми и разкази съм чел ... уникални са
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
неа се пуашиш ,копеуе...!!!
кораба потъва бавно!
вода има за сички......
глеай са! за секи случай я питай кво аресва! алфа или бмв! ако ти кае тва с "а" дето почва-бегай ,ма бегай далече!! щото или е кьорава ,или спи с кьорав! щото то алфа,алфа,ма......!! се пак сичко си има граници! начи мое да зарежеш свестен човек, ма да каеш ,че алфа е кола ,са секо нещо си има граници ,сека глупост си има край....
кораба потъва бавно!
вода има за сички......

глеай са! за секи случай я питай кво аресва! алфа или бмв! ако ти кае тва с "а" дето почва-бегай ,ма бегай далече!! щото или е кьорава ,или спи с кьорав! щото то алфа,алфа,ма......!! се пак сичко си има граници! начи мое да зарежеш свестен човек, ма да каеш ,че алфа е кола ,са секо нещо си има граници ,сека глупост си има край....
- Stefan Caromov
- Потребител
-
SKISA написа:неа се пуашиш ,копеуе...!!!
кораба потъва бавно!
вода има за сички......![]()
Хе хе хе , тя беше от вашата секта ... едни 6-ци едни работи по снимките в скайп майп ,ама аз я внедрих у правата вЕра ... скии сега снимката у скапО , един спайдър черен ,брера ,едно слънце ,едни работи ....
С теб бих искал да се запозная ..... увлекателен си и някак си ме караш да се ми е весело и да забравям проблемите .....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Stefan Caromov написа:SKISA написа:неа се пуашиш ,копеуе...!!!
кораба потъва бавно!
Хе хе хе , тя беше от вашата секта ... едни 6-ци едни работи по снимките в скайп майп ,ама аз я внедрих у правата вЕра ... скии сега снимката у скапО , един спайдър черен ,брера ,едно слънце ,едни работи ....
С теб бих искал да се запозная ..... увлекателен си и някак си ме караш да се ми е весело и да забравям проблемите .....
копеле ,таа съм у мандрамуцал!!! ма понеже си удари главата у таблата на кревата и от тогаа нещо и стана и почна да говори за алфи и омеги! неа се притесняваш-те такива по-добре да не спиш до тех! то тва е се едно да ти е лошо и да не мое да повърнеш! я си фани некоя талянска мома да ти тачи ......ъъъ ----- тва кво беше -брера!? тва да не е некоя бара у маалата ,дето се плицикат непосветените!!
не бе ако треа ше се видиме ,ма са като те глеам къв си депресантиран по-добре да не ти покаам мойта ,щото съвсем ше се депресираш.....

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

П.П. Изображенията са само с фигуративна цел и имат слаба връзка с действително използваните средства от лирическите герои в БГ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Stefan Caromov
- Потребител
-
SKISA написа:Stefan Caromov написа:SKISA написа:неа се пуашиш ,копеуе...!!!
кораба потъва бавно!
копеле ,таа съм у мандрамуцал!!! ма понеже си удари главата у таблата на кревата и от тогаа нещо и стана и почна да говори за алфи и омеги! неа се притесняваш-те такива по-добре да не спиш до тех! то тва е се едно да ти е лошо и да не мое да повърнеш! я си фани некоя талянска мома да ти тачи ......ъъъ ----- тва кво беше -брера!? тва да не е некоя бара у маалата ,дето се плицикат непосветените!!
не бе ако треа ше се видиме ,ма са като те глеам къв си депресантиран по-добре да не ти покаам мойта ,щото съвсем ше се депресираш.....
Първата ми сериозна беше талянка ,ма не от ромско а от милано .... пет години ,от тогаа `аресах талянските бангии и жени и те тука ,да си признаем бъркат ми у нервата

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
SKISA написа:неа се пуашиш ,копеуе...!!!
кораба потъва бавно!

