Как лекувате разбитите си сърца
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Как лекувате разбитите си сърца
flame написа:Е.Димитров написа:ако си пич-ше чукаш,ако си влюбчив олигофрен ,съдбата ти е да висиш пред компютъра и да точиш лиги
Малко брутално казано, но принципно има нещо вярно
попринцип, малко комплексарско ако питаш мен

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:попринцип, малко комплексарско ако питаш мен
Абсолютно..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
E са комплексарско.. В тоя форум сички са биячи и ебачи. Ама като ги знам, виртуалните биячи, дето съм ги виждал на живо, че са по 50 кила си представям кви са и ебачите 

bum_bum написа:E са комплексарско.. В тоя форум сички са биячи и ебачи. Ама като ги знам, виртуалните биячи, дето съм ги виждал на живо, че са по 50 кила си представям кви са и ебачите

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз не знам ,обаче що комплексирате колегата!!???
не са то хуу да го разтушиме малко при таа голема мъка ,дето го е налегнала ,ма са па зорлем да бутаме ората у трапа не е оферта...
не са то хуу да го разтушиме малко при таа голема мъка ,дето го е налегнала ,ма са па зорлем да бутаме ората у трапа не е оферта...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:E са комплексарско.. В тоя форум сички са биячи и ебачи. Ама като ги знам, виртуалните биячи, дето съм ги виждал на живо, че са по 50 кила си представям кви са и ебачите
Kакто винаги прав...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:M2PR написа:попринцип, малко комплексарско ако питаш мен
Абсолютно..![]()
Може всякак да се нарече от различните хора,ако си дебела,тъпа и грозна -тогава възприятието ти за околният свят е една и всички дето не те харесват са идиоти
Ако си пич ,изкарваш пари с акъла,не ги ръсиш като "банкомат пред циганска опашка" и обичаш живота-това е суровата истина
Ако си форумна нинджа,но на живо си заформен кръгал идиот-това е недостижима цел (секса)
Ако си с празен поглед,мазна косица и макдонълс е изискан ресторант за теб,а всяка женица за теб се състои от цици и задник,то за теб по друг начин са нещата
Ако си нек'ва кифла без никакви реални шансове у живота но с огромно самочуствие,насадено от майката и бащата като защитна реакция срещу агресията на съучениците си-то това мое определение никак няма да ти хареса
Замислете се,какво давате и какво искате,
Нима не искате някой пич дето знае какво иска,или предпочитате нек'в поет дето през 10 минути плаче когато го навести некакв'а бездарна муза???
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:krystal написа:M2PR написа:попринцип, малко комплексарско ако питаш мен
Абсолютно..![]()
Може всякак да се нарече от различните хора,ако си дебела,тъпа и грозна -тогава възприятието ти за околният свят е една и всички дето не те харесват са идиоти
Ако си пич ,изкарваш пари с акъла,не ги ръсиш като "банкомат пред циганска опашка" и обичаш живота-това е суровата истина
Ако си форумна нинджа,но на живо си заформен кръгал идиот-това е недостижима цел (секса)
Ако си с празен поглед,мазна косица и макдонълс е изискан ресторант за теб,а всяка женица за теб се състои от цици и задник,то за теб по друг начин са нещата
Ако си нек'ва кифла без никакви реални шансове у живота но с огромно самочуствие,насадено от майката и бащата като защитна реакция срещу агресията на съучениците си-то това мое определение никак няма да ти хареса
Замислете се,какво давате и какво искате,
Нима не искате някой пич дето знае какво иска,или предпочитате нек'в поет дето през 10 минути плаче когато го навести некакв'а бездарна муза???
Дооооста, доста прочувствено

Пич, за да не разтягам повече локуми, мога с 2-3 изречения да те характеризирам и да приключваме въпроса (съдейки по постовете ти по-горе, и тези които преди съм чела).
Основен комплекс - комплекс за малоценност - по всяка вероятност на младини /в тинейджърските години/ си срещал лишения (за материалното говорим), за това сега, когато по всяка вероятност си наваксал с материала, ти парадираш с това - непрекъснато плямпаш за пари (ама нон стоп - не съм засичала твой пост в който да не се говори или да не е намекнато за пари).
И 2то, което изпъква е - "жените, ку*вите" и как еди коя си била грозна и не знам си какво още - помоему, ти не си бил първа хубост в тинейджърските си години (примерно!) и момичетата години наред са те отблъсквали.
В резултат на това, и в комбинация с материалното благоразположение, за теб няма читава жена, защото всички са .... и .... и т.н. Затова и гледаш с такова око на всички от женски род, за което в никаъв случай не упреквам - всеки има право на собствено мислене и в случая на ограничено такова

В заключение мога да кажа само, че горепосоченото е един прост пример за поведението и мисленето на един голям процент от бълагрските мъже. УВИ!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Всяка една жена, която средностатистическия българин не може да има е КУРВА 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
bum_bum написа:Всяка една жена, която средностатистическия българин не може да има е КУРВА
Или другояче казано:
Жена която го прави с всички на купона е Курва
Жена която го прави с всички на купона освен с теб е Кучка

Е.Димитров написа:...???
Много думи каза и нищо не написа..

На тва му се вика талант,..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:!
Слабо и далеч от целта,както се казва в спорта,
значи,като бях малко момче всички ме аресваха,кой не харесва русо момченце със сини очи (моем и снимки да приложа)та още от такава незряла възраст контактувах с момиченца,в по-зряла възраст къде 14-15 години вече имах няколко приятелки ,с които сме играли на чичо доктор,в по-късен етап имах повече приятелки-гаджета отколкото един средностатичтически клас побира ученици,естествено това по едно време доста ме разглези,даже по едно време не исках да легна с някоя,преди да поговорим малко поне на кафе,живота с жените ми бе и все още е доста лесен,все пак по некое време се научих да гледам на хората като на обекти за изучаване и именно една част от тези мои приятелки и някой само познати,или за "по една нощ" момичета,започнах да разграничавам няколко типа жени-до тук с теорията за отхвърляне на младини,аз съм от малкото хора дето никога не са ме напускали-очевидно съм глезен доста...
По-повод бедноста-и тука не позна,баща ми работеше в чужбина,а майка ми работеше като експерт-счетоводител в министерски съвет-всяка година бях на море в слънчев бряг и тн.
А...подобни моми като теб много добре познавам-вервай ми,знам много добре каква си,кое ти трябва и аз как мога да ти го дам

На автора на тая тема
Сине,да не ти пука,всичко е много лесно,всичко е постижимо,само се наспи спокойно и не го мисли
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Еееее къде си бе Лоренцоооооооооооо
Пусни са некоя снимка да те видим къв си убавец. Руси момченца със сини очички и аз ги любим много 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Еееее къде си бе ЛоренцооооооооооооПусни са некоя снимка да те видим къв си убавец. Руси момченца със сини очички и аз ги любим много
Аре бе бум-прас,не съм казал че съм убавец сега,одъртех,обаче поне сега ползвам житейския опит и мога да кажа че жените не гледат само колко си убав.
Искренно обаче се нядявам това че "любиш" руси момченца със сини очи да си го...хм...написам в друг смисъл