Самостоятелно поръчване от dealextreme или ebay?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Самостоятелно поръчване от dealextreme или ebay?
Здравейте!
Харесал съм си някои неща от тези сайтове и ми се иска да рискувам и да си ги поръчам без посредник.
Бих искал да попитам някой, който се е занимавал с това - каква карта ти трябва за плащане през paypal, как точно става поръчката и какво трябва да се знае за доставката - как идва - с куриер ли, какво, и как могат да се избегнат проблеми на митницата.
Ще съм много благодарен на отзовалите се
Харесал съм си някои неща от тези сайтове и ми се иска да рискувам и да си ги поръчам без посредник.
Бих искал да попитам някой, който се е занимавал с това - каква карта ти трябва за плащане през paypal, как точно става поръчката и какво трябва да се знае за доставката - как идва - с куриер ли, какво, и как могат да се избегнат проблеми на митницата.
Ще съм много благодарен на отзовалите се

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: Самостоятелно поръчване от dealextreme или ebay?
в paypal с visa или mastercard няма да имаш проблеми, там е описано в стъпки как точно да вкараш картата и да я верифицираш
за ebay гледай продавача да има добър feedback
за митниците, от dealextreme обикновенно ги маркират с по ниска стойност или като подарък и до сега винаги са ми идвали директно до пощата
от ebay е каквото се разбереш с продавача, повечето (особено тези не от USA) се навиват да маркират по-ниска стойност на пакета
но въпреки това ако е нещо обемисто, минава през митницата, където може да се осъмнят в реалната стойност и да те карат да правиш разпечатка от плащането през paypal. Но тя пък не е проблем да се едитне така че да отговаря стойността на пакета.
Тъпо но ми се случи и това :>
за ebay гледай продавача да има добър feedback
за митниците, от dealextreme обикновенно ги маркират с по ниска стойност или като подарък и до сега винаги са ми идвали директно до пощата
от ebay е каквото се разбереш с продавача, повечето (особено тези не от USA) се навиват да маркират по-ниска стойност на пакета
но въпреки това ако е нещо обемисто, минава през митницата, където може да се осъмнят в реалната стойност и да те карат да правиш разпечатка от плащането през paypal. Но тя пък не е проблем да се едитне така че да отговаря стойността на пакета.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Благодаря!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Една добавка ако не искаш да си правиш кредитна карта може и с дебитна Виза електрон да си направиш пайпала.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Fking написа:но въпреки това ако е нещо обемисто, минава през митницата, където може да се осъмнят в реалната стойност и да те карат да правиш разпечатка от плащането през paypal. Но тя пък не е проблем да се едитне така че да отговаря стойността на пакета.
При онея изедници дето ми взеха 5лв за 10 минути интернет, срещу входа на митницата едитва нали

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
От dealextreme съм поръчвал и те пишат всичко като gift и няма проблеми по митници.
От dealextreme качествени ли са стоките? Имам впредвит издържат ли година (например аз мисля да си купя светодиоди).
///peter написа:Fking написа:но въпреки това ако е нещо обемисто, минава през митницата, където може да се осъмнят в реалната стойност и да те карат да правиш разпечатка от плащането през paypal. Но тя пък не е проблем да се едитне така че да отговаря стойността на пакета.
При онея изедници дето ми взеха 5лв за 10 минути интернет, срещу входа на митницата едитва нали
хаха, тия боклуци ми искаха 5лв за да ми принтират ЕДНА страница. Скарах им се и отидох до магазинчетата при авто-гарата, където ми принтираха за 10ст.
А едитването го направих у нас, не исках да си влизам в paypal-a от комютрите на тези олигофрени.
Ryapoff написа:От dealextreme качествени ли са стоките? Имам впредвит издържат ли година (например аз мисля да си купя светодиоди).
Те имат хиляди стоки, аз съм си поръчвал 10-ки неща от там и от всичко съм доволен. Някои неща са със страхотно качесто дори.
Имам едно фенерче което там е 15$, после го видях брандирано от американска фирма да се продава за 150$ (свети наистина уникално)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Специално за диодните крушки от там си взимах и като ми се наложи да ги свалям всички ги свалих на 2 части 

- крив кюнец
-
dealextreme са много коректни. От 15 поръчки на един приятел всичките са без проблемни и точни.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз мога да кажа само за ибей че по принцип са много коректни повечето продавачи,от теб зависи от кой ще пазаруваш!
Купувал съм от там от двигател до обувки
и не съм имал никакви проблеми!Повечето стоки са качествени и ще останеш доволен от нещата.Регистрацията в Пейпал е песен и става много бързо-100% сигурност за парите ти
Купувал съм от там от двигател до обувки

13 мнения
• Страница 1 от 1