Да кажа и аз сега нещо по темата... Аз сега съм на път май да приключа с една 3 годишна връзка... Ама тва с алфите,дето ти го казва колегата е вярно,да знаеш

Земи колега заеби тая водка. Обърни внимание на себе си и на приятелите си. Усъвършенствай се. И ела гледай после кво става. Направо такива с БМВ-та щи налитат

- Stefan Caromov
- Потребител
-
Благодаря ви момчета и момичета .... доста се успокоих душевно и ще успея за пръв път от 3 дни да поспя ,макар и за малко ::))
Годинките нямат значение, дори тука в българско мадамките лапат на по възрастни щот им е писнало от пишлемета!!
Много мъже страдат от собствената си наивност т.е, че прекалено много си слагат присърце нещата, тва кви болки носи- не е иситна!!!!!!!!!! На пръв поглед ми се струва, че имаш много други грешки няма ти ги посочвам всичките (предполагам си й бил нейната орбита, може и да греша), но запитвал ли си се защо си й намръзнал?? аджеба, ако се е загледала по друг, давал ли и е нещо повече и т.н да разбереш грешката в кой телевизор е.. Научи се да живееш в хармония със себе си, просто не си слагай присърце (е, може малко, ако мацката е класна), гледай си кефа и ще видиш как ще се подобрят положително нещата, приеми всичко като игра. Нормално е да грешим, ненормално е правим грешки на едни и същи места, и аз като всички съм си патил... нооооо в момента живея самичък, не работя (студент) и ми готвят и чистят 3 мацки(дори не ги лъжа), едната от която бивша, згафи и сега само дето не ми се моли на колене, ама .... 
повече по темата, тва не е нагласено!! http://www.youtube.com/watch?v=8RfqvL8ejas

повече по темата, тва не е нагласено!! http://www.youtube.com/watch?v=8RfqvL8ejas
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bogat-Beden
-
-
Кажи честно!!acer написа:и ми готвят и чистят 3 мацки(дори не ги лъжа),

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Bogat-Beden написа:Кажи честно!!acer написа:и ми готвят и чистят 3 мацки(дори не ги лъжа),![]()
И аз почнах да се замислям,па миналата година бях и аз студент в Пловдив. Почвам да съжалявам,че прекъснах

- Bogat-Beden
-
-
Омбре,тия мухерес нещо локас ми се чинят...Barovski написа:Bogat-Beden написа:Кажи честно!!acer написа:и ми готвят и чистят 3 мацки(дори не ги лъжа),![]()
И аз почнах да се замислям,па миналата година бях и аз студент в Пловдив. Почвам да съжалявам,че прекъснах

Или малко по биехас ше доат...

Онтопик...

Вие манете тва, къв учител имам- една днеска идва при въпросния и му вика - ти може си опъвал целия поток, па мен нема ме цункаш. Щях да се задава, ядох 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
За мен лично най-доброто лекарство са приятелите..или някое ново познанство, колкото да се разсеям.
Също и обичам да шофирам с часове.
В такива моменти гледам да не се затварям в себе си, защото иначе депресията става много по-дълбока. Гледам да ангажирам умът си с нещо или нечйи чужд проблем и това е. Пък ако и мога да помогна на някой с нещо, е истинска радост за мене. Колкото и да го мислиш, нещо което вече е счупено, няма смисъл да лепиш. То никога не може да бъде същото. Щом така е станало, така е трябвало да стане. Животът е пред теб.
Също и обичам да шофирам с часове.
В такива моменти гледам да не се затварям в себе си, защото иначе депресията става много по-дълбока. Гледам да ангажирам умът си с нещо или нечйи чужд проблем и това е. Пък ако и мога да помогна на някой с нещо, е истинска радост за мене. Колкото и да го мислиш, нещо което вече е счупено, няма смисъл да лепиш. То никога не може да бъде същото. Щом така е станало, така е трябвало да стане. Животът е пред теб.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Ама тоя форум верно взе че се превърна в клуб на неудачниците
То не че аз точно трябва да го кажа
ама то бива бива, ама всички рев, сълзи, сополи
Ако трябва идете на психиатър, нещо а-у
Иначе да ви развия темата и да не съм офф, аз мойто не го лекувам въобще
Изкарвам си яда месеци наред на който ми падне и по някое време всичко си отминава

То не че аз точно трябва да го кажа

Ако трябва идете на психиатър, нещо а-у

Иначе да ви развия темата и да не съм офф, аз мойто не го лекувам въобще

Изкарвам си яда месеци наред на който ми падне и по някое време всичко си отминава