Средство за защита с/у мръсните помияри
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: Средство за защита с/у мръсните помияри
преди време когато баща ми купи кучегона това беше нещо ново за мен и затова го използвах постоянно и нито веднъж куче не е реагирало по различен начин освен да избяга но дори и да има различни случаи те са нищожен процент -общо взето повече ни притесняват бездомните кучета а те са помияри и бягат яко от това устройство
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тоя кучегон хем работи мех не... Лятото си бях взел като карам мотора понякога се събират глутници и като те пресрещанат
Някой кучета бягат, но пък има такива дето не реагират особенно, случвало ми се е едно куче да тръгне срещу мен, добре че е добро искаше да си играеме май... А кучегона беше американски, не китаиски, абе сума...

Някой кучета бягат, но пък има такива дето не реагират особенно, случвало ми се е едно куче да тръгне срещу мен, добре че е добро искаше да си играеме май... А кучегона беше американски, не китаиски, абе сума...

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Значи извода е,че е трябвало да изкараме брадва от мазата и да му разцепя китарата на тоя мръсен питбул,а после да закича собственика с червата му като го разпоря

8.32
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Като им пусна една пиратка тригърмова и развиват светлинна скорост в обратната посока.
Huku написа:Като им пусна една пиратка тригърмова и развиват светлинна скорост в обратната посока.
Зимата хвърлих на едно много голямо, отиде да я яде

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Абе пускате му един гладен виетнамец, въоръжен с нож, вилица и кана червено вино, пък да видим дали ще е толкоз корназ псето 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Zagy написа:Най-удачният вариант е газовия пищов - комбинацията от трясъка при изстрел плюс едни хубаво подлютени патрони не може да се сравни с нищо друго. А и ако помияра е достатъчно близко може бая да го изгориш. И още нешо - по куче ВИНАГИ се стреля по два или дори три пъти - никога само веднъж.
Надявам се да съм бил полезен и се надявам никога да не ти се наложи да ми ползваш съвета
Най-сигурният вариант

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Кучегонът НЕ Е ефективен! Повечето кучета се дразнят и бягат от него, но не са единични случаите, при които ултразвукът постига обратен ефект и просто кучето се разярява още повече.
Най-добрия вариант е огнестрелно оръжие от 9х19 нагоре... Но ако нямаш възможност за такова, си вземи приличен газов пистолет с кафеви "кучешки" патрони, като гледаш да вземеш от възможно най-скъпите патрони, че иначе вероятността да ти засече пистолета е прекалено голяма.
Най-добрия вариант е огнестрелно оръжие от 9х19 нагоре... Но ако нямаш възможност за такова, си вземи приличен газов пистолет с кафеви "кучешки" патрони, като гледаш да вземеш от възможно най-скъпите патрони, че иначе вероятността да ти засече пистолета е прекалено голяма.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
За питбули незнам как се държат конкретно, но не съм срещал куче, което като се затичам към него и почна да го ритам да не избяга с квичене. Номера при кучетата е да ги нападнеш пръв. Гадовете надушват когато те е страх и още повече нападат. Сега съм решил да правя засада на една глутница
Племеника се оплаква, че като отива на училище почти винаги го нападат едни пумяри от една автокъща. Колегата sachs да каже колко са зли те са до негоия сервиз 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Точно па тия пумяри до бат Кольо както си лаят като им свирнеш и почват да ти се радват... Не е проблема в кучетата май..
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
bum_bum написа:Точно па тия пумяри до бат Кольо както си лаят като им свирнеш и почват да ти се радват... Не е проблема в кучетата май..
Е племеника е 5 клас все пак и явно го е страх. Но все пак ще им направя едно посещение скоро

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Действай, щом така смяташ, че ще оправиш нещата.
А тези кучета пуснати ли са? И ако са пуснати, могат ли да излизат на улицата?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Реално най- доброто средство си остава желязното самообладание и човек да не се издава, че го е страх, може да звучи тъпо, но е факт.
Никой не мое ма връне на селу!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://www.youtube.com/watch?v=cgZZiXPajAc
важно е самообладанието, да. случвало да изплаша немска овчарка и се гледахме към 5 мин доакто ме лаеше, но накрая се отказа...
важно е самообладанието, да. случвало да изплаша немска овчарка и се гледахме към 5 мин доакто ме лаеше, но накрая се отказа...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4