Как лекувате разбитите си сърца
Модератор: Общи модератори
- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
Re: Как лекувате разбитите си сърца
Че праим най верното , заминавам след малко ....При леля ми , от там ще пообиколим милок и дано се върна с трезва тиква ,след десетина дни ще кажа как съм
Skisa Много помогна ,дай боже такъв да има всеки до себе си за приятел ......
А сия бегам бързо щото треа багажи да стягам ,че 2000 км ме чакат близо и после обратно у пустущта ха ха ха
Skisa Много помогна ,дай боже такъв да има всеки до себе си за приятел ......
А сия бегам бързо щото треа багажи да стягам ,че 2000 км ме чакат близо и после обратно у пустущта ха ха ха
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ти си изневерявал , пак после се чустваш гузен
Еи това мъжете сме ебати пичовете 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....всеки е имал такива моменти....
аз от опит да кажа- излезнах от една 10-годишна връзка, което си беше почти брак!
първото чувство беше....самота.... прибираш се у вас, там не те чака никой...намираш вещите по местата, нея я няма....много гадно.
но тук идват приятелите- ВСЯКА вечер с някой! напред-назад! купони! напивания! бмв-та....колко вечери съм прекарвал в гаража- например ДА СИ ЧИСТЯ ДЖАНТИТЕ и да поркам бира....просто чакаш времето да мине. при мен мина и дойде следващата мацка. а си мислех, че никоя повече нямада ме погледне....така става с 99,99999% от хората. останалите 0,00001% обръщат резбата

аз от опит да кажа- излезнах от една 10-годишна връзка, което си беше почти брак!
първото чувство беше....самота.... прибираш се у вас, там не те чака никой...намираш вещите по местата, нея я няма....много гадно.
но тук идват приятелите- ВСЯКА вечер с някой! напред-назад! купони! напивания! бмв-та....колко вечери съм прекарвал в гаража- например ДА СИ ЧИСТЯ ДЖАНТИТЕ и да поркам бира....просто чакаш времето да мине. при мен мина и дойде следващата мацка. а си мислех, че никоя повече нямада ме погледне....така става с 99,99999% от хората. останалите 0,00001% обръщат резбата

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Аз просто съм мъж. И правя това което един мъж трябва да направи в случая, а то е .. да бъде мъж. Използвай времето за себе си !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Братче, у 'сички автофоруми ли си я пуснал тая тема?
Явно мъката е наистина голяма, ама като гледам, ще се оправиш.
Аз вече ти написах какво мисля, ама и тук колегите хубави съвети дават, еле пък SKISA.

Явно мъката е наистина голяма, ама като гледам, ще се оправиш.

Аз вече ти написах какво мисля, ама и тук колегите хубави съвети дават, еле пък SKISA.

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
И като се върнеш да кажеш колко жабчета си разкрачил.Да не си сложиш катинар сега ейй.

Еми. честито, Стефане!
Добре дошъл в клуба, и аз от 2 седмици съм там.
Най-важното е да не се заседяваш на едно място, да си измисляш някакви занимания да минава времето. Никой не е казал, че е лесно, но ще мине някоя друга седмица и ще се оправиш.
Живей си живота активно, това е!
И недей го мисли много!
Успех!
Добре дошъл в клуба, и аз от 2 седмици съм там.
Най-важното е да не се заседяваш на едно място, да си измисляш някакви занимания да минава времето. Никой не е казал, че е лесно, но ще мине някоя друга седмица и ще се оправиш.
Живей си живота активно, това е!
И недей го мисли много!
Успех!

