За всички улични състезатели!!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: За всички улични състезатели!!
На мен определено ми въздействат снимки и клипове от този род...дори и зад волана.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Отвратителни снимки , поне да беше махнал труповете
Трябва да има все някаква цензура или поне казвай , че пускаш снимки на размазни хора , със червата отвън

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Утре всеки да си хареса по един труп-симпатяга,да си принтира снимката му и да си я сложи отпред на таблото да си я гледа отвреме навреме.
Аз се рових половин час в снимките ама не можах да намеря това което търся--руса мацка с липсваща долна челЮст размазана на предната седалка на Е46 М3 а десния имплант на силиконЯ и хвръкнал на предния капак.Някой да помогне???
Аз се рових половин час в снимките ама не можах да намеря това което търся--руса мацка с липсваща долна челЮст размазана на предната седалка на Е46 М3 а десния имплант на силиконЯ и хвръкнал на предния капак.Някой да помогне???
- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
jordanpar написа:Аз се рових половин час в снимките ама не можах да намеря това което търся--руса мацка с липсваща долна челЮст размазана на предната седалка на Е46 М3 а десния имплант на силиконЯ и хвръкнал на предния капак.Някой да помогне???
Това искам да го видя

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
BuLdwAiZeR написа:jordanpar написа:Аз се рових половин час в снимките ама не можах да намеря това което търся--руса мацка с липсваща долна челЮст размазана на предната седалка на Е46 М3 а десния имплант на силиконЯ и хвръкнал на предния капак.Някой да помогне???
Това искам да го видя
май и двамата нищо не казахте

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bigmurzi написа:BuLdwAiZeR написа:jordanpar написа:Аз се рових половин час в снимките ама не можах да намеря това което търся--руса мацка с липсваща долна челЮст размазана на предната седалка на Е46 М3 а десния имплант на силиконЯ и хвръкнал на предния капак.Някой да помогне???
Това искам да го видя
май и двамата нищо не казахте
По-малоумно изказване от това на жорданпар не бях , виждал - ало психиатрията ?
- jordanpar
-
-
Ами който не разбира от сарказъм явно му пречи умствения багаж
P.S.-сарказъм - Ехидна ,язвителна бележка.С насмешка. Вмятам в разговора сарказми.
Аче,уточнението е за теб мойто момче и за колегата дето според него не сме казали нищо.Не става само с ядене момчета,требе и акъл.

P.S.-сарказъм - Ехидна ,язвителна бележка.С насмешка. Вмятам в разговора сарказми.
Аче,уточнението е за теб мойто момче и за колегата дето според него не сме казали нищо.Не става само с ядене момчета,требе и акъл.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Добре си изял тълковния речник
Нямам нищо против сърказма ти, ама некрофилията ми е непонятна и необяснима като явление ..
В тоя ред на мисли се сетих за един виц - "ти как ги обичаш, прясно умрели или поразложили се малко?
-ми на 1-2 дни ..
-е защо?!
-ми където го бодна и там влиза.."

Нямам нищо против сърказма ти, ама некрофилията ми е непонятна и необяснима като явление ..

В тоя ред на мисли се сетих за един виц - "ти как ги обичаш, прясно умрели или поразложили се малко?
-ми на 1-2 дни ..
-е защо?!
-ми където го бодна и там влиза.."

- jordanpar
-
-
Май продължаваш да не вдяваш,а?
- bigmurzi
- драфтаджия
-

не бе, много исках да го кажа на някой а тука аудиторията е най-голяма, по-големи сте от БТВ ей!

просто не ми хареса изказването ти и на колегата след теб .. може би сърказмът ти е бил неуместен,м?

- jordanpar
-
-
Като не ти харесва не го коментирай,аз така правя с нещата които не харесвам--отминавам ги без да ги удостоя с внимание.
Както и има ЛС където лично можеш да ми пишеш мнението си по въпроса,а не да търсиш публичност за нещо междуличностно.
Или може би пак не вдяна,което ме кара вече да си мисля на кого му би било трудно да осмисли написаното.
Както и има ЛС където лично можеш да ми пишеш мнението си по въпроса,а не да търсиш публичност за нещо междуличностно.
Или може би пак не вдяна,което ме кара вече да си мисля на кого му би било трудно да осмисли написаното.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Незнам, но ми се струва, че това е ненормална работа с постването на такива снимки...
На живо веднъж малко преди Севлиевските ханчета станах очевидец на челен удър на автомобил Жигула в Маз още не бяха дошли от КАТ сутринта около 6:30 бяхме 2 коли само и гледката беше подобна.... слязохме с цел да спасяваме, но в колата беше някакъв ад... кръв карантия и миризма на лайна... двамата бяха разкъсани... шофьора на Маза слезе от камиона цялата му глава в кръв на банкета повърна от ужас и припадна.... Цяла седмица не ми се ядеше нищо, постоянно това ми беше пред очите... не пожелавам на никой да стане свидетел на такава касапница
На живо веднъж малко преди Севлиевските ханчета станах очевидец на челен удър на автомобил Жигула в Маз още не бяха дошли от КАТ сутринта около 6:30 бяхме 2 коли само и гледката беше подобна.... слязохме с цел да спасяваме, но в колата беше някакъв ад... кръв карантия и миризма на лайна... двамата бяха разкъсани... шофьора на Маза слезе от камиона цялата му глава в кръв на банкета повърна от ужас и припадна.... Цяла седмица не ми се ядеше нищо, постоянно това ми беше пред очите... не пожелавам на никой да стане свидетел на такава касапница
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2