часовников механизъм
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
часовников механизъм
та - купих си една печка за банята. обаче ми писна да я включвам и изключвам и все да я чакам да стопли....
искам да я боцна в едни часовник и той да си я пуска и спира автоматично. проблема ми е, че ми трябва такъв механизъм, който да се вкл. в контакта. а на пазара има все разни китайски ментаци, които са ми супер-грозни......
някой да има идеи по въпроса?
искам да я боцна в едни часовник и той да си я пуска и спира автоматично. проблема ми е, че ми трябва такъв механизъм, който да се вкл. в контакта. а на пазара има все разни китайски ментаци, които са ми супер-грозни......
някой да има идеи по въпроса?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Re: часовников механизъм
повечето са до 3.5квт
обикновенно китайските карат по една две години на натоварване от около 3квт, така че може да пробваш и тях
пробвал съм на кафемашина
обикновенно китайските карат по една две години на натоварване от около 3квт, така че може да пробваш и тях
пробвал съм на кафемашина
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Че тая печка няма ли си термо-реле да спира когато затопли?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
има термореле, ама аз искам да се изключва изобщо примерно денем, когато съм на бач. а не само да поддържа температура.
да - китайските и аз съм чувал, че карат по толкова....
да - китайските и аз съм чувал, че карат по толкова....
my mods:
4 мнения
• Страница 1 от 1