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Я и аз малко да използвам темата на колегата... че гледам интересни отговори се дават,и рекох и аз да споделя.
Значи с мойта приятелка сме близо вече 3 години заедно. Сичко досега - ОК. Да,обаче,сега на мене ми се наложи да дойда за малко в Испания,тя стана студентка в Свищов... Правехме си преди едни планове за бъдещето,едни такива бяха... Сега изведнъж тя почва да си прави някви планове,в които аз като че ли нямам място. Разговаряхме с нея няколко пъти досега. Ревнив съм бил,нам си къв съм бил... Обаче като види,че съм си добавил някое момиче във фейсбук към приятелите и полудява
общо взето все нещо съм и виновен,тя може да прави разни неща,които в същото време на мене не са ми разрешени (опитва се един вид да ме определя). Давам пример - примерно тя като е ядосана и като земе да зее нещо - няма проблем,но ако аз съм изнервен нещо и ако почна да викам - къв съм бил аз,че да държа такъв тон... И ей такива разни... Зех да се замислям едно такова. Много е сложна работата. Вие как бихте постъпили - приключвате с тая връзка или продължавате и се мъчите да оправяте нещата (като през тея 3 години когато е имало проблем - все вие правите нещо,за да се оправят нещата).
Нещо като че ли се уморих вече...
Значи с мойта приятелка сме близо вече 3 години заедно. Сичко досега - ОК. Да,обаче,сега на мене ми се наложи да дойда за малко в Испания,тя стана студентка в Свищов... Правехме си преди едни планове за бъдещето,едни такива бяха... Сега изведнъж тя почва да си прави някви планове,в които аз като че ли нямам място. Разговаряхме с нея няколко пъти досега. Ревнив съм бил,нам си къв съм бил... Обаче като види,че съм си добавил някое момиче във фейсбук към приятелите и полудява

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Barovski написа:Я и аз малко да използвам темата на колегата... че гледам интересни отговори се дават,и рекох и аз да споделя.
Значи с мойта приятелка сме близо вече 3 години заедно. Сичко досега - ОК. Да,обаче,сега на мене ми се наложи да дойда за малко в Испания,тя стана студентка в Свищов... Правехме си преди едни планове за бъдещето,едни такива бяха... Сега изведнъж тя почва да си прави някви планове,в които аз като че ли нямам място. Разговаряхме с нея няколко пъти досега. Ревнив съм бил,нам си къв съм бил... Обаче като види,че съм си добавил някое момиче във фейсбук към приятелите и полудяваобщо взето все нещо съм и виновен,тя може да прави разни неща,които в същото време на мене не са ми разрешени (опитва се един вид да ме определя). Давам пример - примерно тя като е ядосана и като земе да зее нещо - няма проблем,но ако аз съм изнервен нещо и ако почна да викам - къв съм бил аз,че да държа такъв тон... И ей такива разни... Зех да се замислям едно такова. Много е сложна работата. Вие как бихте постъпили - приключвате с тая връзка или продължавате и се мъчите да оправяте нещата (като през тея 3 години когато е имало проблем - все вие правите нещо,за да се оправят нещата).
Слагаш край и не се занимаваш, правиш се на непукист (щом досега не си го направил, значи не си - но се налага) и наблюдавап какво се случва.... ако тя се опита да направи нещо за да те задържи - ОК....... ама ако не си мръдне пръста, значи не иска да е с тебе.... но поне ще и е гадно, че ти си я заебал....
Относно темата.... Аз лично след връзка която трае минимум 1 година, с по-силни чувства лекувам с някой много близък приятел и чаша водка (умерено) да си поплача малко, да си излея мъката, да се отпусна и на следващия ден не е истина колко свеж и освободен се чувствам!
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Викаш на тебе Фройд не ти требеTransportera написа:бой,ебън и сръбска музика

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bogat-Beden написа:Викаш на тебе Фройд не ти требеTransportera написа:бой,ебън и сръбска музика![]()
кой е па тоа фройд

Е*хти форума, е*хти чудото. Толко мъка на едно интернет място рядко може да се види
. По темата - аз лекувам всяка загуба с приятели - нали, след като изгубиш нещо, започваш да цениш това, което имаш.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
авторът на тази песен http://vbox7.com/play:eecafab1_65536_kb_sec_ написа:Bogat-Beden написа:Викаш на тебе Фройд не ти требеTransportera написа:бой,ебън и сръбска музика![]()
кой е па тоа фройд![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили